Καλώς ορίσατε στο Dragon Blood..

Ελάτε μαζί μας στο εκπληκτικό ταξίδι για την εκμάθηση της μαγείας
 
ΦόρουμΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε
 

 το φαινομενο ιντιγκο

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
fosopsi
Πύργος
Πύργος
fosopsi

Αριθμός μηνυμάτων : 1798
Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
Ασχολίες : διάβασμα,υπερφυσική,γρίφοι,γυμναστική,ζωγραφική,αστρονομία,ορειβασία και πολύ ποδήλατο...

το φαινομενο ιντιγκο Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: το φαινομενο ιντιγκο   το φαινομενο ιντιγκο I_icon_minitimeΤετ Ιουν 29, 2011 1:15 am

ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΓΕΝΝΙΕΣ ΤΩΝ INDIGO
'Άλφα γενιά
Η πρώτη γενιά, η οποία ονομάστηκε Άλφα, περιλαμβάνει τα παιδιά που γεννήθηκαν την περίοδο από το 1958 ως το 1968. Η αύρα τους είχε βαθύ γαλάζιο & πράσινό - μοβ αποχρώσεις και ήταν κάτω από την επιρροή του μεταλλικού μπεζ που τους προστάτευε από τις εξωτερικές επιθέσεις και από τις υπερβολικές πρόωρες εξωτερικεύσεις του indigo δυναμικού τους.

Τα εξωτερικά πέπλα της αύρας τους, βοήθησαν και βοηθούν ακόμη αυτούς τους Λειτουργούς του Φωτός να προσαρμοσθούν στον τρόπο ζωής και ύπαρξης των υπόλοιπων συνανθρώπων τους, που δεν ανήκουν σ' αυτή την ιδιαίτερη ομάδα που την ονομάσαμε indigo.Από μικρά παιδιά ακόμη οι Άλφα είχαν μια αίσθηση ότι είναι διαφορετικοί, σαν να μην ανήκουν στον τόπο, στη χώρα ή στους γονείς που τους γέννησαν. Οι λόγοι γι' αυτή τη διαφορετικότητα ήταν πάντα ασαφείς και ποτέ δεν έβρισκαν μια ικανοποιητική εξήγηση.

Η Αφύπνιση των Ίντιγκο

Μόλις ωρίμασαν νοητικά, αρκετά για να μπορέσουν να φανούν τα χαρίσματα τους, είχαν και την εμπειρία της «Σκοτεινής Νύχτας της Αφύπνισης» (Awakening/Saturn’s Return). Για κάθε indigo γενιά αυτή η διαδικασία της αφύπνισης ξεκινάει γύρω στην ηλικία των 28 με 29 ετών και διαρκεί περίπου 7,5 χρόνια. Η «Σκοτεινή Νύχια της Αφύπνισης» είναι περίοδος που μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολη, επειδή είναι η περίοδος της οριστικής επιστροφής του ατόμου στον Εαυτό του και στην αποστολή για την οποία τελικά βρίσκεται εδώ. Αυτή η περίοδος είναι γεμάτη παγίδες, προβλήματα διάφορων ειδών, και διάφορες δύσκολες "δοκιμασίες".

Για την Άλφα γενιά αυτή η περίοδος συνέπεσε από το 1986 μέχρι το 1996. Στην ηλικία των ώριμων τριάντα (37 - 39) ξεκινάει η ανάρρωσηκαι η άνθιση των ψυχικών τους δυνατοτήτων. Μέχρι τότε το άτομο είχε αρκετό χρόνο να μάθει επιτέλους να εμπιστεύεται τις ψυχικές του δυνάμεις χωρίς να ξαφνιάζεται ή να προσπαθεί να μοιραστεί τις εμπειρίες του με τους άλλους. Εδώ μιλάμε για τις διάφορες εσωτερικές εμπειρίες του Ανοιχτού Νου πoυ σημαίνει να έχει κανείς καθαρή διαίσθηση, δυνατή εσωτερική κατεύθυνση και επικοινωνία με τον πνευματικό κόσμο, αναγνώριση των σκέψεων, συναισθημάτων και προθέσεων των άλλων, κατανόηση των παράλληλων επιπέδων της πραγματικότητας, μια αληθινή επίγνωση για τη φύση του χρόνου, καθημερινές συγχρονικότητες (synchronicity) και πολλά άλλα χαρίσματα.

