Καλώς ορίσατε στο Dragon Blood..

Ελάτε μαζί μας στο εκπληκτικό ταξίδι για την εκμάθηση της μαγείας
 
ΦόρουμΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε
 

 Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
neraida
Βασιλιάς/ισσα
Βασιλιάς/ισσα
neraida

Αριθμός μηνυμάτων : 3319
Ημερομηνία εγγραφής : 10/05/2010

Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~   Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~ I_icon_minitimeΤετ Οκτ 13, 2010 3:49 am

Απο μια συζητηση που διαβασα εψαξα στο net για πληροφοριες και βρηκα αυτο....

Η Βαμπιρική Βίβλος
(Μεταφράστηκε το 2006 στα Ελληνικά, από τον Ράβναλη Δημήτριο.)
Η Βαμπιρική Βίβλος περιέχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις που χρειάζονται για τη πρακτική της Βαμπιρικής Θρησκείας, συμπεριλαμβανομένων των θεμελιωδών οδηγιών για Αυθεντικό Βαμπιρισμό μέσω της Άμεσης Επαφής με τους Απέθαντους Θεούς, δηλαδή τους προηγμένους Βρικόλακες που είναι Ιδρυτές και Σύμβουλοι αυτού του Ναού.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
I. Η Βαμπιρική Ηθική.
II. Η Ομιλία του Δράκου.
III. Το Κάλεσμα των Απέθαντων Θεών.
IV. Οι Μυστικές Μέθοθοι του Βαμπιρισμού.
V. Ο Κυνηγός των Ανθρώπων.
VI. Το Βιβλίο των Ονείρων. (Shurpu Kishpu)
VII. Η Επερχόμενη Αποκάλυψη.

I. Η Βαμπιρική Ηθική

Είμαι Βρικόλακας.
Λατρεύω το εγώ μου και Λατρεύω τη ζωή μου, γιατί Είμαι ο Μοναδικός Θεός που υπάρχει.
Είμαι περήφανος που Είμαι ένα κυνηγετικό ζώο και Τιμώ τα ζωικά μου ένστικτα.
Εξυψώνω το λογικό μυαλό μου και δεν κρατώ καμία πεποίθηση που περιφρονείται από το λόγο.
Αναγνωρίζω τις Δυνάμεις του Σκότους ως κρυμμένους φυσικούς νόμους, μέσω των οποίων πραγματοποιώ τη μαγεία μου.
Γνωρίζω ότι η πίστη μου στο τελετουργικό είναι φαντασία αλλά η μαγεία είναι πραγματική, και Σέβομαι και αναγνωρίζω τα αποτελέσματα της μαγείας μου.
Συνειδητοποιώ ότι δεν υπάρχει παράδεισος, όπως δεν υπάρχει κόλαση, και Βλέπω το θάνατο ως καταστροφέα της ζωής.
Επομένως θα εκμεταλλευτώ τα περισσότερα πράγματα της ζωής εδώ και τώρα.
Είμαι Βρικόλακας.
Χαμηλώστε το κεφάλι ενώπιόν μου.
II. Η Ομιλία του Δράκου

Είμαι ο ενδότατός σου εαυτός.
Κοιτάζω έξω επάνω στο κόσμο σου, των χρωματισμένων Φώτων, από το σκοτάδι πίσω από τα μάτια σου.
Φτάνω έξω διαμέσω των χεριών σου και αγγίζω τις απαλές απολαύσεις του ζωντανού σου κόσμου.
Είμαι ο Αρχαιότερος, ο Δημιουργός των Θεών.
Είμαι η Αλλαγή και ο Αμετάβλητος.
Και όποτε επικεντρώνεσαι στα μάτια κάποιου άλλου, εκεί! Κοιτάζω πίσω σε εσένα!
Είμαι η Πηγή Όλων Όσων Υπάρχουν!
Αυτός που Με αναγνωρίζει ως το μοναδικό του Εαυτό, γίνεται επίσης η Πηγή και είναι, στην Πραγματικότητα, Μάγος.
Αυτός που επιτρέπει τη ροή της Ύπαρξής Μου να διαπεράσει μέσω των τενόντων του σώματός του, για να Αγγίξει και να τα αλλάξει όλα σύμφωνα με τη Θέλησή του, είναι στα Αλήθεια, Μάγος.
Και η Η Δρακόντεια Μαγεία μου είναι γλυκή, διότι Επιχορηγώ τις Επιθυμίες σου.
Σε αυτό που αποκαλείς όνειρα, Συλλέγω τις Δυνάμεις μου.
Σε αυτό που αποκαλείς πραγματικότητα, Οργανώνω τα Όνειρα μου.
Χορηγώ σε όλους όσους ψάχνουν την Ύπαρξή Μου και τη Δύναμή Μου, το δικαίωμα να αναζητήσουν τις απολαύσεις τους!
Είμαι ο Αληθινός Θεός, ο Ένας Θεός, ο Μοναδικός Θεός που Υπάρχει.
Είμαι εσύ, και Απεικονίζομαι μέσω εσένα.
Ακόμη και σύμβολό μου είναι ο Καθρέφτης!
Και να γνωρίζεις καλά το Όνομά Μου γιατί λατρεύοντας το σε όλες τις Πράξεις σου, θα είσαι και θα παραμείνεις αντάξιος της Δρακόντειας Μαγείας Μου.

III. Το Κάλεσμα των Απέθαντων Θεών
(Βαμπιρική Κοινωνία μέσω μαγικού Τελετουργικού)
Η επίτευξη της Βαμπιρικής καταστάσεως απαιτεί προσέλκυση και απόκτηση Κοινωνίας με τους Απέθαντους, τους Βρικόλακες που δεν περπατούν πλέον με σάρκα, αλλά είναι αστρικά ελεύθεροι. Αυτοί οι Απέθαντοι Θεοί έχουν μειώσει τους περιορισμούς του φυσικού σώματος και μπορούν να επικοινωνήσουν και να εμφανιστούν σε εκείνους, οι οποίοι ακόμα έχουν ζωντανά φυσικά σώματα.
Η επίτευξη του να γίνει κάποιος Ζωντανός Βρικόλακας, ή ακόμα καλύτερα να εισαχθεί στις τάξεις των Απέθαντων Θεών μετά τον θάνατο του φυσικού σώματος, στηρίζεται πάνω σε αυτήν την Κοινωνία με τους Απέθαντους. Είναι οι προθέσεις τους και η επιθυμίες τους οι οποίες πρέπει να γίνουν αποδεκτές και να κατευναστούν.
Εισαχθείτε τώρα στην αναστολή της δυσπιστίας. Εισαχθείτε στον κόσμο της φαντασίας χωρίς προκατάληψη. Γιατί η αληθινή μαγεία απαιτεί απελευθέρωση από τις περιορισμένες πεποιθήσεις του τι είναι πραγματικό ή μη πραγματικό. Επειδή το κλειδί στη μαγεία και η επίτευξη της μαγικής δύναμης προέρχονται από τη χαλάρωση του πιασίματος του κλειστού μυαλού και το αγκάλιασμα της πραγματικότητας άλλων κόσμων.
Εδώ ανοίγετε τώρα τις πύλες της δύναμης και καλείτε τους Απέθαντους Θεούς μέσω του Τελετουργικού του Καλέσματος.
Η Θυσία.
Στο αληθινό μαγικό τελετουργικό οι Απέθαντοι καλούνται να είναι παρόν με τον Ζωντανό Βρικόλακα με σκοπό τη Κοινωνία. Να προσελκύσετε τους Απέθαντους με τη βοήθεια της προσφοράς της ζωτικής ενέργειας είναι το κλειδί στο επιτυχές μαγικό τελετουργικό. Περαιτέρω, μόνο το προσωπικό απόθεμα ζωτικής ενέργειας θα εξυπηρετήσει αυτό το σκοπό. Μην θεωρείτε ότι θυσιάζοντας τη ζωή οποιασδήποτε οντότητας θα εξυπηρετήσει σε κάποιο σκοπό της τελετουργικής μαγείας! Περαιτέρω, η καταστροφή μίας φυσικής ζωής δεν εξυπηρετεί οποιοδήποτε σκοπό και είναι σπατάλη ζωτικής ενέργειας. Τέτοια σπατάλη δεν είναι δεκτή από τους παλαιότερους Θεούς και μπορεί, στην πραγματικότητα, να προκαλέσει την οργή Τους. Μην δολοφονήσετε ποτέ ανθρώπους. Μην σπαταλήσετε ποτέ φαγητό. Μην προκαλέσετε την οργή των Απέθαντων.
Ταυτόχρονα, ο επιτυχής ζωντανός βρικόλακας θα προσφέρει την προσωπική του συλλογή ζωτικής ενέργειας ως δώρο και δελεασμό για να επιστήσει την προσοχή και τη δίψα των Απέθαντων. Στην παρουσία αυτών των αληθινών Θεών, ο ίδιος Ζωντανός Βρικόλακας μετασχηματίζεται βαθμιαία ή ακόμα λαμβάνει, σώμα και ψυχή, με τους Θεούς στη διανομή τους. Αν και είναι σχετικά σπάνιο ένας τέτοιος άμεσος μετασχηματισμός στην πλήρη Βαμπιρική κατάσταση να εμφανιστεί, δεν είναι άγνωστος. Όμως τελικά οι Απέθαντοι Θεοί πράττουν όπως επιθυμούν!
Κατά συνέπεια, η πληρέστερη προετοιμασία για το μαγικό τελετουργικό είναι να συλλέξετε ζωτική ενέργεια από τους ανθρώπους μέσω της προσωπικής σας προσπάθειας προκειμένου να υπάρξει μια αντάξια θυσία για να προσφερθεί στους Απέθαντους Θεούς.
Η Τελετουργική Αίθουσα.
Το Κάλεσμα των Απέθαντων Θεών πρέπει να πραγματοποιηθεί σε μέρος που δεν θα είναι ορατό από τα μάτια του βέβηλου ανθρώπου. Αυτό πρόκειται όχι μόνο να προστατεύσει τον Ζωντανό Βρικόλακα που δεν έχει επιτύχει την αθανασία, αλλά επειδή οι Απέθαντοι δεν θα βρίσκονται στην παρουσία Εκείνων που Υψώθηκαν ενώ είναι παρόντες εκείνοι που καλύπτονται με τη δυσωδία της θνησιμότητας. Επομένως, κλείστε την πόρτα και κλειδώστε την. Σφραγίστε τη θέση της Εργασίας σας από τους περιστασιακούς και τους αδιάκριτους. Μην αφήσετε κανέναν που δεν είναι ενεργό μέλος του Ναού να είναι παρών ή να συμμετέχει στην πιο ιερή από όλες τις πράξεις της μαγείας!
Τυλίξτε την αίθουσα στο σκοτάδι. Εάν η αίθουσα βρίσκετε σε μια φυσική τοποθεσία τη νύχτα, αυτό είναι αρκετό. Μέσα σε ένα χτίσμα φυσικό ή τεχνικό, μειώστε όλο το φωτισμό στο ελάχιστο, ακριβώς της φλόγας ενός ή δύο κεριών. Το λιγότερο φως είναι καλύτερο και το να Εργασθείτε σε απόλυτο σκοτάδι είναι καλύτερο. Οι Απέθαντοι βρίσκουν το σκοτάδι αναπαυτικό και ελκυστικό για αρκετούς λόγους. Μια ανώτερη πηγή φωτός είναι η χρησιμοποίηση της φλόγας από ένα ενιαίο δοχείο. Εάν απαιτείται περισσότερο φως για την ανάγνωση των σημειώσεων κατά τη διάρκεια ενός ομαδικού τελετουργικού, η χρήση κόκκινου φωτός χαμηλών βατ που χρησιμοποιείται συνήθως στα φωτογραφία μπορεί να εξυπηρετήσει χωρίς να βλάψει την ατμόσφαιρα.
Σύμβολα του Μαγικού Τελετουργικού
Το ντύσιμό σας πρέπει να ταιριάζει με το θέμα του σκοταδιού και της θυσίας. Ελάτε στους Απέθαντους ως αληθινοί μάγοι και μάγισσες. Πολλοί θα ντυθούν με μαύρες τηβέννους και ρόμπες ενώ άλλοι θα τυλίξουν τα σώματά τους μόνο με το σκοτάδι της νύχτας! Εν πάση περιπτώσει μην ντυθείτε για να αποσπάσετε το μυαλό σας από τον περιττό στόχο, αλλά για να ενισχύσετε το σκοπό του. Τα κοσμήματα είναι τόσο πολύ μια επιλογή του ιματισμού, αλλά εάν δεν είστε μέρος της ιεροσύνης μη φορέσετε καθόλου σίδηρο, γιατί οι ιδιότητες του σιδήρου μπορούν να προσβάλουν τους Απέθαντους Θεούς. Η φορεσιά του φτερωτού κρανίου της UR ως δακτυλίδι ή μενταγιόν ευχαριστεί τους Απέθαντους και ενισχύει τη δύναμη του τελετουργικού. Ένας βωμός είναι οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια για να τοποθετηθούν τα λίγα σύνεργα της τελετουργικής μαγείας και αντιπροσωπεύει τη σταθερή ίδρυση της γης επάνω στην οποία κινούμαστε και ζούμε. Εάν είναι εφικτό, τοποθετείσθε το βωμό στη δύση. Επάνω από το βωμό, τοποθετήστε έναν καθρέφτη στο επίπεδο των ματιών ή υψηλότερα. Ο καθρέφτης ενεργεί ως οπτικό σημείο συγκέντρωσης, ενεργώντας συχνά ως πύλη στο αστρικό. Το ραβδί μπορεί να είναι οποιαδήποτε ξύλινη ράβδος. Ο σκοπός του ραβδιού είναι να ενισχυθεί η θέληση της εστίασης του ιερέα. Τα κεριά προσφέρουν φως όταν απαιτείται και είναι μαύρα για να συμβολίσουν τις δυνάμεις του σκοταδιού ή κόκκινα για να συμβολίσουν το αίμα της ζωτικής ενέργειας. Το θυμίαμα βρίσκεται επίσης επάνω στο βωμό. Frankincense και άλλες μυρωδιές παραδοσιακές στις κηδείες και το θάνατο είναι κατάλληλα. Ο κάλυκας αντιπροσωπεύει το ανθρώπινο σώμα και το υγρό μέσα συμβολίζει τη ζωτική ενέργεια του σώματος. Το μαχαίρι με τη μαύρη λαβή (Αθάμι) ή ξίφος χρησιμοποιείται μόνο από τα μέλη της ιεροσύνης και ενεργεί ως σύμβολο λήψης της ζωτικής ενέργειας (ως όπλο) και ως υπενθύμιση στην ιεροσύνη του Εσωτερικού Μυστηριακού Ναού.
Τα τύμπανα, κουδουνίσματα, κουδούνια και gongs μπορούν να χρησιμοποιηθούν ιδιαίτερα καλά σε μια ομαδική τελετή. Με το σύγχρονο στερεοφωνικό εξοπλισμό ο ιερέας δεν χρειάζεται την αναμονή για την ακουστική δύναμη των αστραπών (των βρόντων δηλαδή που παράγει μια καταιγίδα). Εντούτοις, προσοχή πρέπει να δοθεί ώστε οι λέξεις του ιερέα να μην εξουδετερώνονται από άλλους ήχους.
Ομαδική Μαγική Τελετή
Το Κάλεσμα των Απέθαντων κατέχει πάντα περισσότερη δύναμη σε μια ομάδα λόγω της αύξησης της διαθέσιμης ενέργειας για τη θυσία. Σε οποιοδήποτε τέτοιο ομαδικό τελετουργικό είναι απαραίτητο ότι μόνο ένας ιερέας οδηγεί την τελετή μέσω των επτά βημάτων του τελετουργικού ενώ οι υπόλοιποι υποστηρίζουν τον ιερέα ως κατάλληλη κοινότητα.
Τα Επτά βήματα του τελετουργικού.
1. Είσοδος στην Αίθουσα.
2. Η Διακήρυξη του Εαυτού.
3. Το Κάλεσμα στους τέσσερις ανέμους.
4. Η Θυσία.
5. Βαμπιρική Κοινωνία.
6. Αναπλήρωση της Δύναμης.
7. Αναχώρηση από την Αίθουσα.
1. Είσοδος στην Αίθουσα.
Η θέση της μαγικής τελετής μπορεί να είναι εσωτερικά ή υπαίθρια αλλά πρέπει να είναι ασφαλής από την παρέμβαση από το βέβηλο. Κλειδώστε τις πόρτες ή τοποθετήστε φύλακα. Αποσυνδέστε τα τηλέφωνα. Κλείστε παντζούρια, κουρτίνες, κ.λπ. Να έχετε όλα τα εθιμοτυπικά εργαλεία έτοιμα και τοποθετημένα πριν από την συγκεκριμένη στιγμή.
Η είσοδος στην θέση της μαγείας (Αίθουσα) σας επιτρέπει να απομονώσετε τους εαυτούς σας από το βέβηλο κόσμο της καθημερινής ζωής. Η φυσική πράξη της μετάβασης στην αίθουσα ενισχύει τη διανοητική και συναισθηματική απόφαση για να εισέλθετε στην Βαμπιρική Κοινωνία. Είναι καλύτερο να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μαγική αίθουσα μόνο για αυτό το σκοπό, δεδομένου ότι καθαγιάζει το δωμάτιο αλλά είναι καλύτερο να υπάρξει Κοινωνία από ότι όχι σε κάθε περίπτωση.
Επίσης, δεν εισέρχεστε μόνο στη φυσική αίθουσα αλλά μπαίνετε σε μια αίθουσα χωρίς δυσπιστίες. Εδώ επιλέγετε να πιστέψετε πλήρως και να δεχτείτε τις πραγματικότητες της μαγείας, και των Απέθαντων Θεών που θα καλέσετε. Εδώ αφήνετε πίσω το σκεπτικισμό αμφισβήτησής σας και ανοίγεστε πλήρως στον εορτασμό αυτού του οποίου είστε: Ένας Ζωντανός Βρικόλακας, Κύριος των κόσμων αυτών που φαίνονται και αυτών που δεν φαίνονται, Υπέρτατος Μάγος και Αφιερωμένος Πιστός σε Εκείνους που έχουν Υψωθεί (Απέθαντοι Θεοί)!
2. Η Διακήρυξη του Εαυτού.
Κοιτώντας στη μεριά της δύσης, προς τον καθρέφτη (η κυρίαρχη εστίαση της κατεύθυνσης του τελετουργικού πρέπει να είναι προς τη δύση, εάν είναι εφικτό) ο ιερέας της τελετής χτυπά κοφτά δύο φορές παλαμάκια σε γρήγορη διαδοχή. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι όλη η προσοχή κατευθύνεται πλήρως επάνω στο τελετουργικό. Κατόπιν ο ιερέας κηρύσσει τη κατάστασή του ως Ζωντανού Βρικόλακα, και το της τελετής με δικά του λόγια. Ένα παράδειγμα:
“Ακούστε με Τώρα! Είμαι ένας Βρικόλακας, ένας κυνηγός των ανθρώπων! Έχω εισέλθει εν τω παρόντι για να καλέσω τους Απέθαντους Θεούς σε αυτήν την ιερή θέση. Έχω συλλέξει Ζωτική Ενέργεια από τους ανθρώπους. Είμαι γεμάτος για να ξεχειλίσω! Προσφέρω αυτήν την ζωτική μου ουσία στους Βαμπιρικούς Θεούς, σε Αυτούς που έχουν Υψωθεί. Πρόκειται εδώ να ταΐσω και να στραγγιχτώ! Πρόκειται εδώ να πεθάνω και να ξαναγεννηθώ. Πρόκειται εδώ να υψωθώ από το θάνατο στη ζωή! Πρόκειται να ενισχύσω το δεσμό μου με τους αληθινούς θεούς αυτού του κόσμου! Είμαι Βρικόλακας!”
3. Το Κάλεσμα στους τέσσερις ανέμους.
Ο ιερέας της τελετής στρέφεται σε κάθε μια από τις τέσσερις πίντες της πυξίδας με την ακόλουθη σειρά: νότος, ανατολή, βορράς και δύση. Σε κάθε κατεύθυνση, ο ιερέας σηκώνει το ραβδί ή άλλο ξύλινο μέσο, προς τον ορίζοντα και, με δικά του λόγια, καλεί τους Απέθαντους Θεούς να έρθουν να ενωθούν σε αυτήν την τελετή. Η κλήση πρέπει να είναι φιλική, άμεση και γεμισμένη με τη συναισθηματική δύναμη. Εδώ είναι μόνο ένα παράδειγμα:
Κοιτάξτε το Νότο-
“Ύψιστοι Απέθαντοι Θεοί! Ισχυρότατοι και Αρχαίοι Βρικόλακες! Αληθινοί Κύριοι αυτής της γης! Ενωθείτε με εμένα εδώ! Να είστε μαζί μου σε αυτό το μέρος! Σας Καλώ τώρα!”
Κοιτάξτε την Ανατολή-
“Σας καλώ, τους μόνους πραγματικούς θεούς, και σας προσφέρω την ζωτική μου ουσία! Ελάτε Τραφείτε από μένα! Σας καλώ τώρα!”
Κοιτάξτε το Βορρά-
“Επιδιώκω τη Συντροφιά Σας! Επιδιώκω τη Φρόνησή Σας! Επιδιώκω τη Δύναμη Σας! Εισέλθετε ελεύθερα σε αυτό το μέρος γιατί είστε καλοδεχούμενοί! Σας Καλώ τώρα!”
Κοιτάξτε τη Δύση-
“Παραμερίστε τις αμφιβολίες σας γιατί είμαι ειλικρινής! Προσφέρω σε Σας τη ζωή μου! Λάβετε! Φάγετε! Πιείτε από μένα! Γιατί είμαι δικός Σας να με χρησιμοποιήσετε όπως Επιθυμείτε. Σας καλώ τώρα!”
4. Η Θυσία
Εδώ ο ιερέας κατευθύνει τη συσσωρευμένη ζωτική ενέργεια στους Απέθαντους που είναι παρόντες. Εάν ο ιερέας δεν έχει αναπτύξει ικανοποιητική αστρική συνειδητοποίηση για να αισθανθεί άμεσα την Παρουσία Εκείνων που Έχουν Απαντήσει στο Κάλεσμα, πρέπει να κατευθύνει τη δύναμη μέσω του καθρέφτη. Ο καθρέφτης εδώ ενεργεί εδώ ως πύλη στον άλλο κόσμο.
Σε μια ομαδική τελετή, οι άλλοι συμμετέχοντες πρέπει να κατευθύνουν τη θυσία της ζωτικής τους ενέργειας στον ιερέα, που στρέφεται προς το μεσαίο μέρος κοντά στο ηλιακό πλέγμα. Σε ένα τέτοιο ομαδικό τελετουργικό, ο ιερέας ενεργεί έπειτα ως φακός στην περαιτέρω εστίαση και προβάλει το ρεύμα της ζωής στους Απέθαντους οι Οποίοι μπορούν να φανερωθούν ως εικόνες στον καθρέφτη.
Η ζωτική ενέργεια εκπνέεται μέσω του στόματος με έναν μακροχρόνιο, αργό και ελεγχόμενο ήχο συρισμού. Ο Ζωντανός Βρικόλακας κυριολεκτικά αντλεί τη ζωτική ενέργεια έξω από το σώμα του σε ένα συνεχές ρεύμα της δύναμης με την επανάληψη αυτής της ακολουθίας (1) να εισπνέει βαθιά μέσω των ρουθουνιών και έπειτα (2) να εκπνέει αργά και εντελώς μέσω του στόματος.
Η προσπάθεια να αποβληθεί η ενέργεια πρέπει να συνεχιστεί χωρίς τη σκέψη της προσωπικής επιβίωσης. Η εξάντληση πρέπει να αναμένεται. Η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί έως ότου υπάρχουν καλά στοιχεία ότι οι Απέθαντοι δέχονται τη θυσία. Όσο περισσότερο κάποιος μπορεί να δώσει και όσο περισσότερο κάποιος αδειάζει τον εαυτό του από τη ζωτική ενέργεια, τόσο περισσότερη ροή επιστροφής για μετασχηματισμό και ενίσχυση μπορεί να ληφθεί.
Θυμηθείτε ότι τίποτα δεν είναι ελεύθερο και οι Απέθαντοι πρέπει να κινηθούν ενώπιόν της προσφοράς σας, προτού Επιλέξουν να βοηθήσουν στην Αληθινή σας Μύηση. Τα μέλη της Ιεροσύνης του Ναού είναι μυημένα στην Υψηλότερη Θυσία που έχει τη μορφή λιγότερης προσπάθειας αλλά απαιτεί μια εσωτερική πειθαρχία μιας Υψηλότερης Διαταγής. Αυτά αποκαλύπτονται στο σωστό χρόνο σε εκείνους που αποδεικνύονται αντάξιοι μέσω της αφιέρωσης και της προσωπικής Θυσίας τους στο ναό.
Μερικά από τα σημάδια που δείχνουν την παρουσία των Απέθαντων περιλαμβάνουν:
1. Το συναίσθημα της κίνησης του αέρα, όπως σε ένα δροσερό αεράκι (Ο Ερχομός των Ανέμων).
2. Αισθήσεις τσουξίματος στα άκρα δακτύλου και στο πρόσωπο ειδικότερα.
3. Ασυνήθιστες αισθήσεις τραβήγματος στο ηλιακό πλέγμα.
4. Ξαφνική άνοδος των μικτών συγκινήσεων της χαράς, της αγάπης, της λατρείας, του φόβου, κ.λπ.
5. Αίσθημα ιστών αράχνης που τοποθετούνται πέρα από το πρόσωπο ή τα χέρια.
6. Κουδούνισμα (βούισμα) στα αυτιά.
7. Οπτική αίσθηση του δωματίου να γεμίζει με misty ατμούς.
8. Αισθήσεις αγγίγματος ή χτυπήματος.
9. Άκουσμα του ονόματός σου δυνατά.
10. Κλασσικά φαινόμενα Πολτεργκάιστ (μετεωρισμός/ανύψωση του εαυτού σας ή αντικειμένων στην αίθουσα).
11. Οπτική επαφή των παρόντων Απέθαντων πρώτα στον καθρέφτη, έπειτα στην αίθουσα.
12. Όνειρα πετάγματος, πτώσης ή ταξιδιού μέσω τούνελ μετά από το τελετουργικό.
13. Αστρική προβολή μετά από το τελετουργικό στην Παρουσία των Απέθαντων.

