Καλώς ορίσατε στο Dragon Blood..

Ελάτε μαζί μας στο εκπληκτικό ταξίδι για την εκμάθηση της μαγείας
 
ΦόρουμΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 
 

 Περίληψη 'όλων όσων πρέπει να γνωρίζεται πριν το πρώτο σας ξόρκι.

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Dragon Blood
Βασιλιάς/ισσα
Βασιλιάς/ισσα
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 1195
Ημερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
Ασχολίες : Μαγεια

ΔημοσίευσηΘέμα: Περίληψη 'όλων όσων πρέπει να γνωρίζεται πριν το πρώτο σας ξόρκι.   Δευ Ιαν 23, 2012 12:49 am

Διαλέγουμε το ξόρκι που μας ταιριάζει λαμβάνοντας υπόψιν όλες της πρακτικές του δυσκολίες και έτοιμοι να δεχτούμε τις συνέπειες της επιθυμίας μας.

Οργανώνουμε την εργασία μας έχοντας κάνει χρονοδιάγραμμα.Υπολογίζοντας δηλαδή την αγορά των υλικών,τις ημέρες που απαιτούνται για το ξάστρισμα και εξετάζομαι αστρολογικά την ημέρα εκτέλεσης του.

Σελήνη.

Η γέμιση αρχίζει με τη νέα σελήνη και τελειώνει με την πανσέληνο.Η χάση αρχίζει από την επόμενη μέρα της πανσελήνου και τελειώνει στην σκοτεινή σελήνη ή αλλιώς Εκάτη η οποία είναι η προηγούμενη μέρα της νέας Σελήνης.Μέσα σε 1 χρόνο τυχαίνει να έχουμε 13 αντί για 12 φεγγάρια. Όταν σε ένα μήνα έχουμε 2 πανσελήνους η δεύτερη ονομάζεται Μπλε Σελήνη .Η πανσέληνος διαρκεί 3 μέρες,η προηγούμενη μέρα της πανσελήνου,η μέρα της πανσελήνου και η επόμενη μέρα της πανσελήνου.Η χάση και η γέμηση διαρκούν η κάθεμια 13 μέρες.Η νέα σελήνη και η σκοτεινή σελήνη διαρκούν από μία μέρα η καθεμία.Η γέμιση είναι για να έλξουμε κάτι κοντά μας (κατάλληλη για ερωτικά ξόρκια,χρήματα,προστασία κτλ) ενώ η χάση για να διώξουμε κάτι (κατάλληλη για επιθετικά ξόρκια,λυσίματα κτλ)

Αντιστοιχία ημερών και πλανητών.
Η κάθε μέρα της βδομάδας κυβερνάται από 1 πλανήτη.

Δευτέρα=μέρα Σελήνης
Τρίτη=μέρα Άρη
Τετάρτη=μέρα Ερμή
Πέμπτη=μέρα Δία
Παρασκευή=μέρα Αφροδίτης
Σάββατο=μέρα Κρόνου
Κυριακή=μέρα Ήλιου

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ:
Η κάθε μέρα χωρίζεται σε 24 πλανητικές ώρες.Έχουμε 12 ώρες ημέρας και 12 ώρες νύχτας.Η μέρα στη μαγεία ξεκινάει με την ανατολή του ηλίου και τελειώνει στην ανατολή του ηλίου της επόμενης μέρας και όχι στις 00:00!Η πρώτη πλανητική ώρα της κάθε μέρας είναι η ώρα του πλανήτη της μέρας που την κυβερνάει.Συνεπώς η πρώτη πλανητική ώρα της Δευτέρας είναι η ώρα Σελήνης,της Τρίτης είναι η ώρα Άρη κτλ...

Σελήνη σε κενή πορεία και έκλειψη.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ σε αρχαρίους να επιλέγουν τις συγκεκριμένες φάσεις για τις εργασίες τους.

Αγορά Υλικών.
Αγοράζουμε τα υλικά μας σε κατάλληλη φάση σελήνης,μέρα και πλανητική ώρα αν είναι δυνατόν ανάλογα με το ξόρκι που θέλουμε να κάνουμε και προσέχουμε να μην υπάρχει κενή πορεία Σελήνης και να μην έχουμε ανάδρομο Ερμή.Την ώρα που τα αγοράζουμε τα μελετάμε στο όνομα του ατόμου ή για τον σκοπό που τα αγοράζουμε.

Καθαρισμός υλικών.

Πριν το ξάστρισμα καθαρίζουμε τα υλικά μας αναλόγως της φύσης τους με λεμόνι ή σαπούνι ή αλατόνερο ή λιβάνι ώστε να φύγουν η ενέργεια όσων τα έχουν αγγίξει.Αναφερόμαστε σε υλικά όπως οι λίθοι ,κεριά κ.λ.π.Εννοείται ότι έχουμε καθιερώσει και έχουμε με επιμέλεια ετοιμάσει τα εργαλεία που σχεδόν σε όλες τις εργασίες είναι απαραίτητα.

Ξάστρισμα

Το ξάστρισμα φορτίζει με δύναμη τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε στο ξόρκι μας.Πριν από το ξόρκι μας και αφού έχουμε καθαρίσει τα υλικά μας,τα αφήνουμε για 3 νύχτες ή για όσες απαιτεί το ξόρκι μας κάτω από το φως της σελήνης και των άστρων.Τα αφήνουμε να ξαστριστούν από τη δύση του ηλίου και μέχρι πριν την ανατολή!Αν δεν προλάβουμε να τα μαζέψουμε πριν βγει ο ήλιος τότε το ξάστρισμα μας ακυρώνεται και ξανά ξαστρίζουμε από την αρχή.Το λιγότερο που μπορούμε να τα αφήσουμε είναι 4 ώρες.Φυλάμε τα υλικά μας σε σκοτεινό μερός ώστε να μην τα δει καθόλου το φως του ήλιου.Καλό είναι όταν ξαστρίζουμε να βάζουμε τα υλικά μας πάνω σε πανί αναλόγου χρώματος που ταιριάζει με το ξόρκι μας.Φυσικά το ύφασμα που χρησιμοποιούμε είναι αποκλειστικά για μαγική χρήση.Δηλαδή το έχουμε πλύνει με τον μαγικό τρόπο και το έχουμε καθιερώσει.Την ώρα που θα βγάλουμε τα υλικά μας για ξάστρισμα τα μελετάμε με τα γενικά λόγια ξαστρίσματος ή όπως ορίζει το ξόρκι που εκτελούμε.Καλό είναι για όσες ώρες θα τα ξαστρίζουμε να τα μελετάμε όσο πιο συχνά μπορούμε ή έστω σε κάθε αλλαγή πλανητικής ώρας.Όσο θα ξαστρίζουμε δεν πρέπει να τα δει κανείς άλλος τα υλικά μας εκτός από εμάς!

Προετοιμασία εκείνης της ημέρας

Οργανώνουμε την ημέρα που θα κάνουμε το ξόρκι μας.Την απαλλάσσουμε από περιττά βάρη , εξασφαλίζομαι το χρόνο που μας χρειάζεται και ότι δεν θα δεχτούμε ενοχλήσεις που θα διασπάσουν την συγκέντρωση και την ηρεμία μας.

Καθαριστικό λουτρό.

Πλένουμε το σώμα μας χρησιμοποιώντας φυσικά προϊόντα.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και αλατόνερο.Το τοποθετούμε σε 1 κανάτα και τα ρίχνουμε στο σώμα μας οραματιζόμενοι ότι το νερό είναι ένας καταράχτης με λευκό φως που πέφτει πάνω μας και μας καθαρίζει από όλες τις αρνητικές ενέργειες.Σκουπιζόμαστε με καθαρή πετσέτα.Μόλις τελειώσουμε καλό είναι να αλείψουμε το σώμα μας με έλαια που ενισχύουν το σκοπό της εργασίας μας.


Ένδυση

Μετά το καθαριστικό μπάνιο φοράμε καθαρά ρούχα ή μανδύα που έχουμε ειδικά για τις εργασίες μας.Πολλοί μάγοι προτιμούν να δουλεύουν γυμνοί δηλώνοντας έτσι την αγνότητα την ταπεινότητα και την εμπιστοσύνη τους στις δυνάμεις που επικαλούνται.


Χώρος.
Στον ταχτοποιημένο χώρο μας λιβανίζουμε αριστερόστροφα με λιβάνι ή βότανο καθαριστικό της επιλογής μας.Κατόπιν λιβανίζουμε δεξιόστροφα με λιβάνι ή βότανο προστατευτικό που να ταιριάζει στη φύση της εργασίας μας.

Καλό είναι πριν από την εργασία σας να αφιερώνεται χρόνο για χαλάρωση και για να ετοιμαστείτε πνευματικά για το πόνημα σας.Η προσευχή θα σας βοηθήσει.

_________________
Να μη φοβάσαι τον εχθρό που σου επιτίθεται,αλλά τον ψεύτικο φίλο που σε αγκαλιάζει.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.dragonblood.org
 
Περίληψη 'όλων όσων πρέπει να γνωρίζεται πριν το πρώτο σας ξόρκι.
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Καλώς ορίσατε στο Dragon Blood.. :: Κανόνες για τη χρήση του Dragon Blood :: Στοιχειώδεις γνώσεις για τα πρώτα σας βήματα-
Μετάβαση σε:  
Forumgreek.com | © phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Αποκτήστε ένα δωρεάν μπλογκ