Στην ηλικία των τριάντα ετών απελευθερώνονται συνήθως όλες οι θεραπευτικές δυνάμεις όλων των γενιών.

Βήτα γενιά
Είναι άνθρωποι γεννημένοι κατά την περίοδο μεταξύ του 1968 και 1978.

Χαρακτηριστικά χρώματα στην αύρα τους είναι το γαλάζιο - πράσινο - μοβ, αλλά δενυπάρχει ποια το μεταλλικό χρώμα της προστατευτικής ασπίδας. Η περίοδος της δικήςτους αφύπνισης συμπίπτει, περίπου στην περίοδο από το 1996 μέχρι το 2006.

Πολύ σπάνια ένα indigo άτομοσυνειδητοποιεί την αποστολή του πριν τατριάντα του χρόνια. Για αυτό τον λόγο όσοι ανήκετε σ' αυτή τη γενιά πρέπει ναείστε πολύ προσεκτικοί και τρυφεροί μετον εαυτό σας. Εκείνη την περίοδοεξαφανίζονται τα προστατευτικά πέπλατης αύρας και το άτομο μπορεί να έχεισυχνά την αίσθηση πως είναι γυμνό,απροστάτευτο και ευάλωτο διότι περνάει τις διαδικασίες κάθαρσης σε σωματικόκαι ψυχικό επίπεδο. Μπορεί εύκολα νανομίζει ότι τρελλαίνεται και δεν είναικακό σ'αυτή την περίπτωση να ζητάει βοήθεια κάποιου ειδικού ψυχολόγου,αλλά πρέπει να αποφεύγει φάρμακα.

Πέρα από αυτό αναπτύξτε τη διαίσθησήσας, ακούστε την εσωτερική σας φωνήγιατί όλες οι απαντήσεις βρίσκονται μέσα σας. Μην συγκρίνεστε με τους άλλους κι ανέχετε αρκετή υπομονή και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας αυτά που σας φαίνονται τρέλα θα περάσουν σύντομα και θα διαπιστώσετε πως η ζωή είναι γεμάτη θαύματα.

Τα indigo άτομα που ανήκουν σε αυτή τη γενιά, την πνευματική ωρίμανση θα τη βιώσουν στα σαράντα τους, που αρχίζει ένα πραγματικά πανηγύρι αυτογνωσίας και απελευθέρωσης.

Ένα τυπικό χαρακτηριστικό και των δύο γενιών, Άλφα και Βήτα, είναι ότι φαίνονται πολύ πιο νέοι απ΄ ότι είναι στην πραγματικότητα.Γενιά Γάμα

Είναι η τρίτη γενιά των παιδιών indigo,που έχουν γεννηθεί από το 1978 μέχριτο 1988.


Αυτή είναι και η πρώτη γενιά με τηνελάχιστη προστατευτική ασπίδα. Σεπερίπτωση που την έχουν είναι συνήθωςμωβ απόχρωσης με σημάδια της ώχρας ήτου κρυστάλλινου χρώματος.

Η περίοδος της πνευματικής αφύπνισης αυτών των παιδιών συμπίπτει με τηνπερίοδο μεταξύ 2006 και 2016.


Δέλτα Γενιά
Τα παιδιά αυτά είναι γεννημένα από το 1988 μέχρι το 1998.

Το χαρακτηριστικό της τέταρτης γενιάς είναι το χρώμα της αύρας, που είναι καθαράindigo(γαλάζιο - λουλακί). Ως εξαίρεση που αποδεικνύει τον κανόνα κάποια άτομα πουανήκουν σ' αυτή την κατηγορία, έχουν ένα ελαφρύ πέπλο στον εξωτερικό κύκλο τηςαύρας τους.


Αυτή η γενιά είναι υπερβολικά ευαίσθητη και χρειάζεται αρκετή βοήθεια για να
βρει τον εαυτό της. Είναιυπερδραστήριοι και αρκετά εξωστρεφείς. Τους αρέσει
να δείχνουν στον κόσμο ποιοιείναι πραγματικά και σεπολλές περιπτώσεις
το κάνουν με μεγάληαυτοπεποίθηση και σιγουριά.
Αν είστε γονέας ενός indigoπαιδιού της γενιάς Δέλτα πρέπει να ξέρετε ότι αν το βοηθήσετε να φτιάξει μία γαλήνιαόαση στο δωμάτιο του κι αν ζει σε ένα σπίτι γεμάτο αγάπη και γαλήνη, θα τοβοηθήσετε πολύ περισσότερο από το να του δίνετε φάρμακα για την«υπερκινητικότητά» του.

Στο δικό του περιβάλλον θέλει γαλάζιο και μοβ χρώματα, ενώ απολαμβάνειπραγματικά τη μουσική με αργούς ρυθμούς. Να αποφεύγετε την πολυκοσμία
και τις υψηλές θερμοκρασίες όταν είστε μαζί του. Την τηλεόραση καλά είναι να τηνελαττώσετε όσο πιο πολύ γίνεται γιατί του αυξάνει τη νευρικότητα. Επίσης είναι καλό,να μην κοιμάται ή να περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας σ' ένα δωμάτιο μεπολλές ηλεκτρικές συσκευές.

Αυτές οι συμβουλές ισχύουν για το κάθε indigo άτομο, ειδικά αν είναι ακόμη μικρό παιδί.
Η Δέλτα γενιά έχει συνήθως πολύ δύσκοληεφηβεία. Πολλά από αυτάτα παιδιά νομίζουν ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί τους,μπλέκονται με τα ναρκωτικά, έχουν τάσεις αυτοκτονίας. Το καλύτερο φάρμακο για αυτούς είναι η Φύση στην οποία καλόείναι να περνάνε όσο περισσότερο χρόνο γίνεται.


Η περίοδος της ωρίμανσηςκαι της πνευματικής αφύπνισης της Δέλτα γενιάς συμπίπτει με την περίοδο από το2016 ως το 2026.


Ωμέγα γενιά

Τα παιδιά που γεννήθηκαν απότο 1998 μέχρι το 2008 ανήκουνστη λεγόμενη Ωμέγα indigoγενιά. Υποτίθεται πως αυτήείναι και η τελευταία «καθαρή»indigo γενιά.

Τα παιδιά που γεννήθηκαν στη Δέλτα και Ωμέγα εποχή,ονομάζονται επίσης καιΚρυστάλλινα Παιδιά λόγω μιας ιδιαίτερης φωτεινής,κρυστάλλινης απόχρωσης στηναύρα τους.

Αυτά τα παιδιά είναι ιδιαίτεραευάλωτα σε διάφορες δερματολογίες, αλλεργίες και αρρώστιες ειδικά του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος που οφείλονται στη μεγάλη ρύπανση του περιβάλλοντος. Επίσης ένα σημαντικό ποσοστό τους χαρακτηρίζεται ως αυτιστικά ή υποφέρουν από το σύνδρομο Asperher. Ο αυτισμός σ' αυτά τα παιδιά πολλές φορές δεν είναι τίποτε άλλοπαρά ένας τρόπος αυτοπροστασίας από τη νεύρωση και επίθεση του έξω κόσμου.Πολλά απ'αυτά είναι παιδιά των indigo γονέων ή είναι μετενσάρκωση των πρόωραπεθαμένων τής Άλφα και Βήτα γενιάς.

Αυτή η γενιά θα βιώνει τη «Σκοτεινή Νύχτα της Αφύπνισης» την εποχή από το 2026μέχρι το2036.