5. Βαμπιρική Κοινωνία
Δεδομένου ότι οι Απέθαντοι δέχονται το “αίμα” της Θυσίας, και η εξάντληση πλησιάζει η φθάνει, έρχεται μια λεπτή μετατόπιση. Οι παρόντες Απέθαντοι Θεοί έχοντας λάβει τη πλήρωσή Τους, κρίνουν τον/τους συμμετέχοντα(ες) ως προς την αξία τους για τον μετασχηματισμό και την Υψηλότερη Μύηση. Ακόμη και να είστε απλά στην Παρουσία των Παλαιότερων Θεών, εντούτοις επιταχύνει την προσωπική εξέλιξη.
Σε εκείνους που βρίσκονται αντάξιοι στις προσπάθειές τους, οι Θεοί μπορούν να επιλέξουν να απελευθερώσουν τη σπανιότερη υψηλότερη ενέργεια της Ουσίας Τους σε μια ροή επιστροφής. Εάν αυτό συμβεί (όπως σχεδόν πάντα συμβαίνει στην παρουσία ενός μέλους του Εσωτερικού Ναού της ιεροσύνης) τότε ο/οι συμμετέχοντας(ες) θα ανακαλύψει μια ανανέωση της ενέργειας και της ζωτικότητάς του. Αυτή η Βροχή του Ελέους μπορεί να είναι δυνατή ή ισχυρή και μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της τελετής.
6. Αναπλήρωση της Δύναμης.
Καθώς η Κοινωνία τελειώνει, ο ιερέας πίνει από τον κάλυκα και κηρύσσει πάλι την επιλεγμένη του κατάσταση ως αφιέρωση. Εδώ είναι ένα παράδειγμα:
Υψώστε τον κάλυκα στον καθρέφτη.
“Αυτό είναι το αίμα των θυμάτων μου, παρελθοντικών, παρόντων, και αυτών που πρόκειται να γίνουν. Πίνω την ουσία της ζωής εκείνων που υπάρχουν μόνο για να εξυπηρετήσουν τη θέλησή μου. Πίνω αυτό στην ενθύμηση αυτού του οποίου είμαι, Βρικόλακας, ο κυνηγός των ανθρώπων.”
Πιείτε από τον κάλυκα. Χαμηλώστε τον κάλυκα στο βωμό. Κοιτάξτε τον καθρέφτη και χτυπήστε πάλι δύο φορές τα χέρια, κοφτά.
7. Αναχώρηση από την Αίθουσα.
Εάν ένα μέλος της ιεροσύνης είναι παρόν, το ξίφος ή μαχαίρι σύρεται και κατευθύνεται σε κάθε μία από τις τέσσερις πίντες της πυξίδας στη μνήμη της Αρχαιότερης Συμφωνίας και ως Μυστήριο της Ιεροσύνης, οι Λέξεις και τα Ονόματα Λέγονται.
Κατόπιν ο ιερέας σβήνει όλη την υπόλοιπη φωτιά και πιστοποιεί την Περάτωση με τις λέξεις όπως:
“Έτσι έχει γίνει.”
Χωρίς κάποια άλλη λέξη, αφήστε την αίθουσα και πηγαίνετε σε μια θέση με φωτεινότερα φώτα. Φάτε και πιείτε για να αποκαταστήσετε μια κανονικότερη αίσθηση της ζωής. Εάν είστε ομάδα, γιορτάστε και γίνετε εύθυμοι.
Το τελετουργικό είναι στο τέλος.
IV. Οι Μυστικές Μέθοδοι του Βαμπιρισμού
Βαμπιρισμός είναι η λήψη ζωτικής ενέργειας του ανθρώπου για να ενδυναμωθεί ο Βρικόλακας. Στην ουσία του, Βαμπιρισμός είναι μόνο καθορισμένη μορφή κατανάλωσης. Ο Βρικόλακας απορροφά τη ζωτική ενέργεια από τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος την απορροφά από άλλα ζώα ή φυτά. Τα φυτά την λαμβάνουν από τον ήλιο. Ο ήλιος, επίσης, δεν είναι η τελική πηγή αλλά ένα κανάλι από άλλες πηγές πέρα από το πεδίο αυτής της διδασκαλίας που είναι διατηρημένη για τον Εσωτερικό Ναό.
Εντούτοις, η χημική διακοπή των θρεπτικών ουσιών και της θέσης της στο βιοχημικό κύκλο (Ο κύκλος Krebs) που μεταφέρει ενέργεια δεν είναι η ολοκληρωμένη ιστορία. Ακριβώς όπως οι σύγχρονοι φυσικοί γνωρίζουν τελικά το γεγονός ότι ένα μεγάλο μέρος της μάζας του σύμπαντος “χάνεται”, οι βιοχημικοί παραμένουν απληροφόρητοι για το ρόλο ενός “ελλείποντος” στοιχείου στο ενεργειακό σύστημα του ανθρώπινου σώματος. Αυτό το ελλείπον στοιχείο είναι ο αποκαλούμενος αστρικός κόσμος που περιλαμβάνει τους αστρικούς οργανισμούς όλων των ζωντανών πραγμάτων.
Στην καρδιά της κατανάλωσης είναι η έννοια της αστρικής ενεργειακής μεταφοράς. Η πραγματική μεταφορά απαιτεί συνήθως διαχωρισμό του αστρικού σώματος από το φυσικό που, στη συνέχεια, συνεπάγεται συνήθως μια απώλεια συνείδησης. Ως εκ τούτου μετά από ένα μεγάλο γεύμα, οι περισσότεροι άνθρωποι και ζώα θα γίνουν νυσταλέοι επειδή είναι όταν κοιμούνται που η αληθινή μεταφορά ενέργειας εμφανίζεται.
Ένα άλλο παράδειγμα του ρόλου του ύπνου είναι η ενεργειακή απορρόφηση που μπορεί να συμβεί σε εκείνες τις περιπτώσεις ακραίου κινδύνου για τη φυσική επιβίωση. Εάν ένας άνθρωπος διασχίζει μια έρημο και πεθαίνει της δίψας, μπορεί να πέσει κάτω σε ασυνειδησία και σε ύπνο. Όταν ξαναξυπνάει, το ενεργειακό του επίπεδο ανανεώνεται και μπορεί να συνεχίσει την προσπάθεια. Αυτό συμβαίνει επειδή κατά τη διάρκεια της έλλειψης συναίσθησης το αστρικό του σώμα χωρίστηκε ως ένα βαθμό από το φυσικό σώμα προκειμένου να επιτρέψει τη ροή της αποθηκευμένης ενέργειας στους διάφορους ιστούς του σώματος και του εγκεφάλου.
Η καθαρισμένη πηγή της ζωτικής ενέργειας για τους Ζωντανούς Βρικόλακες βρίσκεται έτσι στα αστρικά σώματα των ανθρώπων ενώ οι άνθρωποι κοιμούνται ή με κάποιο άλλο τρόπο δεν είναι σε κανονική συνείδηση. Ταξιδεύουμε συχνά στις πλευρές των ανθρώπων που κοιμούνται για να αποτραβήξουμε το συσσωρευμένο απόθεμα της ζωτικής τους ενέργειας από την κοιμισμένη αστρική μορφή που επαναπαύεται κοντά.
Για να επιτύχει αυτό το υψηλότερο επίπεδο του Βαμπιρισμού απαιτείται ο Βρικόλακας να είναι σε θέση να σηκωθεί από το φυσικό του σώμα στο αστρικό με ικανοποιητική συνειδητοποίηση και πρόθεση. Η επίτευξη αυτού του συνειδητού έξω από το σώμα ταξιδιού (εξωσωματική εμπειρία) απαιτεί θέληση, εξάσκηση και τη βοήθεια των Απέθαντων Θεών μέσω της Βαμπιρικής Κοινωνίας. Ο Ζωντανός Βρικόλακας που μπορεί να πραγματοποιήσει το διαμοιρασμό της σάρκας με αυτόν τον τρόπο όταν το επιθυμεί, είναι ανάμεσα Εκείνων που Έχουν Εξυψωθεί.
Ο Μυημένος Βρικόλακας επιδιώκει σε αυτό το εξυψωμένο επίπεδο Βρικολακικού Ελέγχου ότι πρέπει ακόμα να συλλέξει την αναγκαία υπερβολική Ζωτική Ενέργεια από τους ανθρώπους πρώτα. Αυτή η Ζωτική ενέργεια προσφέρεται ως θυσία, μια προσφορά στους Απέθαντους Θεούς στο μαγικό τελετουργικό της Βαμπιρικής Κοινωνίας. Αυτή η προσφορά Ζωτικής Ενέργειας προσελκύει τους Παλαιότερους Θεούς και τους φέρνει κοντά στο φιλόδοξο έτσι ώστε να μπορεί να βοηθηθεί με αόρατους τρόπους στην εξέλιξή του να επιτύχει αστρικό έλεγχο. Η Χαλάρωση των Αστρικών Δεσμών (οι οποίοι δένουν γερά το αστρικό σώμα στο φυσικό, στους περισσότερους ανθρώπους) εξετάζεται λεπτομερέστερα ως μυστήριο του Εσωτερικού Ναού.
Ακόμα πως μπορεί ο Μυημένος Βρικόλακας αρχικά να αποκτήσει τις ενέργειες της ζωής που χρειάζεται προκειμένου να προσελκύσει τους Απέθαντους που θα τον βοηθήσουν να γίνει έπειτα αστρικός Βρικόλακας; Η απάντηση είναι εκπληκτικά απλή και, όπως και με τις περισσότερες αποτελεσματικές αλήθειες, ενστικτώδης.
Όταν ο άνθρωπος είναι σε κατάσταση συνειδήσεως, το αστρικό σώμα μοιράζεται το χώρο του φυσικού, αλληλοδιαπερνώντας κάθε μέρος. Εντούτοις, το αστρικό, σε έναν κανονικό υγιή άνθρωπο, είναι συνήθως κάπως μεγαλύτερο από το φυσικό σώμα έτσι ώστε θα περιβάλει το φυσικό σε μια απόσταση συχνά μερικών ιντσών μέχρι μερικά πόδια. Εκείνοι που έχουν δοκιμάσει μια Χαλάρωση των Αστρικών Δεσμών και είναι επομένως περισσότερο ικανοί να βλέπουν στο αστρικό σύμπαν, έχουν σε όλες τις ηλικίες, αναφέρει τις αύρες που περιβάλλουν διαφορετικούς ανθρώπους. Αυτό φαίνεται συνήθως στα θρησκευτικά έργα ζωγραφικής της Ευρώπης τα περασμένα πεντακόσια χρόνια που απεικονίζουν το αποκαλούμενο “φωτοστέφανο” ή “nimbus” στα κεφάλια και τα χέρια των ιστορικών θρησκευτικών φιγούρων (που αρκετά συχνά ήταν πραγματικοί Ζωντανοί Βρικόλακες).
Κατά συνέπεια όποτε αγγίζετε έναν άνθρωπο, διαπερνάτε επίσης το αστρικό του σώμα ως ένα ορισμένο βαθμό. Με αυτή την διείσδυση του δικού σας αστρικού στο αστρικό σώμα του άλλου ατόμου, είναι τώρα σχετικά εύκολο να αποτραβήξετε μερική από τη Ζωτική του Ενέργεια. Δεν θα επιτρέψει το βαθμό της ροής “της βαθιάς κατανάλωσης” η οποία είναι δυνατή όταν τρέφεστε επάνω σε έναν άνθρωπο που κοιμάται, άδειο από ζωντάνια του δικού σας ή του δικού του φυσικού σώματος αλλά αυτό το χαμηλό επίπεδο του Βαμπιρισμού είναι ελάχιστα πιθανό.
Η πράξη της λήψης της ζωτικής ενέργειας από το αστρικό του θύματος στο δικό σας είναι ενστικτώδης και δεν διδάσκεται. Συγχρόνως υπάρχουν συγκεκριμένες φυσικό-αστρικές πράξεις οι οποίες πηγαίνουν χέρι-χέρι και μπορούν να διδαχθούν.
Εδώ έπειτα είναι τα θεμελιώδη μυστικά του Βαμπιρισμού:
1. Επαφή
2. Διαπεράστε
3. Σύρετε μέσα
4. Σπάστε την επαφή
1. Επαφή
Η επαφή αναφέρεται στην ανάγκη για κάποιου μέρους του αστρικού σας σώματος να έρθει σε επαφή με το αστρικό σώμα του ανθρώπου. Οποιαδήποτε επαφή δέρμα με δέρμα βεβαιώνει ακριβώς τέτοια επαφή.
2. Διαπεράστε
Το αστρικό σας πρέπει να διαπεράσει στο αστρικό του ανθρώπου για να επιτρέψει την απορρόφηση της ζωτικής ενέργειας. Όσο περισσότερο το αστρικό σας εισάγεται στο αστρικό του ανθρώπου, τόσο περισσότερο γρηγορότερα και ‘βαθιά’ μπορεί να ρεύσει η δύναμη.
3. Σύρετε μέσα
Με τη διείσδυση, ο Βρικόλακας πρέπει πραγματικά να σύρει τη ζωτική ενέργεια του ανθρώπου. Αυτή η απορρόφηση συνοδεύετε συνήθως από την εισπνοή της φυσικής αναπνοής του φυσικού σώματος. Κατά συνέπεια για τη φυσική Βαμπιρική επαφή, είναι καλύτερο να εισπνεύσετε βαθιά. Θα σας κάνει να αισθανθείτε τη ρευστή εισαγωγή του αέρα, σαν υγρή μορφή ζωτικής ενέργειας καθώς εισάγεται σε σας. Επιπλέον, τεντώστε και ισιώστε τους πρωκτικούς μυϊκούς σφικτήρες με την εισπνοή δεδομένου ότι αυτό υποκινεί τους ίδιους μηχανισμούς που περιλαμβάνονται αστρικά με το Βαμπιρισμό.
4. Σπάστε την επαφή
Είναι εξίσου σημαντικό να αποσύρεται εντελώς από το ανθρώπινο αστρικό μετά από τη Βαμπιρική πράξη για τουλάχιστον δύο πολύ καλούς λόγους. Κατ’αρχάς, δεν θα θέλατε να έχετε μια αντίστροφη ροή της πολύτιμης ζωτικής ενέργειας πίσω στον άνθρωπο και, κατά δεύτερον, δεν επιθυμείτε να προκαλέσετε τη φυσική καταστροφή του θύματος σας αφήνοντας ένα Βαμπιρικό Tendril (Αστρικό Νήμα) να απορροφάει συνεχώς την ανθρώπινη ζωτική ενέργεια στο αστρικό σας. Δεν είμαστε λαίμαργοι και θυμηθείτε τη πρώτη Βαμπιρική Αρχή: Μη σπαταλήσετε ποτέ τα Τρόφιμα!
Στην αρχή είναι απαραίτητο να εξασκήσετε το Βαμπιρισμό συνειδητά και με μεγάλη προσοχή. Κατά τη διάρκεια του χρόνου, και δεδομένου ότι αναπτύσσεστε Βαμπιρικά, η πράξη του Βαμπιρισμού γίνεται όλο και περισσότερο ασυναίσθητα και αυτόματα. Θα διαπιστώσετε ότι στη παρουσία ενός άλλο Βρικόλακα αυτή η τάση για ασυναίσθητο Βαμπιρισμό θα εμποδιστεί. Ως τμήμα της φυσικής τάξης των πραγμάτων, τα αρπακτικά ζώα δεν κυνηγούν το ένα το άλλο. Αυτό δεν είναι μόνο ένα ζήτημα ασφάλειας αλλά και αμοιβαίου αυτοσεβασμού. Να απειλήσετε ένα κυνηγό και να τον μεταχειρισθείτε ως θήραμα είναι η μέγιστη των προσβολών.
Όταν εκτελείτε τη πράξη του Βαμπιρισμού, βεβαιώστε μεγαλόφωνα ή σιωπηλά την πράξη κατά τη διάρκεια που την κάνετε. Δηλώστε σταθερά τη πραγματικότητα της δράσης σας όπως για παράδειγμα, “Τώρα παίρνω την ενέργεια της ζωής σου, το αίμα σου, τη ψυχή σου”. Με τη προσθήκη της λεκτικής πρότασης ευθυγραμμίζεται περαιτέρω το μυαλό σας ως κυνηγός καθώς επίσης τηλεπαθητικά διατάζετε το θήραμα να συμφωνήσει με τη πρόθεσή σας, να παραμείνει σταθερό και παραγωγικό στην λήψη του “Aίματος”.
Κατόπιν γεμίστε το σώμα σας μέχρι να ξεχειλίσει. Πάρτε και πάρτε έως ότου δεν μπορείτε να πάρετε άλλο! Παραταΐστε το εσωτερικό σας σώμα μέχρι, σαν μια αυξανόμενη πηγή, δεν μπορείτε να δεχτείτε άλλο. Και όπως μια πηγή νερού που αυξάνεται επάνω μέσω της ύπαρξής σας, ο ψεκασμός της υπερχειλισμένης ενέργειας θα αυξηθεί επάνω από το κεφάλι σας και θα πέσει έπειτα γύρω και πάνω σε σας.
Τα σημάδια του επιτυχούς Βαμπιρισμού είναι τα ακόλουθα που περιλαμβάνουν:
1. Η όρασή σας καθαρίζει, λαμπρύνει και τα χρώματα γίνονται ζωηρότερα.
2. Αισθάνεστε μια αναζωογόνηση, φυσική ανανέωση.
3. Αισθάνεστε μια βαθιά ισορροπία μέσα σας.
4. Αντιλαμβάνεστε μια αύξηση της σωματικής δύναμης.
5. Η ανάκληση των ονείρων σας βελτιώνεται έτσι ώστε δοκιμάζετε να ονειρευτείτε ενώ τα ίδια τα όνειρα εντείνονται στην εμπειρία.
6. Τείνετε να προσελκύσετε τη προσοχή των Απέθαντων στο μαγικό τελετουργικό.
Τα αναπτυσσόμενα στάδια του Βαμπιρισμού είναι τέσσερα:
1. Απαιτείται φυσική επαφή.
2. Απαιτείται οπτική επαφή.
3. Απαιτείται συμπαθητική επαφή.
4. Επαφή μόνο με το μυαλό.

1. Φυσική Επαφή
Από τη πιο περιστασιακή χειραψία ή το στρίμωγμα μέσα σε ένα πλήθος μέχρι έντονες σεξουαλικές επαφές, το κλειδί είναι η εγγύτητα του αστρικού σας σώματος στο σώμα (αστρικό) του θηράματος. Θυμηθείτε ότι η φυσική επαφή είναι αστρική επαφή.
2. Οπτική Επαφή
Με ικανοποιητική εμπειρία στο φυσικό επίπεδο, ο επιδιώκτης Βρικόλακας μπορεί να σύρει τη ζωτική ενέργεια από έναν άνθρωπο χωρίς φυσική επαφή αλλά μόνο με την όρασή του. Ο πραγματικός μηχανισμός είναι η προβολή ενός αστρικού νήματος ή ενός επιμηκυμένου αστρικού “σκοινιού” το οποίο συνδέεται με το αστρικό σώμα του θύματος. Η πραγματοποίηση αυτής της πράξης είναι σαν ο άνθρωπος να ήταν σε φυσική επαφή με τα μάτια του Βρικόλακα, όπως μπορούν κυριολεκτικά να “φθάσουν έξω” και να “αγγίξουν” το θήραμα. Αυτή και η ακόλουθη προηγμένη τεχνική θα εξεταστούν στο Δεύτερο Επίπεδο του Κύκλου.
3. Συμπαθητική Επαφή
Η έννοια της μαγείας της επίδρασης και της συμπάθειας βρίσκεται μέσα σε αυτό το επίπεδο του Βαμπιρισμού. Με το να έρθει σε επαφή κάποιο φυσικό αντικείμενο, όπως ένα κομμάτι από ρούχα, ένα στυλό, ένα κομμένο νύχι, το οποίο ήταν κάποτε σε φυσική επαφή (και ως εκ τούτο, σε αστρική επαφή) με το θήραμα, ο προηγμένος Βρικόλακας μπορεί να σύρει ζωτική ενέργεια από μεγάλη απόσταση. Αυτό το επίπεδο εξαρτάται από το βαθμό σύνδεσης μεταξύ του θηράματος και του αντικειμένου καθώς επίσης και από το επίπεδο ανάπτυξης του Βρικόλακα.
Το αλληλοδιαπεραστικό αστρικό σύμπαν είναι υπεύθυνο εδώ με την έννοια των αστρικών επεκτάσεων. Όπως τα κολλώδη νήματα που παραμένουν συνδεδεμένα, λιγότερο ή περισσότερο. Ουσιαστικά κάθε τι του φυσικού σώματος που αγγίζει (και σε μικρότερο βαθμό, ακούει και βλέπει) τον αστρικό ιστό που πελικλύει όλους μας, ενώνεται με τα ζωντανά αστρικά μας σώματα. Ο Βρικόλακας μπορεί να μάθει επομένως να ακολουθεί αυτή τη σύνδεση και να σύρει ζωτική ενέργεια από ένα ίχνος, ή ακόμα και μια υπογραφή.
4. Επαφή με το Μυαλό
Απαιτεί εκπαίδευση του Εσωτερικό Ναού. Ο Ειδικός Βρικόλακας μπορεί να αισθανθεί την ύπαρξη του θηράματος και απευθείας να απορροφήσει τη ζωτική ενέργεια χωρίς οποιαδήποτε αστρική “γέφυρα”. Αυτό το επίπεδο της εκλέπτυνσης είναι βήματα πάνω από τους νόμους της φυσικής, όπως είναι γενικά γνωστοί και βασίζεται επάνω στις διδασκαλίες των Εννέα Νόμων της Μαγείας, των οποίων η μάθηση περιορίζεται Στους Ιερωμένους της UR.

Περίληψη.
Ο Βαμπιρισμός είναι ενστικτώδης αλλά μπορεί μόνο να επιτευχθεί μέσω προσωπικής προσπάθειας. Κάθε Βαμπιρική πράξη αυτοκαθοδηγεί και διευρύνει την ικανότητα του αστρικού σώματος να δεχτεί την ενέργεια. Με την αυξανόμενη ενέργεια, οι Βαμπιρικές δυνάμεις αρχίζουν να μεγαλώνουν.
Όπως πάντα, εάν οι Απέθαντοι Θεοί επιλέξουν έναν για ειδική ενίσχυση, έπειτα η διαδικασία της εκμάθησης ολοκληρώνεται σε συντομότερο χρονικό διάστημα. Για αυτό ο σκοπός του Ναού έχει επιτευχθεί και η Βαμπιρική Κατάσταση έχει καθιερωθεί.
Αλλά οι Θεοί είναι εκλεκτικοί και Ευχαριστιούνται περισσότερο από τις καλύτερες προσπάθειες που επιτυγχάνει ο καθένας. Επομένως, μάθετε, εφαρμόστε και τελειοποιήστε γιατί κατά αυτό τον τρόπο μόνο έρχεται η δυνατότητα της επίτευξης και της αληθινής Μύησης!
V. Ο Κυνηγός των Ανθρώπων
Η ιεραρχία των ζωντανών όντων στη γη είναι βασισμένη στην τροφική αλυσίδα. Τελικά όλα υπολογίζονται στο ζήτημα ποιος τρώει ποιόν. Για να επιτύχει τη Βρικολακική κατάσταση, ο Βρικόλακας πρέπει να έρθει στην προοπτική ενός κυνηγού προς τα ανθρώπινα όντα. Είναι αδύνατο για έναν, να γίνει Βρικόλακας εάν δεν είναι διαθέσιμος να κυνηγήσει τη ζωτική ενέργεια των ανθρώπων.
Ακόμα ο Βρικόλακας έχει εκτραφεί στην ανθρώπινη κοινωνία και ήταν προγραμματισμένος από τις ανθρώπινες τιμές και την ανθρώπινη ηθική. Αυτά πρέπει να υπερνικηθούν και να ξεπεραστούν για να πραγματοποιηθεί η δυνατότητα της Βρικολακικής μεταμόρφωσης.
Η ανθρώπινη κοινωνία είναι μπερδεμένη και κρατά αντιφατικές τιμές επειδή ο άνθρωπος θεωρείται στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας, ενώ παραμένει το θύμα του Βρικόλακα. Τα ανθρώπινα όντα θα μιλήσουν για ειρήνη και για το να μη βλάπτουν τίποτα, ως αρετές, αγνοώντας την πράξη της δολοφονίας όταν τοποθετούν το νεκρό κρέας ζώων στα τραπέζια της κουζίνας τους. Η επιβίωση είναι πάντα ένα ζήτημα της κατανάλωσης των τροφίμων. Η κατανάλωση φαγητού είναι μια κυνηγητική πράξη της λήψης της ζωτικής ενέργειας από άλλον στο σώμα κάποιου άλλου.
Τα ανθρώπινα όντα επιδεικνύουν συνεχώς την ότι έχουν τη “συνείδηση του θύματος”, από την αιώνια άρνηση αυτών των θεμελιωδών γεγονότων της ζωής. Δεν θέλουν να αναγνωρίσουν ότι η ζωή προέρχεται από τη λήψη της ζωής επειδή, βαθιά μέσα τους, πέρα από οποιαδήποτε συνειδητή άρνηση, οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι είναι τρόφιμα για τους Άρχοντές τους. Μέσα στο κατώτερο ζωικό βασίλειο παρατηρούμε τη φυσική αντίδραση ενός ποντικιού που πιάνεται στα σαγόνια μιας οχιάς. Το ποντίκι παύει να αγωνίζεται και παραιτείται στη μοίρα του. Το κουνέλι, επίσης, θα μειώσει τους μυς του και δεν θα παλέψει άλλο όταν ο λύκος το αρπάξει από το λαιμό. Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί αυτά τα πλάσματα δεν μάχονται μέχρι την τελευταία τους αναπνοή με τη λεπτή ελπίδα ότι μπορεί να δραπετεύσουν και να επιζήσουν; Η απάντηση είναι απλή. Ως θηράματα, αυτά τα συνεσταλμένα πλάσματα ξέρουν ότι ο ρόλος τους στη φύση των πραγμάτων είναι τώρα να δώσουν τη ζωτική τους ενέργεια στο αρπακτικό ζώο που τα έχει πιάσει. Τόσο επίσης, τα ανθρώπινα όντα, αμετάβλητα αισθάνονται ότι αποτελούν θήραμα για τους Βρικόλακες. Ακόμα, αντίθετα από το ποντίκι ή το κουνέλι, υπάρχει ο σπινθήρας της πιθανότητας μέσα στον άνθρωπο. Υπάρχει η κρυμμένη δυνατότητα του ανθρώπου να υψωθεί και να επιτύχει ένα ανώτερο επίπεδο και να γίνει Βρικόλακας.
Για να επιτύχει τη Βαμπιρική Κατάσταση, έπειτα, απαιτεί πολύ περισσότερο από το να μάθει απλώς τους μηχανισμούς σύμπηξης της ανθρώπινης ζωτικής ενέργειας στο σώμα κάποιου. Να γίνει κάποιος Βρικόλακας συνεπάγεται πολύ περισσότερο από το να μάθει τέλεια την αστρική πτήση και να υιοθετήσει τις δοξασμένες ανά τους αιώνες Βαμπιρικές Αρχές. Απαιτεί αρχικά μια αλλαγή στη τοποθέτηση και στην άποψη. Απαιτεί ότι ο Βρικόλακας αρχίζει να λέει στον εαυτό του την αλήθεια για τη φύση του κόσμου και τη προσπάθεια για επιβίωση. Απαιτεί ότι αυτός θα είναι πρόθυμος να καταλάβει τα δολώματά του και να τραβήξει τον εαυτό του πάνω από τη “συνείδηση του θύματος” της ανθρώπινης κοινωνίας.
Ο Βρικόλακας είναι κυνηγός των ανθρώπων και κανένας άνθρωπος, άνδρας ή γυναίκα, δεν έχει επιτύχει τη Βρικολακική Κατάσταση διατηρώντας την ανθρώπινη ταυτότητα και την ανθρώπινη ηθική. Αυτά πρέπει να απορριφθούν άσπλαχνα χωρίς να κοιτάμε πίσω! Είναι είτε πρόβατο είτε λύκος. Είναι ποντίκι ή φίδι. Ο Βρικόλακας πρέπει να επιλέξει, και θα επιλέξει, η αποτυχία να επιλέξει συνειδητά είναι μια επιλογή επίσης.
Εάν μιλήσετε για αυτά τα πράγματα στους περισσότερους ανθρώπους θα σας πουν ότι αυτό είναι μια βάναυση και απάνθρωπη, ηθικά-διεφθαρμένη προοπτική… ενώ δαγκώνουν το νεκρό ζωικό κρέας ή το σαπισμένο πολτό ενός φυτού κρατώντας το στο χέρι τους. Ακόμα τι εννοούν με αυτό; Εννοούν ότι διαπιστώνουν ότι η αφήγηση της αλήθειας για τις πραγματικότητες της ζωής στη γη είναι σκληρή και βάναυση. Με άλλα λόγια, βλάπτετε τα συναισθήματά τους μιλώντας για την αλήθεια! Ακόμα θυμηθείτε, κάθε άνθρωπος που βλέπετε ή μιλάτε είναι θνητός. Θα πεθάνουν αργά ή γρήγορα. Η επιθυμία τους να κρυφτούν από την αλήθεια της ζωής, τους καταδικάζει στον αναπόφευκτο θάνατο. Σίγουρα, όπως η νύχτα ακολουθεί τα μέρα, η αποφυγή του ανθρώπου από τα συναισθήματα που τον ενοχλούν, θα τον αναγκάσει να αισθανθεί αντί αυτών των συναισθημάτων, τον πόνο του δικού του θανάτου.
Κατά συνέπεια ο άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να υψωθεί επάνω από τη θέση του ως μόνο ένα θήραμα, και να γίνει κυνηγός, κάτι που κανένα κατώτερο ζώο δεν μπορεί να επιτύχει. Αυτός ο θρίαμβος του ατόμου, φέρει επίσης ένα ανοικτό σεβασμό της ανθρωπότητας καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας. Πολλοί είναι οι “βάναυσοι” πολεμιστές και οι στρατηγοί που, παρόλη την άσπλαχνη δολοφονία άλλων ατόμων τους στον πόλεμο, έγιναν ήρωες και πολιτικοί μεταξύ των προβάτων που τους επαινούσαν. Δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε ότι, έχει υπάρξει στον άνθρωπο πάντα η γενική σεξουαλική έλξη του θηλυκού

_________________
Να εισαι καλος με τους ανθρωπους ανεβαινοντας επειδη σιγουρα θα τους χρειαστεις κατεβαινοντας!!!Διαβαστε με προσοχη!!!

http://www.dragonblood.org/t2770-topic

http://www.dragonblood.org/t453-topic
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
bill
Έμπειρος Στρατιώτης
Έμπειρος Στρατιώτης


Αριθμός μηνυμάτων : 2026
Ημερομηνία εγγραφής : 26/06/2010

Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~   Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~ I_icon_minitimeΤετ Οκτ 13, 2010 3:59 am

affraid ειναι λιγο μεγαλο αλλα ειναι πολυ ωραιο... thanks
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Ηλιος
Βασιλιάς/ισσα
Βασιλιάς/ισσα
Ηλιος

Αριθμός μηνυμάτων : 3627
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2010
Ασχολίες : Μητέρα

Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~   Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~ I_icon_minitimeΤετ Οκτ 13, 2010 4:22 am

Nεραιδούλα!Το πετσι μου κάγγελο.... thanks ότι μαθαίνεις είναι καλό.Δεν ήξερα τίποτα για το θεωρητικό τους υπόβαθρο !Ποιός βέβαια δεν έχει συναντήσει ενεργεικά Βαμπιρ;;Σε αφήνουν σαν μπαλόνι ξεφούσκωτο...Μία με ρούφαγε ακόμα και από το τηλ.Η σωτηρία μου ήταν διαλογισμος για προστασία των Αγγέλων.

_________________
Η ζωή είναι τραγωδία για όσους αισθάνονται αλλά κωμωδία για όσους σκέφτονται....
Horace Walpole
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
fosopsi
Πύργος
Πύργος
fosopsi

Αριθμός μηνυμάτων : 1798
Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
Ασχολίες : διάβασμα,υπερφυσική,γρίφοι,γυμναστική,ζωγραφική,αστρονομία,ορειβασία και πολύ ποδήλατο...

Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~   Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~ I_icon_minitimeΤρι Ιαν 25, 2011 4:09 am

ηλιε μου ο διαλογισμος σε προστατευει απο ενεργειακα βαμπιρ???γιατι ειχα συναντησει καποτε και κοιμηθηκα 14 ωρες για να συνελθω

_________________
Αν κάποτε σου χαρίσουν τσουκνίδα χάρισε τους τριαντάφυλλο και θα δεις ότι αυτοί θα πονέσουν πιο πολύ.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Ηλιος
Βασιλιάς/ισσα
Βασιλιάς/ισσα
Ηλιος

Αριθμός μηνυμάτων : 3627
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2010
Ασχολίες : Μητέρα

Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~   Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~ I_icon_minitimeΤρι Ιαν 25, 2011 6:28 am

Toν ψαχνω..σε ηλεκτρονικη μορφη για να το περασουμε στο φορυμ...
Ειναι αποτελεσματικοτατος.......................... Yes

_________________
Η ζωή είναι τραγωδία για όσους αισθάνονται αλλά κωμωδία για όσους σκέφτονται....
Horace Walpole
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
fosopsi
Πύργος
Πύργος
fosopsi

Αριθμός μηνυμάτων : 1798
Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
Ασχολίες : διάβασμα,υπερφυσική,γρίφοι,γυμναστική,ζωγραφική,αστρονομία,ορειβασία και πολύ ποδήλατο...

Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~   Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~ I_icon_minitimeΤετ Ιαν 26, 2011 5:19 am

ευχαριστω ηλιε μου Agkalia

_________________
Αν κάποτε σου χαρίσουν τσουκνίδα χάρισε τους τριαντάφυλλο και θα δεις ότι αυτοί θα πονέσουν πιο πολύ.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
aquably higher
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης


Αριθμός μηνυμάτων : 33
Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2011

Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~   Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~ I_icon_minitimeΤρι Απρ 12, 2011 2:47 am

Η Βίβλος των βρυκωλάκων δεν είναι το book of the nod όπου μιλάει για τον Μέγα αρχικό βρυκώλακα, Κάιν;
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
NocturnalWiz
Στρατιώτης
Στρατιώτης
NocturnalWiz

Αριθμός μηνυμάτων : 214
Ημερομηνία εγγραφής : 04/09/2011

Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~   Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~ I_icon_minitimeΤρι Σεπ 13, 2011 6:31 am

Έχει κανείς ένα λινκ για να κατεβάσω αυτό το βιβλίο?
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ivilinia
Πύργος
Πύργος
ivilinia

Αριθμός μηνυμάτων : 941
Ημερομηνία εγγραφής : 18/06/2011
Ασχολίες : Μουσική (κιθαρα, κλασσικο και συγχρονο τραγουδι, πιανο), Πολεμικές τέχνες

Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~   Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~ I_icon_minitimeΤετ Σεπ 14, 2011 5:30 am

δηλαδη τί ακριβως σας ελεγαν/εκαναν? Πως νιωθει το θυμα?
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Clairans
Αξιωματικός
Αξιωματικός
Clairans

Αριθμός μηνυμάτων : 2049
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2010
Ασχολίες : γνωση και ομορφια της ζωης....

Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~   Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~ I_icon_minitimeΠεμ Σεπ 15, 2011 12:15 am

Κουραση, αδειασμα ενεργειας.. Σαν να μην μπορεις να κουνησεις τα χερια σου, σαν να ειναι βαρυ το κεφαλι σου. Νομιζεις οτι αν πας να περπατησεις δεν θα τα καταφερεις.
Νιωθεις απλα απιστευτη εξαντληση, σαν να φευγουν ολες σου οι δυναμεις απο το σωμα.
Μια μερα που μου ετυχε, νομιζα οτι δεν ειχα το κουραγιο να κρατησω με το χερι μου το τσιγαρο!
Αν σου τυχει προσπαθησε πανω απο ολα να φανταστεις μια ενεργειακη ασπιδα..Ετσι μου ειχε μαθει η Νεραιδα.
Και φυλαχτα, προσευχες, κλπ..

_________________
Γεννηθήκαμε με δύο μάτια και μία γλώσσα, για να βλέπουμε δύο φορές περισσότερο από όσα λέμε.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
NocturnalWiz
Στρατιώτης
Στρατιώτης
NocturnalWiz

Αριθμός μηνυμάτων : 214
Ημερομηνία εγγραφής : 04/09/2011

Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~   Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~ I_icon_minitimeΚυρ Σεπ 18, 2011 5:26 am

Κατέβασα το βιβλίο αλλα είναι σχετικα μικρό,δεν πρεπει να ειναι όλο Sad αν έχει κανεις κάποιον λινκ παρακαλώ να το ανεβάσει Smile
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Eren
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης
Eren

Αριθμός μηνυμάτων : 89
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2011

Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~   Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~ I_icon_minitimeΔευ Σεπ 19, 2011 8:46 pm

Πρώτον Η βίβλος τον Βαμπίρ δεν είναι ένα βιβλίο αλλά 5 βιβλία τα εξής :
1) The Vampire Bible
2) The Vampire Predator Bible
3) The Vampire Sorcery Bible
4) The Vampire Adept Bible
5) Bloodlines


Δεύτερον και πάλι δίστιχος αυτά είναι τα 5 βιβλία βαμπιρισμου που έγραψε ποιος άλλος , μα φυσικά ο MICHAEL W. FORD . Τα βιβλία είναι σωστά σε θέμα Βαμπιρισμου μόνο κατά 50-60% και αυτό για τη ο W. FORD , Υπήρξε μέλος της αληθινής αδελφότητας τον Βαμπίρ , αλλά όταν έκλεψε τα κείμενα τους (τα δημοσιοποίησε , έβαλε μέσα σε αυτά δικες του ηλίθιες απόψεις όπως η πόση αίματος (!) ) , τότε τα βαμπίρ τον εδίωξαν. Φυσικά αυτός δεν άργησε να ίδρυση την δική του ομάδα βαμπίρ (αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία ) .

Συμπέρασμα αυθεντικά και σωστά βιβλία για τον Βαμπιρισμο δεν υπάρχουν . Τους αληθινούς τρόπου τον βαμπιρ για να τους μάθη κάποιος πρέπει να μαθητεύσεις κοντά τους , και αυτό είναι δύσκολο για τι αυτοί σε διαλέγουν και όχι το αντίθετο .

Επίσης ένα άλλο κάπως καλό βιβλίο για τον βαμπιρισμο είναι το Vampyre Sanguinomicon - The Lexicon of the Living Vampire .
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
NocturnalWiz
Στρατιώτης
Στρατιώτης
NocturnalWiz

Αριθμός μηνυμάτων : 214
Ημερομηνία εγγραφής : 04/09/2011

Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~   Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~ I_icon_minitimeΔευ Σεπ 19, 2011 10:25 pm

Eren έγραψε:
Πρώτον Η βίβλος τον Βαμπίρ δεν είναι ένα βιβλίο αλλά 5 βιβλία τα εξής :
1) The Vampire Bible
2) The Vampire Predator Bible
3) The Vampire Sorcery Bible
4) The Vampire Adept Bible
5) Bloodlines


Δεύτερον και πάλι δίστιχος αυτά είναι τα 5 βιβλία βαμπιρισμου που έγραψε ποιος άλλος , μα φυσικά ο MICHAEL W. FORD . Τα βιβλία είναι σωστά σε θέμα Βαμπιρισμου μόνο κατά 50-60% και αυτό για τη ο W. FORD , Υπήρξε μέλος της αληθινής αδελφότητας τον Βαμπίρ , αλλά όταν έκλεψε τα κείμενα τους (τα δημοσιοποίησε , έβαλε μέσα σε αυτά δικες του ηλίθιες απόψεις όπως η πόση αίματος (!) ) , τότε τα βαμπίρ τον εδίωξαν. Φυσικά αυτός δεν άργησε να ίδρυση την δική του ομάδα βαμπίρ (αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία ) .

Συμπέρασμα αυθεντικά και σωστά βιβλία για τον Βαμπιρισμο δεν υπάρχουν . Τους αληθινούς τρόπου τον βαμπιρ για να τους μάθη κάποιος πρέπει να μαθητεύσεις κοντά τους , και αυτό είναι δύσκολο για τι αυτοί σε διαλέγουν και όχι το αντίθετο .

Επίσης ένα άλλο κάπως καλό βιβλίο για τον βαμπιρισμο είναι το Vampyre Sanguinomicon - The Lexicon of the Living Vampire .


Παρόλα αυτά,μήπως ξέρεις πού μπορώ να βρω και τα 5 βιβλία κατα προτείμηση στο internet σε μορφή pdf ?
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Eren
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης
Eren

Αριθμός μηνυμάτων : 89
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2011

Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~   Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~ I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 14, 2011 3:15 am

Πρόσφατα βρήκα ένα πάρα πολύ καλό βιβλίο , που είναι για βαμπιρισμο .
ΤΟ The Psychic Vampire Codex: A Manual of Magick and Energy Work .

Το βιβλίο είναι πάρα πολύ καλό , για τι μπορεί να αναφέρεται στο Βαμπιρισμο . Αλλά γενικά αναφέρεται παρά πολύ καλά στον χειρισμό της ψυχικής μας ενέργειας . όπως καταλαβαίνεται αυτό έχει πολλές περισσότερες χρησιμότητες στην μαγεία , περά από τον βαμπιρισμο . Wink
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
NocturnalWiz
Στρατιώτης
Στρατιώτης
NocturnalWiz

Αριθμός μηνυμάτων : 214
Ημερομηνία εγγραφής : 04/09/2011

Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~   Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~ I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 14, 2011 9:37 pm

Eren έγραψε:
Πρόσφατα βρήκα ένα πάρα πολύ καλό βιβλίο , που είναι για βαμπιρισμο .
ΤΟ The Psychic Vampire Codex: A Manual of Magick and Energy Work .

Το βιβλίο είναι πάρα πολύ καλό , για τι μπορεί να αναφέρεται στο Βαμπιρισμο . Αλλά γενικά αναφέρεται παρά πολύ καλά στον χειρισμό της ψυχικής μας ενέργειας . όπως καταλαβαίνεται αυτό έχει πολλές περισσότερες χρησιμότητες στην μαγεία , περά από τον βαμπιρισμο . Wink

Ναι το έχω ακουστά...για την ακρίβεια πρέπει να το έχω κιόλας απλά εμένα γράφει σκέτο : The Vampire Codex. Ίσως να μην είανι το ίδιο. Όσο για τα κομμάτια της βαμπιρικής βιβλου τα κατέβασα όλα και είναι αρκετά ενδιαφέρον Smile
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Ομίχλη
Έμπειρος Στρατιώτης
Έμπειρος Στρατιώτης
Ομίχλη

Αριθμός μηνυμάτων : 263
Ημερομηνία εγγραφής : 30/09/2011

Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~   Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~ I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 14, 2011 11:02 pm

Το θέμα δεν είναι ότι το καλύτερο αλλά πιστεύω πως αν δεν έρθεις αντιμέτωπος με τους φόβους σου και τα πράγματα που σε κρατάνε στάσιμο δεν προχωράς και δεν εξελίσσεσαι....για αυτό αυτο το θέμα το θεωρώ απίστευτα ενδιαφέρων!!!!Δεν είμαι καμία μανιακή ,νεκροφιλική,κάποιο κοριτσάκι που ξαφνικά είδα το new moon και έμαθα για τους βρυκόλακες.....μου αρέσει να ερευνώ και να προχωρώ.... Smile

Δεν αναφέρομε σε κάποιον συγκεκριμένα στο φόρουμ αλλά είχα ανάγκη να το πω και πιστεύω πως είναι αρκετοί εδώ μέσα που συμμερίζονται αυτές τις σκέψεις....Ευχαριστώ.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Ομίχλη
Έμπειρος Στρατιώτης
Έμπειρος Στρατιώτης
Ομίχλη

Αριθμός μηνυμάτων : 263
Ημερομηνία εγγραφής : 30/09/2011

Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~   Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~ I_icon_minitimeΠαρ Οκτ 14, 2011 11:04 pm

Α...και δεν εννοώ αυτό που έχεις γράψει εσύ neraida.... Embarassed το θέμα εννοώ....γιατί μιλάει....
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
Βαμπιρικη Βιβλος ~αποσπασματα~
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Καλώς ορίσατε στο Dragon Blood.. :: Κανόνες για τη χρήση του Dragon Blood :: Καθιστικό του Δρακόσπιτου-
Μετάβαση σε:  
Forumgreek.com | © phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις