Καλώς ορίσατε στο Dragon Blood..

Ελάτε μαζί μας στο εκπληκτικό ταξίδι για την εκμάθηση της μαγείας
 
ΦόρουμΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε
 

 Μέρκαμπα & Φωτεινό Σώμα: Οι Αντανακλάσεις του Θεϊκού

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
bill
Έμπειρος Στρατιώτης
Έμπειρος Στρατιώτης


Αριθμός μηνυμάτων : 2026
Ημερομηνία εγγραφής : 26/06/2010

Μέρκαμπα & Φωτεινό Σώμα: Οι Αντανακλάσεις του Θεϊκού Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Μέρκαμπα & Φωτεινό Σώμα: Οι Αντανακλάσεις του Θεϊκού   Μέρκαμπα & Φωτεινό Σώμα: Οι Αντανακλάσεις του Θεϊκού I_icon_minitimeΤρι Αυγ 02, 2011 9:19 pm

Άρθρο από τον Kevin Core
Πολλοί από μας έχουμε ακούσει για την έκφραση του Μέρκαμπα ή του Φωτεινού Σώματος, που συνδέεται με τους πνευματικούς κύκλους. Όμως εξακολουθεί να θεωρείται ως κάτι το ακαθόριστο σαν όρος ή αντίληψη. Ελπίζουμε με αυτό το άρθρο να αποδείξουμε ότι είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της αληθινής πραγματικότητας, την οποία ονομάζουμε δική μας, καθώς επίσης και το σημείο εστίασης ολόκληρης της Αναλήψεως της Ανθρωπότητας και του πλανήτη.

Πολλοί άνθρωποι μας ρωτούν τι είναι Θεός;
Ο Θεός, υπό την έννοια ευφυούς υπάρξεως, δεν είναι από μόνος του ευφυής με τον τρόπο που γνωρίζουμε εμείς. Το Θείο αποτελείται από έναν μοναδικό τρόπο σκέψης, και αυτή τη σκέψη είναι το Εγώ Ειμί. Δεν γνωρίζει τίποτ' άλλο, από το ΕΙΝΑΙ. Είναι Ενότητα. Είναι Ένα. Υπάρχει αιώνια, αμετάβλητο. Η δημιουργία ξεκινά όταν αυτήν, η Ενότητα αρχίζει να μελετά τον ίδιο της τον εαυτό. Καθώς είναι αμετάβλητη, η ίδια η μελέτη και μόνο δημιουργεί την εικόνα ενός καθρέφτη. Αυτή η εικόνα είναι το ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ. Είναι η αυθεντική δυαδικότητα.
Είναι η εικόνα του καθρέφτη του ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ, εκείνο το οποίο αρχίζει να υφίσταται την διαδικασία της αυτό - εξέτασης και της αντίδρασης απέναντι στο ΕΙΜΑΙ, μέχρις ότου πετύχει την ισορροπία και την Ενότητα. Και τα δύο γίνουν ΕΝΑ. Η ίδια μέθοδος, όπως περιγράφεται επάνω, κατόπιν δημιουργεί μιαν άλλη εικόνα - καθρέφτη, που γίνεται η αιτία της Τριαδικότητας. Η αλληλεπίδραση αυτών των τριών δυνάμεων δημιουργεί την ενέργεια ή τον σχηματισμό, αυτού που γνωρίζουμε ως Φ (φι) ή ως Χρυσή Τομή. Είναι η Τριαδικότητα, το Μέρκαμπα.Όλη η Δημιουργία λοιπόν είναι μία μορφή προτύπου που καθρεφτίζεται μέσα από διαφορετικές συχνότητες ή κραδασμούς (δονήσεις). Όταν η διαδικασία αυτή έχει γίνει μέσα από 12 επίπεδα ή φάσεις, δημιουργεί μία πολυσύνθετη δομή δυνάμεων οι οποίες σχετίζονται και μεταξύ τους, αλλά, και με τον εαυτό τους, ως ολότητα. Δημιουργείται ένα σύνθετο σύστημα δυνάμεων δράσεως και αντιδράσεως, Ένας Κόσμος που είναι πολύ πιο ενσυνείδητος σε σχέση με τον δικό μας όρο.
Έτσι λοιπόν τώρα, έχουμε την δόμηση 12 δυνάμεων, που αναζητούν την αιώνια ισορροπία. Όταν όλα τα μέρη και των 12 πετύχουν την Ενότητα ξανά, επαναλαμβάνεται και πάλι η ίδια διαδικασία που αναφέραμε πριν παραπάνω. Μέσα σε κάθε μία «Οκτάβα» της δημιουργίας έχουμε 12 επίπεδα ή δονήσεις, η οποία μετά καθρεφτίζει τον εαυτό της μέσα σε ένα χαμηλότερο επίπεδο ή δόνηση δημιουργίας, σε μία χαμηλότερη οκτάβα στη κοσμική κλίμακα. Η οκτάβα που περιέχει τα 12, είναι τέλεια, ισορροπημένη, και γίνεται ΕΝΑ. Έπειτα ολόκληρη η οκτάβα δημιουργεί μία εικόνα - καθρέφτη του εαυτού της. Έτσι λοιπόν, η διαδικασία είναι η ίδια, μόνο που δημιουργεί όλο και μεγαλύτερες δημιουργίες του ίδιου της του εαυτού.
Μέρκαμπα & Φωτεινό Σώμα: Οι Αντανακλάσεις του Θεϊκού Reflections
Γιατί χρειάζεται να το ξέρουμε όλο αυτό;
Χρειάζεται να το γνωρίζουμε γιατί η αληθινή πραγματικότητα βασίζεται επάνω σε αυτό το σύστημα ή πρότυπο δημιουργίας. Και όλο αυτό το μυστικό, φυλάσσονταν πάντα αυστηρά, διότι, από την στιγμή που κάποιος έχει αυτή την γνώση, και την γνώση στο πως συμβαίνει η δημιουργία, μπορεί να χρησιμοποιήσει την ενέργεια της δημιουργίας, και να δημιουργήσει κάτι που θέλει. Μπορεί να χρησιμοποιήσει την γνώση αυτής της διαδικασίας της δημιουργίας για να πετύχει να συμβεί κάτι για τον εαυτό του.
Για να γίνει πιο κατανοητό, όλη η ανθρωπότητα θεωρεί ότι αυτή η πραγματικότητα που βλέπουμε είναι όλο κι όλο ό,τι υπάρχει. Οι εργάτες του φωτός γνωρίζουν ότι υπάρχει κάτι περισσότερο στη ζωή απ ότι βρίσκεται μπροστά στα μάτια μας. Η ανθρωπότητα πιστεύει ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε ότι υπάρχει στον κόσμο, απλά έτσι είναι, και νιώθει ανίσχυρη για να επηρεάσει τις περιστάσεις που η ίδια βρίσκεται μέσα. Αρχίζουμε λοιπόν να μαθαίνουμε ότι όλο αυτό είναι μία αυταπάτη. Αρχίζουμε να μαθαίνουμε ότι είμαστε υπεύθυνοι για τη θέση που βρισκόμαστε, για οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μας. Στην περίπτωση του Αγγελικού Ρέϊκι, εάν κάτι πάει στραβά στο φυσικό μας σώμα, υπάρχει κάτι μέσα μας που προκαλεί το πρόβλημα, όχι κάποια πηγή απ έξω.
Έτσι αρχίζουμε να αγκαλιάζουμε την ιδέα, την γνώση, του ότι είμαστε υπεύθυνοι για κάθε τι που συμβαίνει στη ζωή μας. Αυτό πραγματικά είναι και η Ανάληψη. Έχει να κάνει με την αναγνώριση της ανθρωπότητας στο ότι είναι υπεύθυνη για τον κόσμο μέσα στον οποίο βρίσκει τον εαυτό της να είναι. Γι' αυτό, στον κόσμο σήμερα, υπάρχει τόση εστίαση σχετικά με την μόλυνση του περιβάλλοντος, την θερμότητα της υδρογείου, και στις συνέπειες χρήσης των πηγών που έχουμε δίχως σκέψη για το τι μέλλει προκύψει. Στο ότι αυτός ο κόσμος, αυτός ο πλανήτης, δεν μπορεί να εφοδιάζει σαν απέραντο, δίχως τέλος ποτάμι, υλικά, απλά για να εκπληρώνει τις επιθυμίες μας. Οι οργανισμοί, για παράδειγμα, όπως η Greenpeace, είναι μία από τις όψεις μιας υψηλότερης ας πούμε συνειδητότητας της Ανθρωπότητας. Μας προκαλούν να ρίξουμε μια ματιά και να πούμε ότι τα πράγματα δεν είναι σωστά.
Μολονότι η πραγματικότητα αυτή που ζούμε μοιάζει να είναι πολύ συμπαγής γύρω μας, δεν είναι. Είναι μόρια και άτομα, που κραδαίνουν σε μία συγκεκριμένη συχνότητα για να δημιουργήσουν μία κραδασμική πυκνότητα. Οι πιο πολλοί από μας, ακόμη και οι εργάτες του φωτός, πιστεύουν ότι αν έχετε ένα όνειρο την νύχτα, είναι μια αληθινή ψευδαίσθηση. Στην πραγματικότητα το όνειρο είναι περισσότερο αληθινό, απ ότι εδώ, διότι βρίσκεται πιο κοντά στο Θείο, απ ότι αυτό το πεδίο. Δεν υπάρχει καμιά διαφορά στη συνείδησή σας κατά τη διάρκεια του ονείρου ή εδώ, στο πεδίο. Η μόνη διαφορά είναι ότι η συνείδησή σας εδώ είναι αγκυροβολημένη μέσα σε μία ουσία με συμπαγή δόνηση, που δεν είναι εύκολο να τη χειριστεί κανείς όπως όταν βρίσκεται μέσα στο σώμα που κατοικεί στο όνειρο.

Πόσοι από σας είχατε κάποιο όνειρο κι αλλάξατε κάτι μέσα στο όνειρο γιατί γνωρίζατε ότι ονειρεύεστε;
Αν το επιθυμείτε, μέρος πνευματικής εργασίας είναι το να αρχίσετε να εστιάζεστε στα όνειρά σας, να προσπαθείτε να αναγνωρίζετε ότι βρίσκεστε σε όνειρο, και να ελέγχετε την συνείδησή σας σε εκείνο το μέρος. Έπειτα, μέσω μιας δράσης ή πρόθεσης να προσπαθήσετε να επηρεάσετε αυτό που συμβαίνει μες το όνειρο. Αυτή είναι μια πολύ καλή πρακτική για να δημιουργείτε αποτελέσματα εδώ, διότι υπάρχουν οι ίδιοι κανόνες και δω. Έχουμε πει ότι όλα είναι ενέργεια και συνείδηση. Θυμηθείτε πότε είχατε κάποιο όνειρο όπου μπορείτε να θυμάστε ότι η συνείδησή σας είχε άλλη φόρμα και μπορούσε να κάνει καταπληκτικά πράγματα, όπως να πετά, ή να κολυμπά και ν' αναπνέει κάτω από το νερό, ή να πηδά από μεγάλο ύψος και να μη πληγώνεται;
Μπορούσατε ή μπορείτε να καταφέρετε όλα αυτά γιατί ξέρατε ή ξέρετε ότι είχατε ή έχετε τον έλεγχο του οχήματός σας, καθώς και του περιβάλλοντος όπου ζούσατε ή ζείτε, και ξέρετε, πιστεύετε πραγματικά ότι όλα ήταν ή είναι αληθινά σε σχέση με τον κόσμο που πραγματικά ζείτε. Ξέρετε ότι μέσα σε ένα όνειρο τα πάντα είναι πιθανά. Αυτό δημιουργεί την πιθανότητα μέσα σας να κάνετε εκείνο που θέλετε. Ό,τι περιγράψαμε μόλις τώρα είναι αληθινό και σε αυτή την πραγματικότητα που ζούμε, αλλά μας έχει ειπωθεί ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να εφαρμοστεί εδώ.
Στην κοινωνία μας, καθένας που πιστεύει στην μαγεία, ή στην ικανότητα του να φανερώνει κανείς πράγματα, του δίνεται ο τίτλος του τρελού ή αυταπατόμενου. Αυτό συμβαίνει λόγω του ότι οι άνθρωποι που διανύουν την κοινωνία μας, χρησιμοποιούν την ικανότητα αυτή για να δημιουργήσουν αυτόν τον κόσμο, και φυλούν το μυστικό στο πως το κάνουν με το να πείθουν τον καθένα ότι αυτή η ικανότητα δεν υπάρχει. Αυτοί οι άνθρωποι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν τον τέλειο κόσμο χρησιμοποιώντας την γνώση της δημιουργίας, ρίχνοντας ιδέες και σχηματίζοντας κοινότητες που θα υποστήριζαν τις πνευματικές δραστηριότητες. Άντ' αυτού, επιλέγουν να δημιουργήσουν έναν κόσμο όπου με την χρήση της ιερής γνώσης της δημιουργίας να δημιουργούν μια κοινωνία εξαρτημένη από υλικά αγαθά και χαμηλή αστρική επιθυμία, και μετά εκτρέφουν αυτό τον εθισμό για να δημιουργήσουν αχανείς περιουσίες και προσωπική εξουσία.
Η όλη φάση ενισχύεται από τα προγράμματα της τηλεόρασης, τα μέσα μαζική ενημέρωσης, τα οποία παρουσιάζουν τους ανθρώπους που ασχολούνται με μία θεραπευτική ή ψυχική εργασία, σαν ανισόρροπους. Το Hollywood επίσης κατασκευάζει ταινίες που παριστάνουν ανθρώπους του δικού μας τύπου σαν ανισόρροπους. Με αυτόν τον τρόπο, εκείνοι που δημιουργούν την κοινωνία μας προστατεύουν τον τρόπο τους για να την φτιάχνουν. Αλλά, έτσι έχουν τα πράγματα. Αυτό όμως που συζητάμε εδώ, είναι ότι εσείς μπορείτε να αλλάξετε αυτή την πραγματικότητα για σας, με τον ίδιο τρόπο που θα είχατε ένα όνειρο και ξαφνικά θα σκεφτόσασταν: «Για ένα λεπτό, Ονειρεύομαι! Ουάου! Ονειρεύομαι!». Τι μπορώ να κάνω μέσα σε τούτο το όνειρο; Αρχίζετε να παίζετε τον ρόλο σας μέσα στο όνειρο. Ξεκινάτε να κάνετε πράγματα που δεν είχατε κάνει ποτέ εδώ. Δηλαδή, το τι κάνετε είναι ότι μπαίνετε στην πιθανότητα του ότι μπορείτε να πετύχετε τα πάντα.
Εμείς σας ενθαρρύνουμε να δείτε την πραγματικότητα με τον ίδιο τρόπο που θα βλέπατε ένα όνειρο. Να διώξετε την σκέψη ότι τούτη είναι η πραγματικότητα και ότι είναι αμετάβλητη δίχως να μπορείτε να την ελέγξετε. Με το να σας το λέω εγώ απλά, δεν κάνει κάποια διαφορά. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι εσείς να αρχίσετε να παίζετε. Μπορεί να θέλετε να αλλάξετε κάτι στη ζωή σας. Μπορεί να θέλετε να πάτε κάπου διακοπές, ή να επιθυμείτε να μετακομίσετε σε ένα μεγαλύτερο σπίτι ή να θέλετε να συναντήσετε τον τέλειο σύντροφο. Καθένα απ' όλα αυτά έχει την αξία του. Εκείνο που σας ρωτούμε είναι, αν αυτό που θέλετε ήταν μέσα σε ένα όνειρο, τι θα κάνατε; Πως θα το κάνατε να συμβεί; Αν το σκεφτείτε καλά, και πιάσετε το νόημα, χρησιμοποιείστε την ίδια μέθοδο κι εδώ, σε αυτή την πραγματικότητα, σε αυτό το «όνειρο».
Όσο αυξάνει η παλμική δόνηση του πλανήτη, προκαλεί το Φωτεινό μας Σώμα, το Μέρκαμπα, να περιστρέφεται γρηγορότερα. Αυτό, κάνει την δημιουργική ενέργεια να διαχέεται στον πλανήτη και στην συνείδησή μας. Αν αρχίσατε να σκέφτεστε με αυτόν τον τρόπο και χρησιμοποιείτε την ενέργεια της δημιουργίας, η οποία διατίθεται μέσω του Μέρκαμπα, οτιδήποτε ξεκινήσετε να ονειρεύεστε ή επιθυμείτε, θα συμβαίνει. Αυτό το οποίο είμαστε είναι ότι είμαστε μια συνείδηση μέσα σε ένα φυσικό σώμα. Σας συνιστούμε να αρχίσετε να αναγνωρίζετε ότι αυτό το φυσικό σώμα δεν είστε εσείς. Ότι απλά, είναι ένα όχημα, ένα πράγμα που περικλείει την συνειδητότητά σας επάνω σε αυτό το πεδίο, ο κραδασμός μιας ύπαρξης. Κι ότι για σας δεν έχει περισσότερη σημασία από τα ρούχα που φοράτε για να καλυφθείτε. Αν δεν σας αρέσουν τα ρούχα σας, πάτε κι αγοράζετε καινούργια.
Όλοι μας έχουμε την δύναμη να αλλάζουμε ή να ξαναδημιουργούμε τα φυσικό μας σώμα. Απλά, βρισκόμαστε μέσα του, δεν είναι εμείς. Το σώμα μας ακολουθεί ένα άλλο είδος εξέλιξης απ ότι εμείς σαν συνείδηση. Όσο πιο σύντομα αποβάλλετε την πίστη ότι το σώμα σας δεν είστε εσείς, θα αρχίσετε να το ελέγχετε. Το φυσικό μας σώμα συντίθεται από εκατομμύρια άτομα, κι εκείνα τα άτομα έχουν επίσης συνείδηση. Αυτή η συνείδηση ονομάζεται Ντεβική. Είναι μια ευφυής ύπαρξη της Γης, που προέρχεται από τη Γη. Είμαστε διαφορετικοί στο ότι η προέλευσή μας έρχεται από το Πνεύμα ή τον Θεό, έτσι, εμείς οι ίδιοι σαν συνείδηση φωτίζουμε την συνείδηση του σώματος. Βρισκόμαστε πάνω από την συνειδητότητα του σώματός μας σαν εξέλιξη.
Έτσι λοιπόν, η Ντεβική συνειδητότητα των σωμάτων μας, ακούει εμάς, εμείς είμαστε ο θεός της, κι επομένως μας υπακούει. Για την Ντεβική συνείδηση των σωμάτων μας, είμαστε ο Θεός της. Μας βλέπει σαν κάτι που προσπαθεί εναγωνίως να φτάσει να γίνει. Ότι κι αν είναι η συνείδησή μας, επηρεάζει απόλυτα την συνείδηση του σώματός μας. Καθώς στοχάζεστε για το φυσικό σας σώμα, προσπαθήστε να το βγάλετε από το μυαλό σας και να δράσετε μαζί του σαν ένας ενοικιαστής που πιάνει ένα σπίτι για κάποιο χρονικό διάστημα.
Αν αρχίσετε να αναθέτετε σκοπό στην διάνοια του σώματός σας, αυτό θα υπακούσει. Αυτό είναι και το κλειδί για την θεραπεία. Οι θεραπευτές μπορούν να θεραπεύσουν τον εαυτό τους και τους άλλους ανθρώπους με το να χρησιμοποιούν την συνειδητότητά τους να δίνει οδηγίες στην Ντεβική συνειδητότητα του σώματος που προσπαθούν να επηρεάσουν για θεραπεία. Δημιουργούν, ζητούν ουσιαστικά από την Ντεβική ευφυΐα κατά κάποιον τρόπο να αλλάξει. Το ίδιο συμβαίνει για οτιδήποτε στον κόσμο. Το κάθε τι έχει και την γήινη ευφυΐα του, η οποία είναι το Ντεβικό Βασίλειο. Ο βαθμός που μπορείτε να αφομοιώσετε ότι είστε μέρος του Θείου, είναι κι ο βαθμός στο πόσο το Ντεβικό Βασίλειο θα ακούσει τι του ζητάτε να κάνει. Αυτή είναι και η φύση ορισμένων πραγμάτων μες την Βίβλο, όπου, ο Μωυσής ζήτησε να χωριστεί η Ερυθρά Θάλασσα, ή όπου ο Ιησούς περπάτησε επάνω στο νερό, ή παρήγε αφθονία τροφής από λίγα καρβέλια ψωμί και ψάρια. Κάθε μία από αυτές τις υπάρξεις είχε τον έλεγχο επάνω στο Ντεβικό Βασίλειο. Το πού βαδίσουμε, το τι προσπαθούμε να μάθουμε, είναι το να κάνουμε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Έτσι είναι που θα μπορέσουμε να φέρουμε τις αναγκαίες αλλαγές επάνω στη Γη.
Υπάρχουν άνθρωποι στην Ινδία, οι οποίοι κάνουν καταπληκτικά πράγματα με το σώμα τους. Μπορούν να περάσουν βελόνες από το σώμα τους ή να το κόψουν και να μη ματώσουν. Γιατί συμβαίνει αυτό; Διότι γνωρίζουν ότι το φυσικό τους σώμα δεν είναι αυτό που είναι οι ίδιοι. Ξέρουν ότι έχουν την δυνατότητα να ελέγξουν την ευφυΐα των σωμάτων τους, μπορούν να πουν στα σώματά τους τι να κάνουν. Τους λένε τι να κάνουν, όπως θα κάνατε το ίδιο κι εσείς σε ένα όνειρο. Έτσι λοιπόν, αν μπορείτε, αρχίστε να διώχνετε την σκέψη ότι το φυσικό σας σώμα είναι αληθινό, κι αποδεχτείτε ότι απλά, είστε μία συνειδητότητα.
Η συνείδησή μας, σαν σχήμα, είναι σφαιρική, όχι το φυσικό σώμα. Όταν περιστρέφουμε το Μέρκαμπα, αυτό που κάνετε είναι ότι περιστρέφετε την συνείδησή σας πολύ γρήγορα, σε μια Θεία ταχύτητα. Αυτό προκαλεί την δημιουργική δύναμη, την ενέργεια της δύναμης της ζωής του Σύμπαντος και του Όλου Είναι, να διαχυθεί μέσα στην συνείδησή σας. Αυτό δε, ενεργοποιεί την συνειδητότητά σας με την ενέργεια της δημιουργίας. Έπειτα, με το που βάζετε σκέψεις σαν σκοπό μες την συνείδησή σας, αυτή η ενέργεια της δημιουργίας θα ενεργοποιήσει εκείνες τις σκέψεις και θα τις εκδηλώσει σε αυτό το πεδίο. Θα προκαλέσετε να συμβεί κάτι. Εάν θέλετε να συμβεί κάτι στο φυσικό σας σώμα, εστιάστε τον σκοπό σας επάνω στο σώμα σας και η δημιουργική ενέργεια που μεταφέρεται από το Μέρκαμπα θα προκαλέσει τις επιθυμητές αλλαγές στο φυσικό σας σώμα. Εάν επιθυμείτε να πετύχετε κάτι με μια άλλη όψη του φυσικού πεδίου, εάν εστιάσετε την ενέργεια αυτή με έναν πολύ ισχυρό τρόπο μέσω του σκοπού σας, τότε θα αρχίσει να συμβαίνει.

Αυτή είναι η ουσία της Χρυσής Καρδιάς Μέρκαμπα της Δημιουργίας.
14,500 χιλιάδες χρόνια πριν, διαλέξαμε να ξεχάσουμε ότι ήμασταν Θείοι, ότι ήμασταν δημιουργοί. Τώρα εισερχόμεθα σε μια εποχή όπου θυμόμαστε ποιοι είμαστε και πως δημιουργούμε. Στον κόσμο μας υπάρχει φτώχεια, απώλεια αγαθών, πείνα, λιμός. Αυτή είναι μια εντελώς αφύσικη κατάσταση σε σχέση με το ποιοι είμαστε. Όλα είναι μια αυταπάτη. Έτσι λοιπόν σας ζητάμε, σας ενθαρρύνουμε, να μπείτε σε ένα διάστημα αναγνώρισης και να δεχθείτε ότι αυτό το πεδίο εδώ είναι μεγαλύτερο όνειρο από την 4η διάσταση, στην οποία συνηθίζουμε να πηγαίνουμε όταν κοιμόμαστε. Είναι αυτό το πιστεύω που μας κάνει να μη δημιουργούμε, που μας σταματά από το να βγάλουμε προς τα έξω την δημιουργική μας δύναμη.
Τώρα θα ήθελα να σας πάω πίσω προς την βασική περιγραφή της Δημιουργίας, όπως περιγράφεται από τις εξωτερικές θρησκείες στον κόσμο. Αυτή δηλώνει ότι κάποτε υπήρχε ένα κενό στο οποίο επιζούσε μόνο η δυνατότητα της ύπαρξης. Από αυτή προήλθε μια Παρουσία, η οποία συγκεντρώθηκε στον εαυτό της και βρήκε την Ενότητα ή την Μοναδικότητα. Κατόπιν δημιούργησε μία εικόνα - καθρέφτη του εαυτού της, ή μια δυαδικότητα, για να κατανοήσει ποιος Ήταν. Αυτή η εικόνα - καθρέφτης μετά άρχισε να αλληλεπιδρά, να συνεργάζεται με τον αρχέγονο Δημιουργό μέχρις ότου όλες της οι δυνάμεις πέτυχαν την ισορροπία. Η δυαδικότητα αυτή τότε έγινε το ΈΝΑ. Έπειτα επανέλαβε το πιο πάνω πρότυπο, δημιουργώντας αυτή τη φορά το τρισυπόστατο, και ούτω καθ' εξής έπ' άπειρον.
Όταν στέκεστε μπροστά από έναν καθρέφτη, κοιτάτε την εικόνα-καθρέφτη σας εδώ. Έτσι δημιουργούμε την εικόνα-καθρέφτη μας εδώ, σχετίζοντάς την με την εικόνα του καθρέφτη. Αλληλεπιδρούμε με την εικόνα - καθρέφτη μας. Κοιτάμε στον καθρέφτη και βλέπουμε μιαν εικόνα του οχήματος που μας φιλοξενεί και έπειτα σχηματίζουμε γνώμη γι αυτό. Χρησιμοποιούμε επίσης τα συστήματα των πιστεύω αυτής της κοινωνίας και εκείνα τα πράγματα που διδαχτήκαμε από παιδιά, και μετά κάνουμε κρίσεις γι αυτό που βλέπουμε στον καθρέφτη, εκπληρώνουμε ή όχι την προσδοκία της κοινωνίας για μας, σαν όμορφοι, νέοι ή ηλικιωμένοι, γεμάτοι ή αδύνατοι. Χρησιμοποιούμε το ίδιο πρότυπο δημιουργίας για να καταλάβουμε τον εαυτό μας, όπως έκανε το Αρχικό Ένα για να Κατανοήσει τον εαυτό του, άρα, δημιουργηθήκαμε κατ' εικόνα Θεού.
Επομένως, σαν συνείδηση, προβάλλετε τον εαυτό σας σε ένα τρισδιάστατο πεδίο, διότι το πιο πάνω μοντέλο καλά κρατεί μέσω των διαστάσεων. Έτσι στ' αλήθεια, κάθε τι που βλέπετε με τα μάτια σας, συμπεριλαμβανομένων και όλων εκείνων που αισθάνεστε μέσα σε αυτό το σώμα, είναι απλά η εικόνα - καθρέφτης με εσάς σαν Δημιουργό. Στην πραγματικότητα, εκείνο που εγώ κοιτάζω μέσα στη ζωή μου, είναι η δική μου εικόνα - καθρέφτης. Όλα είναι ένας μεγάλος καθρέφτης, που με προβάλλει πίσω, προς την συνειδητότητα που κάθεται πίσω από τα μάτια μου και κοιτάζει έξω.
Καθώς κοιτάζω τ΄ αστέρια και νιώθω το Σύμπαν, αυτό διαλύεται μέσα μου, διότι είναι ένας καθρέφτης που λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που εσείς κοιτάτε έναν καθρέφτη για να δείτε μιαν εικόνα του φυσικού σας σώματος. Όλο αυτό το πράγμα είναι ένας καθρέφτης μου, που κοιτά πίσω σε μένα. Αυτό ισχύει επίσης και για όλους εσάς, διότι η ΜΙΑ ύπαρξη, που κοιτά μέσα από τα μάτια μου, κοιτά επίσης την ίδια στιγμή μέσα από τα δικά σας μάτια. Είναι η ίδια ύπαρξη. Άρα, δεν υπάρχει διαχωρισμός.

Πηγη : angelicreiki
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ainit
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης
ainit

Αριθμός μηνυμάτων : 54
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2010

Μέρκαμπα & Φωτεινό Σώμα: Οι Αντανακλάσεις του Θεϊκού Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μέρκαμπα & Φωτεινό Σώμα: Οι Αντανακλάσεις του Θεϊκού   Μέρκαμπα & Φωτεινό Σώμα: Οι Αντανακλάσεις του Θεϊκού I_icon_minitimeΤετ Αυγ 03, 2011 3:31 am

Πανέμορφη αναφορά!!!
Μου λύθηκε και η απορεία σχετικά με το ότι καμιά φορά αλλάζω συνειδητά την έκβαση κάποιων ονείρων μου.


Yes
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
whiteknight
Στρατιώτης
Στρατιώτης
whiteknight

Αριθμός μηνυμάτων : 193
Ημερομηνία εγγραφής : 04/03/2011
Ασχολίες : Μαγεία

Μέρκαμπα & Φωτεινό Σώμα: Οι Αντανακλάσεις του Θεϊκού Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μέρκαμπα & Φωτεινό Σώμα: Οι Αντανακλάσεις του Θεϊκού   Μέρκαμπα & Φωτεινό Σώμα: Οι Αντανακλάσεις του Θεϊκού I_icon_minitimeΠεμ Αυγ 11, 2011 2:37 am

Να συμπληρώσω κάτι μικρό (σπασικλάκι γίνομαι συγγνωμη Shocked )

Ενέργεια Merkaba

Στην αρχαία αιγυπτιακή " Mer " σημαίνει φως, " Ka " σημαίνει το Πνεύμα, και το " Ba " σημαίνει σώμα. Mer - Ka- Ba είναι το πνεύμα και το σώμα που περιβάλλονται από τομείς του Φωτός και είναι ένα ''όχημα'' για τη μεταφορά Πνεύματος / Σώματος του ατόμου από μια διάσταση σε μια άλλη με τη χρήση του βασικού Διαλογισμού 25 αναπνοών Ενεργοποίησης Merkaba. Είναι για προχωρημένους.

Τέλεια αναφορά bill!


Έχει επεξεργασθεί από τον/την whiteknight στις Πεμ Αυγ 11, 2011 2:39 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : spasiklaki)
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
fosopsi
Πύργος
Πύργος
fosopsi

Αριθμός μηνυμάτων : 1798
Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
Ασχολίες : διάβασμα,υπερφυσική,γρίφοι,γυμναστική,ζωγραφική,αστρονομία,ορειβασία και πολύ ποδήλατο...

Μέρκαμπα & Φωτεινό Σώμα: Οι Αντανακλάσεις του Θεϊκού Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μέρκαμπα & Φωτεινό Σώμα: Οι Αντανακλάσεις του Θεϊκού   Μέρκαμπα & Φωτεινό Σώμα: Οι Αντανακλάσεις του Θεϊκού I_icon_minitimeΠεμ Αυγ 11, 2011 2:49 am

billako για αλλη μια φορα ipoklinome

_________________
Αν κάποτε σου χαρίσουν τσουκνίδα χάρισε τους τριαντάφυλλο και θα δεις ότι αυτοί θα πονέσουν πιο πολύ.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Eren
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης
Eren

Αριθμός μηνυμάτων : 89
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2011

Μέρκαμπα & Φωτεινό Σώμα: Οι Αντανακλάσεις του Θεϊκού Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μέρκαμπα & Φωτεινό Σώμα: Οι Αντανακλάσεις του Θεϊκού   Μέρκαμπα & Φωτεινό Σώμα: Οι Αντανακλάσεις του Θεϊκού I_icon_minitimeΤετ Σεπ 28, 2011 9:06 pm

Epic Fail ! Neutral

Δεν λέω ενδιαφέρον άρθρο . Αλλά καθόλου αντικειμενικό , με πολλές αυθαιρεσίες , και στηρίζεται σε υποθέσεις του στυλ τι θα γινόταν αν (σαν να λέει τι θα γινόταν αν ο θειος μου δεν γινόταν μπακάλης αλλά γιατρός ) . whistle
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
salomh
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης
salomh

Αριθμός μηνυμάτων : 50
Ημερομηνία εγγραφής : 21/08/2010

Μέρκαμπα & Φωτεινό Σώμα: Οι Αντανακλάσεις του Θεϊκού Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μέρκαμπα & Φωτεινό Σώμα: Οι Αντανακλάσεις του Θεϊκού   Μέρκαμπα & Φωτεινό Σώμα: Οι Αντανακλάσεις του Θεϊκού I_icon_minitimeΠεμ Σεπ 29, 2011 10:05 am

Bill το αρθρο σου με ενεπνευσε πολυ...Μπορεις να μου προτεινεις κατι να διαβασω σχετικα με ολα αυτα που αναφερεις;
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
Μέρκαμπα & Φωτεινό Σώμα: Οι Αντανακλάσεις του Θεϊκού
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Καλώς ορίσατε στο Dragon Blood.. :: Κανόνες για τη χρήση του Dragon Blood :: Καθιστικό του Δρακόσπιτου-
Μετάβαση σε:  
phpBB2 forum με ForumGreek | © phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις