Σαν επίδοξος Σεφ κι εγώ, καθώς έψαχνα μια μέρα στο ίντερνετ για διάφορες συνταγές, έπεσα πάνω σε αυτό το άκρως απολαυστικό έδεσμα!! Το συστήνω ανεπιφύλακτα!!
> Αγοράζετε ένα κοτόπουλο 1200γρ.
> και ένα μπουκάλι Ουίσκι
> Προβλέψτε, αλάτι, πιπέρι,
> ελαιόλαδο, και μπέικον σε
> λωρίδες.
> Για καλό και για κακό
> βεβαιωθείτε ότι έχετε και ένα
> βάζο μαγιονέζα.
> Τυλίξτε το κοτόπουλο με τις
> λωρίδες, αλατοπιπερώστε και
> ρίξτε μία υποψία ελαιόλαδου.
> Προθερμάνετε τον φούρνο σε
> μεσαία θερμοκρασία (220 βαθμοί ή
> θερμοστάτης στο 5) για 10 λεπτά.
> Σερβιριστήτε ένα ποτήρι Ουίσκι
> και πιείτε το.
> Βάλτε το κοτόπουλο στον
> φούρνο αφού πρώτα το
> τοποθετήσετε σε κατάλληλο
> σκεύος.
> Βάλτε και πιείτε ακόμα ένα
> ποτήρι Ουίσκι
> Επαναλάβετε αυτό το βήμα άλλες
> δύο φορές.
>
> Μετά από
> ένα τέπαρτο φουρνίστε το άνοιγμα
> για να επιγλέψετε το κλείσειμο
> του ψοτόπουλου.
> Λιάστε ξανά το ουικάλι του
> Μπίσκη και καπιατήτε μια καλή
> λουγιά.
> Μετά από ένα κέτα... όχι τέταρτο
> της ώρας, αργότερα τέλος πάντων
> κλιτρίστε μέχρι τον μπούρνο
> άνιφτε την χόρτα, ξεγυρνίστε,
> απαναδονήστε
> βάλτε τέλος πάντων το φωτόπουλο
> ατπ
> την άλλη
> αφήστε σε μια λωκο καλέκρα και
> καβετάστε κανα'δυό φατρία
> Κίσκη αμόκα
> Νύστε, λύστε, ψήστε το
> κουφόλουπο για μισή φώρα ακόμα.
> 3 λοτήρια αρφότερα.....
> Ζαμέψτε το γατόπουλο από χάμω,
> (έπεσε το μακαλισμένο), καφαρίστε
> το, και γάλτε το σε μιάτο
> Φτάτε τα κούτρα σας από το
> νέσιμο στο κάτωμα απ τα γάδια που
> μυθικά στα κλαπάκια της
> κουζίνας
> Μην αποχειραθήτε να κησωθείτε,
> μια φαρά είμαστε εδώ μάτω
> Απομελειώστε το δουκάλι του
> Ρίσκι
> Αργόμπερα σαρθήτε ως το κρεμάτι
> και κοιθωμήτε ως το χρωί
> Την επόμεν μέρα, πάρτε ένα αλκα
> σέλτζερ
> Πηγαίνετε να φάτε κρύο
> κοτόπουλο με μαγιονέζα
> Και καθαρίστε το χαμό που
> δημιουργήσατε στην κουζίνα.