Το Κρυστάλλινο Παιδί θα το αναγνωρίσετε από τατεράστια μάτια του, πουόταν σας κοιτάνεκατάματα έχετε τηναίσθηση ότι μπορούν ναδουν τα βάθη της ψυχής σας, κάτι που μπορεί να εκνευρίσει κάποιους πουθέλουν να κρυφτούν. Από τη φύση τους είναιχαρούμενα, πάνταχαμογελαστά και ανοιχτάπρος τους άλλους, ανάπάσα στιγμή έτοιμα ναβοηθήσουν κάποιον που έχει ανάγκη. Έχουν έμφυτη μεγάλη συμπόνια και αγάπη γιατον συνάνθρωπο τους, αλλά και για τα ζώα και τα φυτά.
Αν είστε γονέας ενός Κρυστάλλινου Παιδιού τηςτελευταίας γενιάς μην τοφορτώνετε με πολλά παιχνίδια γιατί δεν ταεκτιμά ιδιαίτερα. Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να του χαρίσετε είναι η ίδια η Φύση με ταδιάφορα δωρεάν παιχνίδιατης. Λατρεύει νασκαρφαλώνει στο δέντρα,να ξαπλώνει στο χορτάρι,να περπατάει ξυπόλυτο, να μιλάει με τα φυτά, με μικρά ζωντανά πλάσματα και ναχάνεται σε μικρόκοσμους έχοντας μέσα από αυτούς μια βαθιά επικοινωνία με το ίδιο το σύμπαν.
Αυτά τα παιδιά έχουν μέσα τους την αγνή αγάπη.Είναι σαν μικρά ζωντανά«μαγικά φωτοβόλα» που το φως τους είναι σαν να εκπέμπεται από την επιδερμίδα τους. Είναί πιο ευαίσθητα από όλα τα indigo παιδιά, δεν έχου νκαμία ανεκτικότητα στα χημικά φάρμακα και πολλές φορές μόνα τους αποφασίζουν να γίνουν χορτοφάγα. Ακόμη και σε οικογένειες που καταναλώνουν πολύ κρέας αυτά τα παιδιά προτιμούν φρούτα, λαχανικά, φυσικούς χυμούς. Ακόμη και το γάλα δεν το θέλουν.


Τα παιδιά αυτά έχουν πολλές ψυχικές δυνατότητες. Είναι πολλές οι μητέρες πουέχουν δηλώσει ότι, όταν κυοφορούσαν τα Κρυστάλλινα Παιδιά, απέκτησαν διάφορεςψυχικές δυνατότητες, που δεν είχαν πριν όπως πρόβλεψη, διαίσθηση, τηλεπαθητικέςδυνατότητες.

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά έχουν σε μεγάλο βαθμό εξελιγμένο το δεξί ημισφαίριο τουεγκεφάλου τους. Βλέπουν πνεύματα και αγγέλους, βλέπουν διάφορα προβλεπτικάόνειρα, έχουν ουσιαστική αντίληψη του χρόνου, ζουν το Τώρα ολοκληρωτικά.

Σε αυτή την ομάδα ανήκουν τα παιδιά που γεννιούνται σήμερα,καθώς κι εκείνα πουείναι 8 - 9 χρονών. Μπορούν να επικοινωνούν με τηνοικογένεια τουςτηλεπαθητικά. Δενχρειάζεται να μιλάνε γιατίη τηλεπάθεια είναι πιοάμεση καιαποτελεσματική. Είναιδιαφορετικά, έχουνενέργεια, μεγαλύτερησυλλογική συνείδηση,έχουν περάσει από το Εγώστο Εμείς και αγωνίζονταικατά των παλιών αρχώνπου μαστίζονται από ενέργειες γεμάτες ανταγωνισμό και απληστία. Εγκαταλείπουν το παλιό πατριαρχικό μοντέλο και περνάνε στο μητριαρχικό που είναι πιο ισορροπημένο,που έχει και τις δύο αρχές μέσα του: θηλυκή και αρσενική.

Γενικότερα χάρη στις indigo γενιές, στον Δυτικό κόσμο τουλάχιστον, αυξάνεται ηισορροπία ανάμεσα στη θηλυκή και στην αρσενική ενέργεια. Οι indigo άνθρωποι έχουν τοαίσθημα του ομαδικούπνεύματος. Αυτά τα παιδιάέχουν ένα εσωτερικό ραντάρπου το ονομάζουμε «BSdetector» με το οποίομπορούν να «μυρίσουν» τον άνθρωπο και να καταλάβουναν μπορούν ή όχι να τονεμπιστευτούν.

Οι άνθρωποι με indigo αύραόταν συναναστρέφονται μετους άλλους δεν ενδιαφέρονται πολύ για τηνηλικία τους, για το τι ρούχαφορούν ή αν είναι ο καλύτερος μαθητής του σχολείου. Το μόνο που, τους ενδιαφέρειείναι ο χαρακτήρας και η ψυχή του άλλου.

Τα indigo παιδιά συνήθως έχουν μία απόλυτα φυσική συμπεριφορά. Είναι πρώτα στησειρά των ανθρώπων που δίνουν αγώνα να είναι αυτό που είναι πραγματικά, να μημιμούνται τους άλλους και για αυτό τον λόγο έχουν μεγάλα προβλήματα με τουςγονείς τους, με τους δασκάλους κ.λ.π. Θέλουν να ανταποκρίνονται στις πραγματικέςτους ανάγκες χωρίς να είναι τυπικοί και κοινωνικοί αναγκαστικά, εάν δεν τοαισθάνονται. Γενικώς δεν ενδιαφέρονται πολύ για τη γνώμη των άλλων.

Στην Αμερική τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια πραγματική επιδημία διάγνωσης ADHD(Attention Deficit Hyperactivity Disorder) που σημαίνει έλλειψη προσοχής καιυπερκινητικότητα. Αυτή την κατάσταση εκμεταλλεύονται φυσικά οι φαρμακευτικέςβιομηχανίες, κι έτσι «..μόνο στη Βόρεια Αμερική υπολογίζεται ότι περίπου πέντεεκατομμύρια παιδιά καταναλώνουν καθημερινά διάφορα ψυχοφάρμακα. Αν και οιιατρικοί ερευνητές το αρνούνται πεισματικά, η υπερκινητικότητα και ο αυτισμός τωνπαιδιών δημιουργείται κυρίως από οικογενειακούς παράγοντες και όχι απόβιολογικούς..» (Γιώργος Σιάμκος, Mind Control: Oπόλεμος για τονΈλεγχο του Νου,Εκδόσεις Άγνωστο).

Συνήθως περνάνε πάνω από τριάντα ώρες την εβδομάδα μόνα τους, βλέπονταςτηλεόραση, και παρόλο που οι γιατροί προσπαθούν να τα εντάξουν σε «έναν νέοτρόπο της ανθρώπινης εξέλιξης» μάλλον αυτά τα παιδιά αυτό που χρειάζονται δενείναι χημικές ουσίες, αλλά μια ειδική φροντίδα και εκπαίδευση, έτσι ώστε να ανθίσουν.

· Είναι ευφυείς (αν και δεν έχουν απαραίτητα καλούς βαθμούς στο σχολείο).
Είναι πολύ δημιουργικοί και απολαμβάνουν να φτιάχνουν διάφορα πράγματα
Πάντα πρέπει να ξέρουν το γιατί (ειδικά αν τους ζητείται να κάνουν κάτι
Ένιωθαν αποστροφή και ίσως απέχθεια για την ανοησία της απαιτούμενης εργασίας στο σχολείο, την ρουτίνα
Ήταν επαναστάτες στο σχολείο, αρνούνταν να κάνουν τις εργασίες, απορρίπτοντας την εξουσία των καθηγητών ή ήθελαν να επαναστατήσουν, αλλά δεν τολμούσαν, λόγω πίεσης των γονέων
Μπορεί να έχουν βιώσει από νωρίς υπαρξιακή κατάθλιψη και αισθήματα αδυναμίας. Αυτά μπορεί να έχουν κυμανθεί από τη θλίψη στην απόλυτη απελπισία
Έχουν δυσκολία στις δουλειές παροχής υπηρεσιών και πρόβληματα αποδοχής της ιεραρχίας
Προτιμούν τις ομαδικές δραστηριότητες και τις ηγετικές θέσεις
Έχουν βαθιά συμπάθεια για τους άλλους, αλλά αδιαλλαξία για την ηλιθιότητα
Εξαιρετικά συναισθηματικά ευαίσθητοι
Μπορεί να έχουν πρόβλημα οργής
Έχουν πρόβλημα με τα περισσότερα συστήματα (είτε συναισθηματικά, ψυχικά ή σωματικά) όπως την πολιτική, το εκπαιδευτικό, το ιατρικό και το νομικό
Αποξένωση από την πολιτική - συναίσθημα ότι η φωνή τους δεν θα ακουστεί και ότι το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία έτσι κι αλλιώς!
Απόρριψη του παραδοσιακού τρόπου ζώης
Θυμός για δικαιώματα που έχουν αφαιρεθεί, φόβος ή / και οργή για τον Big Brother που παρακολουθεί
Αισθάνονται την ανάγκη και έχουν διακαή επιθυμία να κάνουν κάτι για να αλλάξουν και να βελτιώσουν τον κόσμο.
Έχουν ενδιαφέρον για τον ψυχικό ή πνευματικό κόσμο από πολύ μικροί
Είχαν λίγα ως κανένα Indigo πρότυπα προς μίμηση
Έχουν ισχυρή διαίσθηση
Τυχαίο τρόπο συμπεριφοράς - (συμπτώματα Διαταραχής Ελλειμματικής Προσοχής), μπορεί να έχουν πρόβλημα συγκέντρωσης σε μια εργασία εκτός και αν την έχουν επιλέξει οι ίδιοι
Είχαν ψυχικές εμπειρίες, όπως προαισθήματα, οράσεις αγγέλων ή φαντασμάτων, ακροάσεις φωνών.Επιδιώκουν να βρουν το νόημα στη ζωή τους και την κατανόησή του κόσμου. Μπορεί να τα αναζητήσουν μέσα από τη θρησκεία, τις πνευματικές ομάδες και τα βιβλία, τις ομάδες αυτοβοήθειας ή και ατομικά.Αν βρουν ισορροπία μπορούν να γίνουν πολύ ισχυροί, υγιείς και ευτυχισμένοι

_________________
Αν κάποτε σου χαρίσουν τσουκνίδα χάρισε τους τριαντάφυλλο και θα δεις ότι αυτοί θα πονέσουν πιο πολύ.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ΕΛΙΣΣΩ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
ΕΛΙΣΣΩ

Αριθμός μηνυμάτων : 125
Ημερομηνία εγγραφής : 11/02/2011

το φαινομενο ιντιγκο Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το φαινομενο ιντιγκο   το φαινομενο ιντιγκο I_icon_minitimeΠεμ Αυγ 18, 2011 8:06 am

πολυ ενδιαφερον!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Clairans
Αξιωματικός
Αξιωματικός
Clairans

Αριθμός μηνυμάτων : 2049
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2010
Ασχολίες : γνωση και ομορφια της ζωης....

το φαινομενο ιντιγκο Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το φαινομενο ιντιγκο   το φαινομενο ιντιγκο I_icon_minitimeΠεμ Αυγ 18, 2011 4:30 pm

Η Δελτα γενια... Μαλλον ο αδερφος μου ειναι ιντιγκο τετοιο αναποδο που ειναι......!!! Laughing

_________________
Γεννηθήκαμε με δύο μάτια και μία γλώσσα, για να βλέπουμε δύο φορές περισσότερο από όσα λέμε.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
bill
Έμπειρος Στρατιώτης
Έμπειρος Στρατιώτης


Αριθμός μηνυμάτων : 2026
Ημερομηνία εγγραφής : 26/06/2010

το φαινομενο ιντιγκο Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το φαινομενο ιντιγκο   το φαινομενο ιντιγκο I_icon_minitimeΠεμ Αυγ 18, 2011 5:23 pm

Clairans έγραψε:
Η Δελτα γενια... Μαλλον ο αδερφος μου ειναι ιντιγκο τετοιο αναποδο που ειναι......!!! Laughing

xaxaxa
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
fosopsi
Πύργος
Πύργος
fosopsi

Αριθμός μηνυμάτων : 1798
Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
Ασχολίες : διάβασμα,υπερφυσική,γρίφοι,γυμναστική,ζωγραφική,αστρονομία,ορειβασία και πολύ ποδήλατο...

το φαινομενο ιντιγκο Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το φαινομενο ιντιγκο   το φαινομενο ιντιγκο I_icon_minitimeΠαρ Αυγ 19, 2011 8:49 pm

χαχαχαχα κλαιρανς Laughing πάντως υπάρχουν πολλά τεστ για να δεις εάν είσαι ίντιγκο.. και δεν αναφέρομαι σε αυτά που υπάρχουν στο ίντερνετ για πλάκα! κάνεις το τεστ που σου στέλνουν και σου απαντάνε προσωπικά για τα αποτελέσματα.

_________________
Αν κάποτε σου χαρίσουν τσουκνίδα χάρισε τους τριαντάφυλλο και θα δεις ότι αυτοί θα πονέσουν πιο πολύ.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
το φαινομενο ιντιγκο
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Καλώς ορίσατε στο Dragon Blood.. :: Κανόνες για τη χρήση του Dragon Blood :: Καθιστικό του Δρακόσπιτου-
Μετάβαση σε:  
Forumgreek.com | © phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις