Καλώς ορίσατε στο Dragon Blood..

Ελάτε μαζί μας στο εκπληκτικό ταξίδι για την εκμάθηση της μαγείας
 
ΦόρουμΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε
 

 Η σελήνη στην μαγεία!

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
~ΣΠΥΡΟΣ~
Έμπειρος Στρατιώτης
Έμπειρος Στρατιώτης
~ΣΠΥΡΟΣ~

Αριθμός μηνυμάτων : 1295
Ημερομηνία εγγραφής : 24/09/2011
Ασχολίες : μαγεία ~μουσική~ πληροφορική

Η σελήνη στην μαγεία! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Η σελήνη στην μαγεία!   Η σελήνη στην μαγεία! I_icon_minitimeΤετ Μάης 09, 2012 7:49 pm

λοιπόν μαγισσάκια αυτά που γράφω σίγουρα υπάρχουν μέσα στο φόρουμ και τα γράφω εδώ για να είναι μαζεμένα στης στοιχιόδης γνώσης μας!

Η Σελήνη είναι (ο μοναδικός) φυσικός δορυφόρος της Γης και ο πέμπτος μεγαλύτερος φυσικός δορυφόρος του ηλιακού συστήματος. Πήρε το όνομά του από την Σελήνη, αρχαιοελληνική θεά του δορυφόρου αυτού. Λέγεται επίσης «Φεγγάρι» στη δημοτική γλώσσα, λιγότερο επίσημα ή ποιητικά. Αποτελείται από στερεά υλικά με σύσταση παρόμοια με αυτή της Γης

Η μέση απόσταση Γης - Σελήνης είναι 384.403 χιλιόμετρα (παρατηρείται οτι αυτή η απόσταση αυξάνεται κατά περίπου 0.2 εκατοστά το μήνα και αυτό συμβαίνει λόγω των παλιρροϊκών δυνάμεων). Η διάμετρος της σελήνης είναι 3.476 χιλιόμετρα (περίπου το 1/4 της γήινης). Η βαρύτητα στην επιφάνεια της Σελήνης είναι σε ένταση το 1/6 περίπου αυτής της Γης. Περιστρέφεται στον ελαφρώς κεκλιμένο άξονά της σε 27 ημέρες 7 ώρες και 43 λεπτά, ακριβώς στον ίδιο χρόνο που διαρκεί η τροχιακή περιφορά της γύρω από τη Γη. Αυτός ο συντονισμός είναι και ο λόγος που από τη γη βλέπουμε πάντα την ίδια όψη της, κάτι που οφείλεται στην βαρυτική έλξη από τη Γη. Η Γη και η σελήνη βαρυτικά είναι ένα ενιαίο σώμα με κοινό βαρυτικό κέντρο . Συνέπεια των παραπάνω είναι πως ορατό στη γη είναι το 59% της επιφάνειάς της.

Οι εκλείψεις Ηλίου προκαλούνται από τη Σελήνη, όταν αυτή περνά φαινομενικά μπροστά από το ήλιο, σκιάζοντας μέρος της Γης, αντίθετα με τις εκλείψεις Σελήνης που προκαλούνται ομοίως από τον πλανήτη Γη.


Φάσεις της σελήνης στην μαγεία!
Η Σελήνη μας εμπνέει και μας επηρεάζει!

Σεληνιακές Επιρροές και Σεληνιακή Μαγεία

Είναι γνωστό στην επιστήμη πως η Σελήνη έχει σημαντικότατη και απτή επίδραση στη διαμόρφωση των παλιρροιών. Η βαρυτική έλξη της επηρεάζει έντονα την κίνηση των υδάτων, δημιουργώντας περιοδικά ρεύματα αντίθετης φοράς (την πλημμυρίδα και την άμπωτη των παλιρροιών) και έτσι συλλογικά επιδρά στη ζωή του πλανήτη με τρόπους που ίσως ακόμη δε γνωρίζουμε πλήρως. Επίσης, με δεδομένο ότι το ανθρώπινο σώμα αποτελείται σχεδόν κατά τα δύο τρίτα του από νερό, είναι σαφές ότι επηρεάζεται από την βαρυτική έλξη της Σελήνης. Βέβαια αυτές οι επιρροές δεν είναι ακόμη κατανοητό, επιστημονικά, πώς επιδρούν σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο, ωστόσο τα αποτελέσματά τους είναι σε αρκετές περιπτώσεις αρκετά αντιληπτά.

Οι παλίρροιες της Σελήνης επηρεάζουν τις διαδικασίες που σχετίζονται με την ανάπτυξη των φυτών και των ζώων και με τη διαδικασία αναπαραγωγής, κάτι που γίνεται σαφές από το γυναικείο έμμηνο κύκλο των 28 ημερών (ο οποίος ουσιαστικά συμπίπτει με τον σεληνιακό κύκλο).

Από την πλευρά της εσωτερικής παράδοσης η Σελήνη θεωρείται, όπως προαναφέρθηκε, ως σώμα σε αποσύνθεση και οι επιρροές της εμποδίζουν τις πνευματικές ενέργειες από το Σύμπαν να φθάσουν ανεμπόδιστα στη Γη. Το αστρικό σώμα της Σελήνης βρίσκεται σε διαδικασία αποσύνθεσης και ειδικά κατά τη φθίνουσα φάση επηρεάζει αρνητικά και έντονα το αστρικό σώμα της Γης με το οποίο έχει στενή σχέση.

Κατά την αύξουσα φάση της Σελήνης αυτές οι αρνητικές σεληνιακές επιρροές ελαττώνονται και φθάνουν στο ελάχιστό τους κατά την Πανσέληνο, ενώ αυξάνουν και φθάνουν στο μέγιστό τους κατά τη Νέα Σελήνη.

Ας δούμε όμως πως μεταφράζονται στην καθημερινότητα αυτές οι σεληνιακές επιδράσεις και πως χρησιμοποιούνται από τους ερευνητές της εσωτερικής παράδοσης.

Για παράδειγμα, έχει διαπιστωθεί ότι κατά την περίοδο της Πανσελήνου οι άνθρωποι παρουσιάζουν μεγαλύτερη ένταση που συχνά εκφράζεται με βία και έχουν την τάση να καταναλώνουν περισσότερη τροφή. Αυτό το γεγονός έχει ληφθεί σοβαρά υπόψη από ορισμένες χώρες, όπου κατά τις ημέρες της Πανσελήνου οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή και τα εστιατόρια ετοιμάζουν μεγαλύτερες ποσότητες τροφής. Ιδιαίτερα ευάλωτοι φαίνεται ότι είναι οι τρόφιμοι των ψυχιατρείων, κάτι που όπως προαναφέρθηκε έχει καταγραφεί και λαογραφικά.

Η εσωτερική ερμηνεία αυτού του γεγονότος είναι ότι κατά την Πανσέληνο ισχυρές πνευματικές ενέργειες κατακλύζουν τη Γη και την ανθρωπότητα και διεγείρουν ειδικά τα αιθερικά κέντρα τα οποία τότε υπερλειτουργούν. Το φως της Σελήνης βρισκόμενο τότε σε πλήρη ένταση μεταφράζεται σε διέγερση του αιθερικού φορέα της και συνεπώς και αυτού της Γης. Όταν ένας άνθρωπος δεν βρίσκεται σε κατάσταση εσωτερικής ισορροπίας τότε αυτές οι ενέργειες θα προκαλέσουν προβλήματα. Πρακτικά αυτό εκφράζεται σε προβλήματα του νευρικού συστήματος, σε εκρήξεις βίας, σε χειμαρρώδεις συναισθηματικές παρορμήσεις και νοητική ένταση.

Το κλειδί για την αντιμετώπιση της αυξημένης πνευματικής ενέργειας που προσπίπτει στον πλανήτη στις Πανσελήνους είναι η επίτευξη της εσωτερικής ισορροπίας, η κάθαρση των φορέων και η υψηλή πνευματική πόλωση τις ημέρες αμέσως πριν και μετά την Πανσέληνο. Η σωστή προετοιμασία για την απορρόφηση και αφομοίωση των ενεργειών κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου είναι ο πλέον ασφαλής τρόπος δημιουργικής διαχείρισης αυτών των ενεργειών. Όταν οι φορείς μας είναι ακάθαρτοι τότε και αυτές οι ενέργειες θα δημιουργήσουν πρόβλημα, όπως ακριβώς ένας ακάθαρτος και φθαρμένος αγωγός δεν μπορεί να εξασφαλίσει την καθαρότητα των υδάτων, αλλά ούτε και να αντέξει την πίεση που ασκείται στα τοιχώματά του από την ορμητική ροή του νερού.

Όπως αναφέρει ο Σαραϊνταριάν, κατά την Πανσέληνο η Ηλιακή Παρουσία τείνει να προσεγγίσει τον άνθρωπο αναζωπυρώνοντας εντός του την πνευματική φλόγα και τη δημιουργική έκφρασή της μέσα στην καθημερινότητα. Θεωρείται πως η πλέον έντονη Πανσέληνος του έτους, από πλευράς διάχυσης ενεργειών πάνω στη Γη, είναι η Πανσέληνος του Ταύρου, κατά την οποία τελείται και η πανάρχαια εορτή του Βεσάκ. Στη διάρκεια των Πανσελήνων και ειδικά σε αυτή του Βεσάκ οι ενέργειες που εισρέουν μπορούν να οδηγήσουν σε συνειδησιακή διεύρυνση την ανθρωπότητα και όλο τον πλανήτη.

Κατά την ημέρα της Πανσελήνου όλη η Γη (και συνεπώς και όλα τα είδη που αυτή φιλοξενεί) καθίσταται πλήρως δεκτική, ώστε να δεχτεί τις κοσμικές ενέργειες που φιλτράρονται μέσω του Ήλιου. Στη διάρκεια της Πανσελήνου η Σελήνη δημιουργεί τις ελάχιστες δυνατές παρεμβολές στα Κοσμικά ρεύματα και υπό αυτή την οπτική υπάρχει καθαρότερη και εντονότερη εισροή ενεργειών από το Σύμπαν.

Από την άλλη πλευρά, κατά τη φθίνουσα φάση της Σελήνης (από την Πανσέληνο μέχρι τη Νέα Σελήνη) αρχίζουν να αναδύονται ανισόρροπες τάσεις, οι οποίες επηρεάζουν όλους τους ζωντανούς οργανισμούς του πλανήτη μας και φυσικά και τον άνθρωπο. Προτείνεται ως μέθοδος εξισορρόπησης αυτών των ανισόρροπων τάσεων η συνειδητή φόρτιση του ανθρώπου με πνευματικές ενέργειες κατά τη διάρκεια την αύξουσας φάσης της Σελήνης (από τη Νέα Σελήνη έως την Πανσέληνο). Ουσιαστικά, με αυτόν τον τρόπο στη διάρκεια της φθίνουσας φάσης θα έχει εκείνο το πνευματικό απόθεμα που θα του επιτρέψει να εξισορροπήσει τις ανισόρροπες τάσεις. Ένας τέτοιος τρόπος συσσώρευσης πνευματικής ενέργειας είναι μέσω της πόλωσής του στις ανώτερες πνευματικές «σφαίρες» και μέσω της επαφής μαζί τους με το διαλογισμό. Γενικά, η ημέρα της Νέας Σελήνης (και δευτερευόντως η φθίνουσα φάση) δεν επιλέγεται για την άσκηση προχωρημένου πρακτικού εσωτερικού έργου.

Στη διάρκεια της Νέας Σελήνης όλη η Γη βρίσκεται σε μια κατάσταση περισυλλογής και εσωστρέφειας. Σε αυτή τη φάση δεν παρουσιάζει τη δεκτικότητα που έχει κατά την Πανσέληνο.

Θα πρέπει να επισημανθεί σε αυτό το σημείο πως η Σελήνη δρα, ουσιαστικά, ως φίλτρο και ρυθμιστής των Συμπαντικών ενεργειών που προσπίπτουν στη Γη, ελαττώνοντας την ένταση των ενεργειών τους. Με τον τρόπο αυτό όμως προστατεύεται η ανθρωπότητα, η οποία δεν θα μπορούσε να αντέξει, στο παρόν εξελικτικό της στάδιο, την ένταση των ενεργειών που απελευθερώνονται κατά την Πανσέληνο (τότε που το φίλτρο αυτό αποτραβιέται σε μεγάλο ποσοστό) με πιο συχνό ρυθμό ή και σε καθημερινή βάση.

Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο φαίνεται να διαδραματίζει η Σελήνη στις πρακτικές της επονομαζόμενης «Φυσικής Μαγείας» (Wicca), καθώς υπάρχει εναρμόνιση της φύσης κάθε τελετουργίας με μια αντίστοιχη φάση της Σελήνης. Γενικά για τη «Φυσική Μαγεία», η φθίνουσα περίοδος θεωρείται κατάλληλη για πρακτικές και εκφωνήσεις που αποσκοπούν στην κάθαρση και τη μαντεία. Η Πανσέληνος θεωρείται ως περίοδος για πρακτικές θεραπείας, προστασίας, αλλά και τον τερματισμό καταστάσεων. Η Νέα Σελήνη ενδείκνυται για πρακτικές που σχετίζονται με την έναρξη νέων καταστάσεων (καθώς από αυτήν και μετά ξεκινά η αύξουσα φάση). Ωστόσο, δεν ενδείκνυται η χρήση μαγικών πρακτικών τρεις ημέρες πριν τη Νέα Σελήνη, διότι τότε οι ενέργειες είναι ασταθείς.

Θα πρέπει να επισημανθεί πως, εσωτερικά, όταν γίνεται λόγος για σεληνιακό κύκλο αυτό αναφέρεται κυρίως στις μεταβολές των αιθερικών ρευμάτων, μία συνέπεια της οποίας είναι η μεταβολή στη ζωτικότητα και τον μαγνητισμό κάθε ζωντανής ύπαρξης. Αυτή η παλιρροϊκή κίνηση γίνεται ιδιαίτερα αντιληπτή στις σχέσεις των ανθρώπων, όπου υπάρχει μια διαρκής και περιοδική μεταβολή, κατά την οποία ο καθένας καθίσταται διαδοχικά θετικός και αρνητικός πόλος.

Επίσης, η Σελήνη σχετίζεται με αυτό το φαινόμενο που γενικά ονομάζεται «ψυχισμός». Για παράδειγμα, ο Μορύα αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου οι τηλεπαθητικές ικανότητες αυξάνονται. Οι σεληνιακές παλίρροιες γίνονται αρκετά αισθητές από όσους έχουν ανεπτυγμένες ψυχικές ικανότητες, αν και συνήθως με έναν ασυνείδητο τρόπο που μπορεί να μεταφράζεται σε μια συγκεκριμένη διάθεση.

Η επιρροή της Σελήνης σχετίζεται με το παρελθόν, ατομικό, φυλετικό, πλανητικό. Για αυτό το λόγο η συνειδητή εργασία με τις αρχέτυπες ενέργειές της ενεργοποιεί τους συγκινησιακούς δεσμούς με το παρελθόν. Η ανάδυση αυτών των συγκινήσεων εκτονώνει εγκλωβισμένες ενέργειες και δρα θεραπευτικά.

Η μαγική φύση της Σελήνης περιγράφεται με πολύ ατμοσφαιρικό τρόπο από τη Ντίον Φόρτσιουν: «Καθώς προχωρεί από την ανατολή έως τη δύση της, οι παλίρροιες ανταποκρίνονται ανάλογα. Ανατέλλει από τη θάλασσα σαν απογευματινό αστέρι και τα νερά της γης πλημμυρίζουν. Βυθίζεται στο δυτικό ωκεανό και τα νερά αποσύρονται στο εσωτερικό της γης και μένουν ακίνητα σε εκείνη τη μεγάλη σκοτεινή λίμνη που αντικατοπτρίζονται το φεγγάρι και τα αστέρια. Όποιος είναι γαλήνιος σαν τη σκοτεινή λίμνη της Περσεφόνης στον κάτω κόσμο, θα αντικρίσει τις παλίρροιες του Αόρατου να κινούνται και θα γνωρίσει όλα τα πράγματα. Για αυτό ονομάζουμε τη Σελήνη δωρήτρια των οραμάτων». Επίσης αναφέρει: «Και εκείνη που είναι ιέρεια της Ίσιδας κυβερνά τις ευαίσθητες, εσώτερες παλίρροιες της ανδρικής καρδιάς ως Λεβανάχ, η Σελήνη. Σαν Περσεφόνη τον τραβά κάτω στα σκοτάδια, όπου μπορεί να είναι δεκτικός και παθητικός. Σαν Αφροδίτη τον μυεί στο φως και στη ζωή».

Η Σελήνη φέρνει σε επαφή με την απόκρυφη όψη της ζωής, που βρίσκεται πίσω από τα όσα αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις μας. Είναι το αρχέτυπο της αιώνιας θηλυκής δύναμης, είναι η Θεϊκή Μητέρα, η μήτρα, η πηγή κάθε εκδήλωσης του φυσικού κόσμου. Έτσι ο συντονισμός με τις ενέργειες της φέρνει σε επαφή με τις θηλυκές όψεις της ίδιας μας της ύπαρξης. Με τον τρόπο αυτόν ερχόμαστε σε επαφή με τους ρυθμούς της φύσης και η επαφή με τη Μητέρα δίνει αίσθηση ασφάλειας. Έτσι επέρχεται γαλήνη και ανακούφιση, καθώς η ύπαρξη νιώθει να συμπλέει με έναν φυσικό και αβίαστο τρόπο με τα ρεύματα του Κόσμου.

Η Σελήνη στην Αστρολογία

Η Σελήνη είναι ο κυβερνήτης του υδάτινου ζώδιου του Καρκίνου και ο φυσικός της οίκος είναι ο τέταρτος, ενώ παραδοσιακά η ημέρα της εβδομάδας που της αποδίδεται είναι η Δευτέρα.

Είναι θηλυκή και δεκτική στη λειτουργία της, ενώ το αστρολογικό της σύμβολο, ο μηνίσκος, συμβολίζει την προσωπικότητα. Η αστρολογική επιρροή της Σελήνης στην προσωπικότητα συνδέεται με την αυτόματη ανταπόκριση στις συνθήκες του περιβάλλοντος με έναν ρυθμικό και κυκλικό τρόπο.

Αστρολογικά, επίσης, η Σελήνη συμβολίζει την άποψη που έχουμε ως άτομα για τον κόσμο. Δίνει εικόνες της πραγματικότητας οι οποίες συνιστούν αντανακλάσεις της πραγματικότητας και όχι την ίδια πραγματικότητα. Δίνει μορφή σε όσα αντιλαμβανόμαστε και ταυτόχρονα μας ωθεί να σχηματίσουμε μια αντίληψη για τον εαυτό μας, προκειμένου να παρουσιάσουμε μια εικόνα του εαυτού μας μέσα στον κόσμο. Η σεληνιακή επίδραση θυμίζει αρκετά τη δημιουργία ειδώλων πάνω σε έναν καθρέφτη. Πάνω σε αυτόν αντανακλάται η πραγματικότητα.

Η φύση της γενικά χαρακτηρίζεται από δεκτικότητα και ευαισθησία και αντανακλά προς τον εξωτερικό κόσμο ό,τι λαμβάνει. Σχετίζεται με τον ψυχισμό, τις παλίρροιες, τις μάζες, τα υγρά, τα όνειρα, τις ενστικτώδεις αντιδράσεις, τα υποσυνείδητα πρότυπα, τη θηλυκή όψη, τις οργανικές ανάγκες και το συναίσθημα, την κληρονομικότητα, τα χαρακτηριστικά του προσώπου, τις συνθήκες της ζωής κατά την παιδική ηλικία, με την ημέρα της γέννησης και με τη μητρότητα, ενώ αποτελεί δείκτη της σχέσης του ατόμου με τους άλλους.

Η αρνητική της λειτουργία χαρακτηρίζεται από υπερευαισθησία, συναισθηματική αστάθεια, ανησυχία, κακοκεφιά και υπερπροστατευτισμό.

Γενικά, λέξεις κλειδιά που σχετίζονται με τη λειτουργία της Σελήνης είναι: δεκτικότητα, ευαισθησία, προστασία, διατροφή, συναισθηματική ανταπόκριση, ενστικτώδεις λειτουργίες, διαθέσεις, συνήθειες, υποσυνείδητο, καλή μνήμη, υπομονή, συμπάθεια, περιοδικότητα, διακυμάνσεις, παλίρροιες, ψυχισμός.

Σε ότι αφορά τις φάσεις της Σελήνης, θα μπορούσε να ειπωθεί πως κατά κάποιον τρόπο στη Νέα Σελήνη ο σπόρος φύεται, ωριμάζει σταδιακά στην αύξουσα φάση και τελικά ανθίζει στην Πανσέληνο και σκορπίζεται προς τα έξω γονιμοποιώντας το συλλογικό ασυνείδητο.

Πιστεύεται πως τόσο στη διάρκεια τις φθίνουσας φάσης ανάμεσα στην Πανσέληνο και τη Νέα Σελήνη, αλλά και στη διάρκεια των σεληνιακών εκλείψεων, θα πρέπει να αποφεύγονται ενέργειες που σχετίζονται με την υγεία και τις προσωπικές σχέσεις.


Ας κάνουμε μια μικρή ανακεφαλέωση!
η φάσεις της σελήνης είναι :

  • Νέα Σελήνη

  • Γέμιση
Στην γέμιση κάνουμε εργασίες που θέλουμε να αυξήσουμε ή να έλξουμε όπως ξόρκια χρημάτων επαναφορές κτλ..
  • Πανσέληνος
Στην Πανσέληνο είναι η πιο δυνατή ενεργειακά φάση της σελήνης κάνουμε ευνοικά ξόρκια όπως ευχες σε Αγγέλους ξόρκια χρημάτων και αγάπης ...
  • Χάση
Στην χάση όπως το λέει και η λέξη θέλουμε να διώξουμε κάτι. Ένα μεγάλο κεφάλαιο της μαγείας το οποίο είναι τα λυσίματα γίνεται σε αυτή την φάση της σελήνης...ακόμα φυσικά τα επιθετικά ξόρκια , ξόρκια χωρισμού κτλ γίνονται στην χάση!

Μαγισσάκια κατά την γνώμη μου η φάσεις της σελήνης καθορίζουν πολλά πράγματα στην ζωή μας!
καλό είναι να την ακολουθούμε πιστά!
δεν είναι βέβαια απόλυτα ότι δεν μπορούμε να κάνουμε ερωτικά η λυσίματα ε άλλη φάσει της σελήνης απο αυτήν που γίνονται τα περισσότερα!
υπάρχουν λυσίματα που γίνονται ακόμα και σε πανσέληνο και αν θυμάμαι καλά μας είχε περάσει και το δρακάκι ενα..!
ελπίζω να βοήθησα!

Πυγές:
βικιπέδια
e-zine.gr

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://mageiasfusi.forumgreek.com/
jimakos
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης
jimakos

Αριθμός μηνυμάτων : 47
Ημερομηνία εγγραφής : 30/04/2012

Η σελήνη στην μαγεία! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η σελήνη στην μαγεία!   Η σελήνη στην μαγεία! I_icon_minitimeΠεμ Μάης 10, 2012 1:46 pm

Σπύρο ευχαριστούμε πολύ για αυτές τις πληροφορίες!Είναι πολύ χρήσιμες ειδικά εκείνες που αναφέρονται στο αστρικό της σώμα και στις πνευματικές ενέργειες.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
roxi
Νεοσύλλεκτος
Νεοσύλλεκτος
roxi

Αριθμός μηνυμάτων : 3
Ημερομηνία εγγραφής : 05/10/2011
Ασχολίες : μαγεια αθληματα μουσικη

Η σελήνη στην μαγεία! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η σελήνη στην μαγεία!   Η σελήνη στην μαγεία! I_icon_minitimeΠαρ Μάης 11, 2012 6:37 am

δηλαδη η καλητερη φαση της σεληνησ για ξορκια ειναι οταν εχει πανσσεληνο??
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
~ΣΠΥΡΟΣ~
Έμπειρος Στρατιώτης
Έμπειρος Στρατιώτης
~ΣΠΥΡΟΣ~

Αριθμός μηνυμάτων : 1295
Ημερομηνία εγγραφής : 24/09/2011
Ασχολίες : μαγεία ~μουσική~ πληροφορική

Η σελήνη στην μαγεία! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η σελήνη στην μαγεία!   Η σελήνη στην μαγεία! I_icon_minitimeΠαρ Μάης 11, 2012 4:08 pm

ανάλογα πάντα τι ξόρκι θες να κάνεις.....κάθε ξόρκι σου ζητάει κάποια συγκεκριμένη φάση σελήνης αστέρι μου!! Wink
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://mageiasfusi.forumgreek.com/
roxi
Νεοσύλλεκτος
Νεοσύλλεκτος
roxi

Αριθμός μηνυμάτων : 3
Ημερομηνία εγγραφής : 05/10/2011
Ασχολίες : μαγεια αθληματα μουσικη

Η σελήνη στην μαγεία! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η σελήνη στην μαγεία!   Η σελήνη στην μαγεία! I_icon_minitimeΠαρ Μάης 11, 2012 9:20 pm

σε ευχαριστω πολυ.. Smile
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
marcia_mordant
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης
marcia_mordant

Αριθμός μηνυμάτων : 57
Ημερομηνία εγγραφής : 13/07/2010

Η σελήνη στην μαγεία! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η σελήνη στην μαγεία!   Η σελήνη στην μαγεία! I_icon_minitimeΤρι Ιουλ 03, 2012 5:23 pm

γεια σας!! θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με τη διαιτα τησ σεληνης και ποιες μερες μπορουμε να την εκτελεσουμε!εχω ψαξει παντου αλλα δεν βρηκα πληροφοριες που χρειαζομαι!το ξερω πωσ αυτη η ενοτητα εχει να κανει με σεληνη και ξορκια αλλα ειναι η πλησιεστερη ενοτητα σε αυτο που θελω να ρωτησω!! fouska
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
~ΣΠΥΡΟΣ~
Έμπειρος Στρατιώτης
Έμπειρος Στρατιώτης
~ΣΠΥΡΟΣ~

Αριθμός μηνυμάτων : 1295
Ημερομηνία εγγραφής : 24/09/2011
Ασχολίες : μαγεία ~μουσική~ πληροφορική

Η σελήνη στην μαγεία! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η σελήνη στην μαγεία!   Η σελήνη στην μαγεία! I_icon_minitimeΤρι Ιουλ 03, 2012 6:17 pm

απλά λένε ότι αν ξεκινήσεις την δίαιτα σου σε χάση ...θα είναι πιο αποτελεσματική!
το ίδιο και για τα μαλλιά αν τα κόψεις σε χάση θα αργήσουν να μακρύνουν ενώ αν τα κόψεις σε γέμιση θα μακρύνουν γρηγορότερα!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://mageiasfusi.forumgreek.com/
usui
Αξιωματικός
Αξιωματικός
usui

Αριθμός μηνυμάτων : 1843
Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2010
Ασχολίες : Πολλά και Διάφορα

Η σελήνη στην μαγεία! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η σελήνη στην μαγεία!   Η σελήνη στην μαγεία! I_icon_minitimeΤετ Ιουλ 04, 2012 6:15 am

Για τη marcia_mordant

Ένας από τους αρχαιότερους, υγιεινότερους και φυσικότερους τρόπους να χάσεις τα περιττά κιλά και να μην τα ξαναπάρεις δεν είναι άλλος από τη δίαιτα του φεγγαριού!

Το μυστικό: είναι η 24ωρη νηστεία μόνο με υγρά η οποία ξεκινάει ακριβώς τη στιγμή που η σελήνη περνάει σε μια από τις 4 φάσεις της.
Τα κιλά που θα χάσεις δε θα τα ξαναπάρεις μετά γιατί η δίαιτα αυτή βασίζεται στη θεωρία ότι τα σωματικά υγρά ακολουθούν το ρυθμό της παλίρροιας , την οποία κυβερνάει η Σελήνη! Με την έλξη που ασκεί η Σελήνη στο υγρό στοιχείο , αυξάνεται η αποβολή τοξινών και μειώνεται η κατακράτηση , δράση που συνεχίζεται και τις επόμενες μέρες , μετά την ημέρα της νηστείας. Η αποχή από στερεά τροφή για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είναι το μυστικό για την ενεργοποίηση του μεταβολισμού σου και άρα χάνεις βάρος , αλλά η αποτοξίνωση έχει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα: χαρίζει απίστευτη λάμψη στην επιδερμίδα σου!
Με την επανάληψη της δίαιτας στις επόμενες αλλαγές φάσης της σελήνης (με ανώτατο όριο τους έξι μήνες) μπορείς να χάσεις όσα κιλά θέλεις αλλά κυρίως να σταθεροποιηθείς στο νέο σου βάρος , αρκεί βέβαια να προσέξεις τη διατροφή σου τι επόμενες μέρες!

Τιπ: απαραίτητη προϋπόθεση για να κάνεις τη συγκεκριμένη δίαιτα είναι να είσαι απόλυτα υγιής έτσι ώστε να μη βάλεις σε κίνδυνο την υγεία σου!
Θυμήσου ότι από τη μέρα που θα ξεκινήσει τη δίαιτα, δεν πρέπει για 24 ώρες να φας τίποτα άλλο εκτός από νερό! Όσο αυστηρό και να σου ακούγεται το πρόγραμμα , μη φρικάρεις! Μπορείς να έχεις φάει κανονικά μέχρι και το τελευταίο λεπτό πριν την έναρξη της νηστείας , χωρίς υπερβολές.
Η 24ωρη νηστεία: το "μενού" της 24ωρης νηστείας απαιτεί να καταναλώσεις γύρω στα 5 λίτρα νερό σε αυτό το διάστημα! Εκτός από νερό και κάθε είδους χυμοί φρούτων ή λαχανικών επιτρέπονται. Τα φρούτα φρόντισε να είναι εποχής ενώ όσο και να σου αρέσει η μπανάνα, καλό είναι να την αποφύγεις στη διάρκεια αυτής της δίαιτας. Τα αφεψήματα από βότανα όπως είναι λογικό επιτρέπονται ενώ πρέπει να φροντίσεις να καταναλώνεις τον καφέ με μέτρο. Ξέχασε για όσο κάνεις τη δίαιτα το γάλα, το αλκοόλ και τα αναψυκτικά και όλα θα είναι σούπερ!

Τιπ: ξεκίνησε τη νηστεία όταν η Σελήνη είναι στη χάση- στο τρίτο ή στο τελευταίο τέταρτο- και βρίσκεται στον κριό , το λέοντα , την παρθένο , τον τοξότη ή τον υδροχόο γιατί τότε η απώλεια βάρους είναι μεγαλύτερη!

Πηγή: inews.gr

_________________
Μ΄έλεγαν μάγισσα που καρδιές ράγισα.
Η ζωή μου η τρελή, μια φωτιά, μια μάγισσα.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
marcia_mordant
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης
marcia_mordant

Αριθμός μηνυμάτων : 57
Ημερομηνία εγγραφής : 13/07/2010

Η σελήνη στην μαγεία! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η σελήνη στην μαγεία!   Η σελήνη στην μαγεία! I_icon_minitimeΤετ Ιουλ 04, 2012 7:32 am

ευχαριστω πολυ!!!!αλλα πως μπορω να ξερω αν εχουμε γεμιση η' χαση η' οποιαδηποτε αλλη φαση?
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
~ΣΠΥΡΟΣ~
Έμπειρος Στρατιώτης
Έμπειρος Στρατιώτης
~ΣΠΥΡΟΣ~

Αριθμός μηνυμάτων : 1295
Ημερομηνία εγγραφής : 24/09/2011
Ασχολίες : μαγεία ~μουσική~ πληροφορική

Η σελήνη στην μαγεία! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η σελήνη στην μαγεία!   Η σελήνη στην μαγεία! I_icon_minitimeΤετ Ιουλ 04, 2012 6:17 pm

http://dragonblood.forumgreek.com/t4475-topic
δες εδώ είναι ένα πρόγραμμα για της φάσεις της σελήνης και θα σε βοηθήσει πολύ!
αλλά αν κοιτάξεις και στο ημερολόγιο του φόρουμ που βρίσκεται στην αστρολογία θα βοηθηθείς και απο εκεί!
καλημέρα!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://mageiasfusi.forumgreek.com/
usui
Αξιωματικός
Αξιωματικός
usui

Αριθμός μηνυμάτων : 1843
Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2010
Ασχολίες : Πολλά και Διάφορα

Η σελήνη στην μαγεία! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η σελήνη στην μαγεία!   Η σελήνη στην μαγεία! I_icon_minitimeΠεμ Ιουλ 05, 2012 4:28 am

Κοίτα.... εχθές 03/07 είχαμε Πανσέληνο. Από σήμερα έχει αρχίσει η Χάση.
Αν κάνεις μια αναζήτηση στο ίντερνετ, στα διάφορα αστρολογικά σάιτ, θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.

Πχ. αν δεις εδώ: http://dragonblood.forumgreek.com/t5936-topic θα δεις ότι η σελήνη μπαίνει στον Κριό στις 09/07. Κάπως έτσι θα κινηθείς και θα τα βρεις όλα!

_________________
Μ΄έλεγαν μάγισσα που καρδιές ράγισα.
Η ζωή μου η τρελή, μια φωτιά, μια μάγισσα.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
Η σελήνη στην μαγεία!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Καλώς ορίσατε στο Dragon Blood.. :: Κανόνες για τη χρήση του Dragon Blood :: Στοιχειώδεις γνώσεις για τα πρώτα σας βήματα-
Μετάβαση σε:  
Δωρεάν φόρουμ | © phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις