Καλώς ορίσατε στο Dragon Blood..

Ελάτε μαζί μας στο εκπληκτικό ταξίδι για την εκμάθηση της μαγείας
 
ΦόρουμΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 
 

 Διατριβή πάνω στο θέμα των Βρυκολάκων.

Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Voladore
Νεοσύλλεκτος
Νεοσύλλεκτος


Αριθμός μηνυμάτων : 26
Ημερομηνία εγγραφής : 18/01/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Διατριβή πάνω στο θέμα των Βρυκολάκων.   Τρι Ιαν 18, 2011 7:47 am

Έκανα μια μικρή διατριβή πάνω στο θέμα των Αληθινών Βρυκολάκων. Αποτελεί μια αναλυτική περιγραφή και έναν χρήσιμο οδηγό σε όσους επιθυμήσουν να βαδίσουν το μονοπάτι. Διαβάστε λοιπόν και μάθετε!!!

Βρυκόλακες φυσικά και υπάρχουν, όπως θα διαπιστώσετε δεν έχουν σχέση με τα φανταστικά πλάσματα του Hollywood. Τις περισσότερες φορές δε πίνουν αίμα, αλλά απορροφούν Ζωτική Ενέργεια (Lifeforce).

Η Ζωτική Ενέργεια παράγεται από κάθε έμβιο Όν, είναι γνωστή ως “Πράνα” στα σανσκριτικά, “Τσί” στη κινέζικη ιατρική, “Κί” στις ιαπωνικές πολεμικές τέχνες και ως “Κά” στην Αιγυπτιακή γλώσσα. Επίσης αναφέρεται συχνά ως “Αμβροσία” και “Νέκταρ”. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την αρχαιότητα οι Έλληνες το ονόμαζαν ως τροφή των θεών.

Ως συνήθως τα βαμπίρ επιλέγουν να πάρουν από τον άνθρωπο ζωτική ενέργεια και όχι από τα ζώα διότι η ανθρώπινη έχει υψηλότερη συχνότητα.

Η απορρόφηση Ζωτικής Ενέργειας έχει πολλά ευεργετικά αποτελέσματα, διότι το Βαμπίρ ενδυναμώνει το αιθερικό/αστρικό του σώμα, νιώθει μια ευφορία, βελτιώνει τη συναισθηματική σταθερότητά του, ενισχύει την υγεία του φυσικού σώματος, έχει μεγαλύτερη επιτυχία σε μαγικές τελετές που πραγματοποιεί (διότι η μαγεία χρειάζεται ισχυρή θέληση, γνώση, και ζωτική ενέργεια) και αποκτάει αθανασία ψυχής αφού έρθει σε επαφή με Ανώτερα Αστρικά Βαμπίρ.

Όλο και θα έχετε ακούσει για άτομα που θεραπεύουν μέσω των χεριών, όπου ο θεραπευτής ακουμπάει τα χέρια του στον άρρωστο και του μεταδίδει την ενέργεια του. Τώρα για να καταλάβετε τη βασική διαδικασία του βαμπιρισμού, σκεφτείτε την ίδια κατάσταση αλλά αντίστροφα, δηλαδή αντί ο θεραπευτής να οραματίζεται ότι στέλνει ενέργεια, να προσπαθεί να πάρει την ενέργεια του θύματος.

Οι Βρυκόλακες πιστεύουν ότι κάθε άνθρωπος έχει 2 σώματα. Το Υλικό και το Αστρικό.

Το Υλικό Σώμα έχει όργανα και κυκλοφορικό σύστημα με αρτηρίες και φλέβες για να ρέει το αίμα.

Το Αστρικό Σώμα έχει 7 βασικά Shens ή αλλιώς ονομάζονται Chakras, τα οποία αποτελούν τα βασικά όργανα της αστρικής ψυχής. Το Shen είναι αιγυπτιακή λέξη και σημαίνει δακτυλίδι ή κύκλος, είναι επίσης ένα σύμβολο αιωνιότητας γιατί δεν έχει αρχή και τέλος. Το κάθε Shen γυρίζει συνεχώς κυκλικά. Η κατεύθυνση και η ταχύτητα εξαρτώνται από την υγεία και καθορίζονται αυτόματα από το Shen. Επίσης το αστρικό σώμα έχει τα “Meridians” τα οποία αποτελούν τις αντίστοιχες φλέβες και τις αρτηρίες της ψυχής, μέσω από τα “Meridians” ρέει η πρανική ζωτική ενέργεια (Lifeforce).

Όπως έλεγε ο σοφός Ερμής ο Τρισμέγιστος, «Ότι ισχύει υψηλά, ισχύει και χαμηλά», δηλαδή ότι συμβαίνει στο μακρόκοσμο, συμβαίνει και στο μικρόκοσμο. Έτσι λοιπόν και ότι ισχύει στο φυσικό σώμα, ισχύει και στη ψυχή. Το φυσικό/υλικό μας σώμα για να επιζήσει χρειάζεται ενέργεια που την αποκτά μέσω της τροφής. Το αστρικό μας σώμα όσο υπάρχει το υλικό σώμα, τρέφεται από αυτό και αποκτά μέσω αυτού τη βιοενέργεια δηλαδή τη ζωτική ενέργεια. Όταν όμως το υλικό σώμα πεθάνει, τότε η ψυχή καταναλώνει την ζωτική ενέργεια της και μετά από ένα χρονικό διάστημα πεθαίνει και αυτή με τη σειρά της.

Όταν πεθάνει το φυσικό υλικό σώμα έχουμε το Πρώτο Θάνατο. Αν πεθάνει το αστρικό σώμα έχουμε το Δεύτερο Θάνατο.

Ο Θνητός είναι καταδικασμένος να πεθάνει, πρώτα σωματικά και μετά ψυχικά, ο Βρυκόλακας πεθαίνει σωματικά, αλλά δεν πεθαίνει ψυχικά. Έτσι ζει αιώνια συνεχίζοντας και μετά θάνατον να παίρνει ενέργεια από τους ανθρώπους. Τρέφει τη ψυχή του μέσω αστρικών επιθέσεων και από τη λατρεία των ανθρώπων. Μια ευχή των Βαμπίρ είναι: «Ας είναι το ΚΑ μαζί με το ΜΠΑ σου», στα Αιγυπτιακά “ΚΑ” είναι η ζωτική ενέργεια και “ΜΠΑ” η ψυχή!

Οι βρυκόλακες αρχικά διδάσκονται στα βιβλία τους την επέκταση της ζωής του σαρκικού σώματος. Αυτό το επιτυγχάνουν μέσω καλύτερης διατροφής, γυμναστικής, με καλύτερη πρόληψη και προστασία από κινδύνους της καθημερινότητας και αποφυγή των απειλών (μαθαίνουν πολεμικές τέχνες κτλ). Επιπλέον μελετούν τις δυνατότητες για επέκταση της ζωής με τη βοήθεια της μελλοντικής ιατρικής. Πολλοί μάλιστα ασχολούνται και με τη κρυογονική και μελετάνε τη νανοτεχνολογία.

Όμως γνωρίζουν ότι κάποτε θα πεθάνει το υλικό τους σώμα ότι και αν κάνουν, οπότε για να διατηρήσουν τη συνείδηση και τη ταυτότητά τους διδάσκονται το πώς να επιτύχουν Αθανασία του αστρικού σώματος. Έτσι ο Δεύτερος Θάνατος δε μπορεί να τους αγγίξει.

Για να ανέβει σε υψηλότερη συχνότητα και να μεταμορφωθεί το αστρικό τους σώμα από ανθρώπινο σε βαμπιρικό δεν αρκεί μόνο να γνωρίζουν το πως θα αποκτήσουν τη πρανική ενέργεια από τους ανθρώπους, έτσι λοιπόν χρειάζονται τη βοήθεια των Αρχαίων Βρυκολάκων, των Απέθαντων Θεών όπως θέλουν πολλοί να τους ονομάζουν που πλέον ζούνε χωρίς σάρκα στο αστρικό πεδίο.

Μέσω μιας τελετής που τη γνωρίζουν μόνο οι μυημένοι, οι επίδοξοι μελλοντικοί βρυκόλακες στέλνουν στους Αρχαίους Βαμπιρικούς Θεούς την ενέργεια που συλλέξανε από τους απλούς ανθρώπους. Αν οι Θεοί ικανοποιηθούν από αυτή τη προσφορά ενέργειας, κατά το τέλος της τελετουργίας τους επιστρέφουν ένα μικρό ποσό ενέργειας, μόνο που αυτή η ενέργεια έχει τη συχνότητα των Θεών και έτσι όταν εισαχθεί στο αστρικό σώμα του ανθρώπου, μεταμορφώνει σιγά σιγά τη ψυχή του. Για να ολοκληρωθεί η μεταμόρφωση εντελώς, χρειάζονται πολλές επαναλήψεις της συγκεκριμένης τελετής. Μετά φυσικά συνεχίζεται να πραγματοποιείται εφόρου ζωής της σάρκας, γιατί δείχνει την εκτίμηση και το σεβασμό του Βρυκολακα προς τους Θεούς και επιπλέον είναι η μόνη μέθοδος επικοινωνίας μαζί τους. Η τελετή αυτή ονομάζεται “Vampiric Communion” ή “Sanguine Mass”.

Οι Βρυκόλακες με λίγα λόγια είναι άνθρωποι που χρησιμοποιούν τη γνώση της μαγείας, με ειδικές τεχνικές απορροφούν τη Zωτική Eνέργεια από τους άλλους και πραγματοποιούν τελετές μεταμόρφωσης του αστρικού σώματος στις οποίες καλούν τους Θεούς τους. Έχουν Θνητό Υλικό Σώμα Ανθρώπου, αλλά Αθάνατο Ενεργειακό (αστρικό) Σώμα Βρυκόλακα.

Φυσικά ένας άνθρωπος που απλά ασκεί βαμπιρισμό, αλλά όμως δεν έχει έρθει σε επαφή με τους Θεούς, δεν είναι Βρυκόλακας! Είναι απλά ένας μάγος που αποκτά αρκετή ενέργεια μη γνωρίζοντας τι να την κάνει. Μπορεί βέβαια η ψυχή του να επιβιώσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στο αστρικό πεδίο, όμως δεν έχει αποκτήσει την αληθινή αθανασία και έτσι πάλι κάποτε θα πεθάνει. Οι απλοί βαμπιριστές μάγοι πεθαίνουν, ενώ τα αληθινά βαμπίρ ποτέ!

Είναι ενδιαφέρον ότι σε βιβλία Βρυκολάκων λένε ότι οι αρχαιότεροι Βαμπιρικοί Θεοί είναι οι Ανουνάκι! Γενικά έχουν πολλά ονόματα, Strigoi Morte, Undead Gods, Voladores, Annunaki κτλ. Αυτοί δίδαξαν στα ιερατεία τους πώς μπορεί ένας απλός άνθρωπος να τους μοιάσει.

Τα αρχαία κείμενα δηλώνουν ότι οι Ανουνάκι κράτησαν τους ανθρώπους ως υπηρέτες για να φέρνουν σε αυτούς το Ελιξίριο της Ζωής στους Ναούς τους. Αυτό το Ελιξίριο αναφέρεται συχνά ως “Ζωτική Ενέργεια”, “Αμβροσία”, “Σώμα”, “Κρασί”, “Αίμα”, “Πράνα”, “Τσί”, “Κί”.

Ιερά τους σύμβολα είναι ο Αιγυπτιακός Σταυρός που συμβολίζει την αθανασία, και ο Φτερωτός Ήλιος που έχει δύο φίδια.

Ο Φτερωτός Ήλιος με τα δύο φίδια Χρησιμοποιήθηκε από τους Σουμέριους, τους Αιγύπτιους και τους Βαβυλώνιους! Συμβολίζει τους Θεούς που Ήρθαν από ψηλά. Στα Σουμεριακά αυτοί που ήρθαν από ψηλά λέγονται Ανουνάκι.

Τα δύο φίδια παραπέμπουν: 1) στα διπλά εγκεφαλικά ημισφαίρια τα οποία είναι χωρισμένα και κάνουν τον άνθρωπο να παραμένει υποταγμένο από αυτή τη γενετική διαίρεση που μας επιβλήθηκε, 2) στη διπλή έλικα του DNA στην οποία είναι θαμμένος ο κωδικός για να ξεκλειδωθεί η φυσική αθανασία από τον γενετικό προγραμματισμό των Ανουνάκι, 3) σε ένα αφιέρωμα στον Ανουνάκι Ένκι ο οποίος εκπροσωπείται παραδοσιακά για ακόμα πιο πολλούς λόγους ως δύο φίδια που περιπλέκονται, για την απόφασή του να εμποδίσει την καταστροφή της ανθρωπότητας κατά τη διάρκεια ενός αρχαίου φυσικού κατακλυσμού, 4) η διττή φύση της πραγματικότητας όπως γίνεται αντιληπτή από αντίθετες οπτικές γωνίες, 5) στα “κέρατα”, που αντιπροσωπεύουν την επέκταση της δύναμης πέρα από το άτομο σε όλο τον κόσμο

Τα φτερά παραπέμπουν: 1) στην αποδοχή ότι οι Ανουνάκι κατέβηκαν από τους ουρανούς, επιστρέφοντας σε αυτό τον κόσμο, 2) στην υπενθύμιση ότι οι μορφές τους ακόμα κάνουν βόλτες στους ουρανούς αυτού του κόσμου ως δίσκοι φωτός (μερικές από τις φωτεινές σφαίρες που έχουν παρατηρηθεί στον ουρανό δεν είναι σκάφη αντιβαρύτιτας UFO, αλλά είναι οι Ανουνάκι).

Η προέλευσή τους είναι μυστήριο. Υπάρχουν δύο θεωρίες!

Πρώτη άποψη είναι ότι αποτελούν εξωγήινα όντα που κάποτε με σάρκα και οστά επισκέφτηκαν τη Γη, εξέλιξαν γενετικά, δίδαξαν, υποδούλωσαν τους ανθρώπους και κατέχοντας γνώσεις περί αστρικού πεδίου φτιάξανε θρησκείες και ναούς ώστε και μετά το θάνατό τους να τους λατρεύουν οι άνθρωποι και να τους δίνουν ζωτική ενέργεια (Lifeforce). Έτσι εξασφάλισαν τη πνευματική αθανασία τους.

Μετά από αρκετές χιλιάδες χρόνια έφυγε από τον πλανήτη μας το είδος τους, παρόλα αυτά όσοι από αυτούς είχαν πεθάνει και ζούσαν στο αστρικό πεδίο ως Βαμπίρ, συνέχισαν να ασκούν έλεγχο στο πλανήτη με τη βοήθεια των ανθρώπινων ιερατείων. Δηλαδή είχαν στις αδερφότητές τους ανθρώπους με πλούτο και δύναμη που ασκούσαν πολιτική εξουσία και εφάρμοζαν τα σχέδια των Βαμπιρικών Θεών. (Ίσως να συνεχίζουν να εφαρμόζονται τα σχέδιά τους και σήμερα).

Δεύτερη άποψη είναι ότι γεννήθηκαν στο αστρικό πεδίο και δεν είχαν ποτέ σαρκικά σώματα. Στη πορεία των αιώνων επικοινώνησαν τηλεπαθητικά με ιερατεία των ανθρώπων και τους δίδαξαν ότι θα γίνουν όπως αυτοί αν τους λατρεύουν. Αυτή η θεωρεία τους παρουσιάζει σαν τους δαίμονες. Επίσης και σε αυτή τη περίπτωση πιθανόν οι οντότητες αυτές (ή αν θέλετε δαίμονες) να ασκούν εξουσία στο πλανήτη μέσω των πολιτικών και των πλουσίων που είναι μέλη στις ομάδες τους.

Στη σημερινή εποχή αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν πολλοί Βαμπιρικοι Θεοί στο αστρικό πεδίο που κάποτε ήταν και αυτοί άνθρωποι, μάλιστα σύμφωνα με τα ιερά βιβλία των βαμπίρ, όσοι καταφέρουν να μεταμορφωθούν σε αληθινό βρυκόλακα όταν πεθάνει το υλικό τους σώμα μπαίνουν και αυτοί στην ομάδα των Θεών και πλέον είναι η σειρά τους να λατρευτούν! Οπότε λατρεύουν τους Θεούς γιατί κάποτε γνωρίζουν ότι θα έρθει η σειρά τους να λατρευτούν ως Θεοί!

Ο βαμπιρισμός μπορεί να ασκηθεί με διάφορους τρόπους. Είτε από απόσταση κοιτάζοντας το θύμα, είτε μέσω φυσική επαφής όπως χειραψία και αγκάλιασμα, είτε μέσω αστρικής προβολής όπου το βαμπίρ πηγαίνει εκεί που κοιμάται το θύμα και του ρουφά τη ζωτική ενέργεια. Επίσης μπορεί να ασκηθεί και μέσω τελετουργίας με τη χρήση ενός μαύρου καθρέπτη.

Το Βαμπίρ πρέπει να γνωρίζει πως η απόσταση είναι μια ψευδαίσθηση, και με ότι κοιτάει έχει μια αστρική επαφή. Επίσης πρέπει να ξέρει ότι η ψυχή μπορεί να επηρεαστεί από τη θέληση του ατόμου και να αλλάξει σχήμα. Και τέλος πρέπει να γνωρίζει πως για να ασκηθεί βαμπιρισμός πρέπει να έρθει σε επαφή το αστρικό σώμα του Βαμπίρ με το αστρικό σώμα του θύματος.

Όσον αφορά το βαμπιρισμό μέσω των ματιών, κοιτώντας το θύμα, το βαμπίρ οραματίζεται ένα αστρικό σχοινί να βγαίνει από τη ψυχή του, να προεκτείνεται και να τρυπά το αστρικό σώμα του θύματος. Επίσης νιώθει ότι δεν υπάρχει απόσταση μεταξύ των 2. Έτσι έχει επιτύχει αστρική επαφή. Καλό είναι να γνωρίζει την ανατομία της ψυχής και να προσπαθεί να τρυπήσει κατευθείαν σε ένα από τα 7 chakras. Μετά αφού έχει επιτύχει αστρική επαφή, το μόνο που μένει να κάνει είναι να απορροφήσει την ζωτική ενέργεια, οπότε Εισπνέοντας αέρα στα πνευμόνια του φαντάζεται πως τραβά την ενέργεια του θύματος, και Εκπνέοντας αέρα φαντάζεται ότι αποθηκεύει την ενέργεια στο δικό του σώμα. Αυτή η τεχνική αναπνοής είναι ακριβώς η ίδια σε όλες τις τεχνικές βαμπιρισμού.

Όσων αφορά το βαμπιρισμό μέσω φυσικού αγγίγματος, είναι ποιο εύκολο για το μάγο να το πραγματοποιήσει διότι όταν αγγίζουμε το φυσικό σώμα ενός ανθρώπου, τα αστρικά σώματα μας ενώνονται καθώς το αστρικό σώμα προεκτείνεται μερικά εκατοστά από το υλικό σώμα. Έτσι λοιπόν με μια απλή χειραψία έχουμε αποκτήσει αστρική επαφή με το θύμα μας και εφαρμόζουμε πάλι τη παραπάνω τεχνική αναπνοής για του πάρουμε την ενέργεια.

Όσων αφορά το βαμπιρισμό μέσω αστρικής προβολής, είναι η ποιο δύσκολη τεχνική. Μόλις λοιπόν καταφέρει το βαμπίρ να διαχωρίσει τη ψυχή από το σώμα του, σκέπτεται το θύμα και μεταφέρεται στο μέρος που κοιμάται, το πλησιάζει και αγγίζοντας τον με το αστρικό του σώμα του απορροφά τη ζωτική ενέργεια. Πολλοί άνθρωποι έχουν πέσει θύματα τέτοιων επιθέσεων, το έχουν ονομάσει μάλιστα και ως το φαινόμενο της “μόρας” και λένε πως νιώθουν μια παρουσία να κάθετε πάνω τους και να τους αποδυναμώνει. Τις περισσότερες φορές περιγράφουν τη μορφή ως μια σκιά.

Αν μάλιστα το βαμπίρ είναι ισχυρό μπορεί να παίξει με το μυαλό του θύματος και να τον εξαπατήσει ώστε να νομίζει ότι έπεσε για παράδειγμα θύμα εξωγήινης απαγωγής. Διότι στο αιθερικό/αστρικό πεδίο μπορεί κάποιος να αλλάζει μορφές με τη θέληση του, οπότε ο μάγος/βαμπίρ παίρνει τη μορφή εξωγήινου και προβάλλει στο μυαλό του θύματος το σκηνικό ενός διαστημοπλοίου. Βέβαια αυτή η μορφή εξαπάτησης είναι σύγχρονη, καθώς τα παλιά χρόνια που οι άνθρωποι δε γνώριζαν για εξωγήινους, τα βαμπίρ έπαιρναν μορφές τη απόκρυφου Βρυκόλακα, του Λυκανθρώπου, της Νεράιδας, της μάγισσας, ή τη μορφή ενός δαίμονα, ή τη μορφή μιας τρομαχτικής οντότητας. Γενικά επιλέγουν τέτοιες μορφές επειδή η δημιουργία φόβου βοηθάει στο να χάσει ζωτική ενέργεια το θύμα ποιο γρήγορα. Υπάρχουν βέβαια και βαμπίρ που επιλέγουν να πάρουν τη μορφή μιας αγγελικής οντότητας.

Η σημερινή φιλοσοφία των βρυκολάκων χωρίζεται σε Dayside, σε Nightside, και σε Twilight.

Το Dayside είναι η υλιστική πλευρά και δίνονται κατευθύνσεις για το πώς κάποιος θα επιτύχει στην υλική ζωή, για το πώς θα αποκτήσει καλή κοινωνική θέση, το πώς θα γίνει αθάνατος σωματικά μέσω της τεχνολογίας και ενθαρρύνονται οι σαρκικές απολαύσεις. Στο Dayside σε γενικές γραμμές καλλιεργείται ο σκεπτικισμός.

Το Nightside αφορά το μεταφυσικό κομμάτι όπου διδάσκεται ο ενεργειακός βαμπιρισμός, η ανατομία του αστρικού σώματος, τα Τσάκρας, υπάρχουν τεχνικές για την απορρόφηση της ζωτικής ενέργειας και πληροφορίες για το Τελετουργικό της Κοινωνίας με το οποίο κάποιος μπορεί να καλέσει τους Θεούς των Βρυκολάκων με σκοπό να τον βοηθήσουν να εξελιχθεί σε αληθινό βρυκόλακα.

Το Twilight αποτελεί την ισορροπία μεταξύ Dayside και Nightside. Προϋποθέτει κάποιος να έχει γίνει ειδικός στην Ημερήσια και στη Νυχτερινή φιλοσοφία ώστε να φτάσει στο επίπεδο του Λυκόφωτος. Να σημειώσω εδώ ότι ο όρος αυτός υπήρχε φυσικά στη κοινότητα των Βρυκολάκων για δεκαετίες πριν βγει τα ομώνυμο μυθιστόρημα Twilight που μετά έγινε και ταινία.

Τέλος όσων αφορά το θέμα για τη καταστροφή του βαμπίρ από τον ήλιο, αυτό είναι μέχρι ένα σημείο μύθος. Διότι το Βαμπίρ μπορεί άνετα να απολαύσει τον ήλιο, μπορεί ακόμα να πάει για μπάνιο το καλοκαίρι καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να πεθάνει ή να πάθει μόνιμο κακό. Όμως υπάρχει ένα μικρό τίμημα που πρέπει να πληρώσει, συγκεκριμένα η βαμπιρική ψυχή όταν έρχεται σε επαφή με τον ήλιο αρχίζει και χάνει ζωτική ενέργεια, διότι την επηρεάζει η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία του ηλίου, με αποτέλεσμα το Βαμπίρ να μη νιώθει μετά πολύ καλά. Μπορεί να αισθανθεί κουρασμένος, χωρίς ενεργητικότητα, και να πέσει η ψυχολογία του. Όμως αν βρει γρήγορα νέα θύματα μπορεί να αναπληρώσει την ενέργεια που έχασε από τον ήλιο.

Κλείνοντας να τονίσω ότι τα Βαμπίρ μπορούν να πάρουν ενέργεια είτε με τις παραπάνω ενεργειακές τεχνικές που ανάφερα, είτε πίνοντας μερικές μόνο σταγόνες αίμα. Στο αίμα ρέει επίσης η ζωτική ενέργεια. Όμως είναι μια τεχνική που πολλά τάγματα βαμπιρισμού την απαγορεύουν αυστηρά καθώς αποτελεί μια κανιβαλιστική και αηδιαστική κατάσταση που περιλαμβάνει τον κίνδυνο να κολλήσεις αρρώστιες όπως AIDS ή ηπατίτιδα, αλλά επίσης υπάρχει και κίνδυνος άσχημου τραυματισμού κάποιας φλέβας, αρτηρίας ή του νεύρου του χεριού από βελόνες ή ξυραφάκια. Επίσης είναι και δύσκολο να βρεθεί κάποιος δότης.

Πάντως ποιο εύκολα και άμεσα λαμβάνει κανείς ζωτική ενέργεια μέσω των μαγικών ενεργειακών τεχνικών, και έτσι δε χρειάζεται να καταφεύγει σε πόση αίματος.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Ηλιος
Βασιλιάς/ισσα
Βασιλιάς/ισσα
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 3627
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2010
Ασχολίες : Μητέρα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διατριβή πάνω στο θέμα των Βρυκολάκων.   Τρι Ιαν 18, 2011 8:12 am

Βγαζουν λοιπον τον εαυτο τους....απο το τροχο της εξελιξης.......
Καταδικη......στον παρασιτισμο.....λυπηρο....
Σε ευχαριστουμε για την καταθεση σου.....
Ειναι ο δρομος που επελεξες;

_________________
Η ζωή είναι τραγωδία για όσους αισθάνονται αλλά κωμωδία για όσους σκέφτονται....
Horace Walpole
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
neraida
Βασιλιάς/ισσα
Βασιλιάς/ισσα
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 3319
Ημερομηνία εγγραφής : 10/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διατριβή πάνω στο θέμα των Βρυκολάκων.   Τρι Ιαν 18, 2011 8:36 am

Πολυ καλη η αναφορα σου...
Ο τροπος σου σου βεβαια ομολογω πως μου θυμιζει κατι...
Ισως να εχουμε ξανα μιλησει σε αλλο φορουμ...

_________________
Να εισαι καλος με τους ανθρωπους ανεβαινοντας επειδη σιγουρα θα τους χρειαστεις κατεβαινοντας!!!Διαβαστε με προσοχη!!!

http://www.dragonblood.org/t2770-topic

http://www.dragonblood.org/t453-topic
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Voladore
Νεοσύλλεκτος
Νεοσύλλεκτος


Αριθμός μηνυμάτων : 26
Ημερομηνία εγγραφής : 18/01/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Vampires   Τρι Ιαν 18, 2011 9:29 am

Παράθεση :
Βγαζουν λοιπον τον εαυτο τους....απο το τροχο της εξελιξης.......
Καταδικη......στον παρασιτισμο.....λυπηρο....
Σε ευχαριστουμε για την καταθεση σου.....
Ειναι ο δρομος που επελεξες;

Μα φτάνουν στο μέγιστο βαθμό της εξέλιξης. Για αυτό άλλωστε τους ζηλεύουν υποσεινήδητα οι άνθρωποι. Η θρησκεία τους ακολουθεί το αριστερό μονοπάτι (Left-Hand Path) το οποίο διδάσκει ότι μπορείς να γίνεις θεός και να ζήσεις για πάντα χωρίς να είσαι δούλος κανενός. Ενώ το δεξιό μονοπάτι (Right-Hand Path) που ακολουθούν άλλες θρησκείες διδάσκει πώς να γίνεις σκλάβος του θεού, και στο τέλος να ενωθείς και να ανακυκλωθείς μαζί του χάνοντας τη ταυτότητα του Εγώ! Στο αριστερό μονοπάτι υπάρχεις ως άτομο! Ενώ στο δεξιό χάνεσαι σαν να μην υπήρξες ποτέ!

Δεν είναι παρασιτισμός, αλλά η κορυφή της τροφικής αλυσίδας. Δηλαδή εσύ θεωρείς ότι κάθε ζωντανός οργανισμός στη Γη είναι παράσιτο; Αφού για να ζήσεις θα φας φυτά ή άλλα ζώα που είναι και αυτά ζωντανοί οργανισμοί! Τα καταστρέφεις παίρνοντας ενέργεια και θρεπτικά συστατικά για να ζήσεις, άρα σύμφωνα με τη λογική σου παρασιτείς εναντίων τους.

Άλλωστε οι βρυκόλακες έχουν ως βασικό κανόνα ότι σέβονται και δε σκοτώνουν ποτέ τη τροφή τους, παίρνουν απλά ένα μικρό ποσό ενέργειας το οποίο αναπληρώνεται από το θύμα σύντομα. Είναι σαν τις αγελάδες που τις αρμέγει ο άνθρωπος, αλλά δε τις βλάπτει.

Μάλιστα ο βαμπιρισμός οφελεί την ανθρώπινη ψυχή διότι απορροφά τη περίσσια ενέργεια του ανθρώπου και βοηθάει τον οργανισμό του θύματος να απαλλαγεί από τη στάσιμη ενέργεια και να ανανεωθεί με ποιο φρέσκια πρανική ενέργεια! Είναι σαν το παράδειγμα της αιμοδοσίας, που οι γιατροί λένε ότι βοηθά τον οργανισμό των ανθρώπων αφού μετά από 15 λεπτά ανανεώνεται το αίμα του αιμοδότη και γίνεται ποιο υγιές!

Ναί, είναι ο δρόμος που επέλεξα και μελετώ.


Παράθεση :
Πολυ καλη η αναφορα σου...
Ο τροπος σου σου βεβαια ομολογω πως μου θυμιζει κατι...
Ισως να εχουμε ξανα μιλησει σε αλλο φορουμ...

Δε νομίζω ότι έχουμε ξαναμιλήσει. Αλλά στείλε κανένα PM αν θες γιατί ποτέ δε ξέρεις, με τόσα άτομα που έχω μιλήσει αυτά τα χρόνια μου είναι δύσκολο να θυμηθώ.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
creature
Βασιλιάς/ισσα
Βασιλιάς/ισσα
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 1437
Ημερομηνία εγγραφής : 08/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διατριβή πάνω στο θέμα των Βρυκολάκων.   Τρι Ιαν 18, 2011 9:34 am

Θα σε παρακαλέσω να γράφεις με το κανονικό ΑΣΠΡΟ χρώμα και να χρησιμοποιείς τη χρωματισμένη γραμματοσειρά μόνο όταν θέλεις να τονίσεις κάποια λέξη..

Ευχαριστώ...

_________________
Eυλογημένα να είναι τα πόδια σου που σ'έφεραν σ'αυτούς τους δρόμους.
Ευλογημένα τα γόνατά σου, που θα γονατίσουν στον Ιερό Βωμό.
Ευλογημένη να είναι η μήτρα που χωρίς αυτή δε θα υπήρχαμε.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
neraida
Βασιλιάς/ισσα
Βασιλιάς/ισσα
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 3319
Ημερομηνία εγγραφής : 10/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διατριβή πάνω στο θέμα των Βρυκολάκων.   Τρι Ιαν 18, 2011 9:35 am

Φιλε/η μου...
Δεν γραφουμε με χρωματακια στα κειμενα μας!!!
Τα χρωματα τα χρησημοποιουμε μονο οταν θελουμε να τονισουμε κατι!!!

_________________
Να εισαι καλος με τους ανθρωπους ανεβαινοντας επειδη σιγουρα θα τους χρειαστεις κατεβαινοντας!!!Διαβαστε με προσοχη!!!

http://www.dragonblood.org/t2770-topic

http://www.dragonblood.org/t453-topic
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Lady21
Έμπειρος Στρατιώτης
Έμπειρος Στρατιώτης
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 578
Ημερομηνία εγγραφής : 25/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διατριβή πάνω στο θέμα των Βρυκολάκων.   Τρι Ιαν 18, 2011 10:28 am

πολυ ωραια αναφορα! σε ευχαριστουμε Voladore! & καλως ηρθες! neraida
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Ηλιος
Βασιλιάς/ισσα
Βασιλιάς/ισσα
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 3627
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2010
Ασχολίες : Μητέρα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διατριβή πάνω στο θέμα των Βρυκολάκων.   Τρι Ιαν 18, 2011 7:29 pm

Αν θεωρεις οτι εχεις φτασει την Τελειοτητα...οποτε θα πρεπει ως εισαι να εχεις την αθανασια......δεν μπορω να σου πω τιποτα....ειμαι ατελης...και του Δεξιου Μονοπατιου
Δεν ξερω σε ποιο Θεο αναφερεσε....που εχει δουλους.......
Σε εμενα ολο αυτο που λες..μου μοιαζει σαν παιδια που δεν διαβαζουν.....κανουν σκονακι...Ισως περνανε την ταξη...........τι εμαθαν ομως...ειναι κατοχοι Γνωσης;

Τροφιμοι και τροφη της Γης στον αεναο κυκλο της τροφικης αλυσιδας....
Ποτε δεν μου περασε απο το μυαλο οτι ειστε οι ντελικατοι και εξευγενισμενοι της αλυσιδας.
Εχω συναντησει ενεργειακο βαμπιρ....δεν ηταν τοσο κομψο οσο περιγραφεις.Σαν πεινασμενος μπουρτζοβλαχος πηρε την ενεργεια μου...Πρωτη και τελευταια φορα....Γιατι μετα 'εσπασε τα δοντακια του'.Δεν μπορουμε βεβαια να τους βαλουμε ολους στο ιδιο καζανι...

Ειναι λοιπον το μονοπατι σου....
Στο φορυμ αυτο..ποιος ο λογος της παρουσιας σου;

Πλασμααααα!Μια και συ εχεις φτασει την τελειοτητα μηπως να παρεις αυτο το μονοπατι!;


_________________
Η ζωή είναι τραγωδία για όσους αισθάνονται αλλά κωμωδία για όσους σκέφτονται....
Horace Walpole


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ηλιος στις Τετ Ιαν 19, 2011 12:32 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
rogdia
Στρατιώτης
Στρατιώτης
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 154
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
Ασχολίες : διάβασμα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διατριβή πάνω στο θέμα των Βρυκολάκων.   Τρι Ιαν 18, 2011 10:17 pm

Λοιπόν η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο σοκαριστικό να παραδέχεσαι ότι επέλεξες αυτό το δρόμο. Δεν εννοώ το δεξί ή το αριστερό μονοπάτι αλλά το δρόμο της αφαίρεσης, η μαγκιά είναι να συλλέγεις ενέργεια από τις πηγές του σύμπαντος από μόνος σου και να μην διαλέγεις ούτε δεξιούς ούτε αριστερούς "θεούς" αλλά να γίνεσαι περισσότερο δυνατή και αυτοδύναμη οντότητα δηλ να πατάς στα δικά σου πόδια και όχι σε θεούς δαίμονες ή βαμπίρ που αν και όταν θέλουν θα σου δώσουν κάποια ψίχουλα σε ανταπόδοση των υπηρεσιών ή της υποταγής σου. Αυτό βέβαια αν υπάρχουν γιατί αυτό σηκώνει μεγάλη συζήτηση. Ο Ζαχαρίας Ζίτσιν που "αποκρυπτογράφησε" κάποιες Σουμμεριακές πινακίδες αναφέρεται στους αννουνάκι περιγράφοντας τους σαν εξωγήινους που ήρθαν στη γη για να μαζέψουν χρυσό με στόχο να προστατεύσουν τον πλανήτη τους συγκεκριμένα την ατμόσφαιρα του, διαχέοντας μέσα της μόρια χρυσού, φτάνοντας στη γη τροποποίησαν γεννετικά κάποιους πιθήκους αναμειγνύοντας το DNA τους με το δικό τους (φτιάχνοντας ανθρώπους ) ώστε να χρησιμοποιηθούν σαν εργάτες στα μεταλλεία τους. Πουθενά δεν αναφέρει ότι ήταν ενεργειακές οντότητες αλλά ήταν υλικές υποστάσεις πολύ πιο ανεπτυγμένες. Φυσικά αυτά αν θέλουμε τα πιστεύουμε. Κάτι που μου φαίνεται παράξενο στη θεωρία σου είναι το ότι ανώτερες οντότητες επιλέγουν να απορροφήσουν ενέργεια από κατώτερες γιατί; Οι δονήσεις της ανθρώπινης ενέργειας θα έχουν χαμηλή συχνότητα σε σχέση με την συμπαντική και τη δική τους άρα γιατί να την απορροφήσουν; Τώρα ποιος ο λόγος να είναι αθάνατες τέτοιες οντότητες δεν καταλαβαίνω μάλλον καλύτερα να έλειπαν από το σύμπαν. Μόνο στα τέλεια πλάσματα αξίζει η αθανασία και ίσως ούτε σε αυτά. Υπάρχουν μέθοδοι που δίνουν τη δυνατότητα να διατηρήσεις το αιθερικό σου σώμα μετά θάνατο χωρίς να πειράξεις κανένα, θα μπορούσε να ξεκλειδωθούν στο DNA τα γονίδια που οδηγούν στο θάνατο αλλά αυτό με κάθε επιφύλαξη, μια και είναι πιθανό η αθανασία να είναι ένας ατέλειωτος γολγοθάς που ελάχιστοι μπορούν να βαδίσουν...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Voladore
Νεοσύλλεκτος
Νεοσύλλεκτος


Αριθμός μηνυμάτων : 26
Ημερομηνία εγγραφής : 18/01/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Vamps   Τετ Ιαν 19, 2011 12:34 am

Ο Ζαχαρίας Σίτσιν έκανε σπουδαία έρευνα για τους Ανουνάκι, σε Σουμεριακές πλάκες μπορούμε να δούμε την εμφάνιση τους και το σύμβολό τους το Φτερωτό Ήλιο με τα δύο Φίδια, το οποίο μετά χρησιμοποιήθηκε και από τους Αιγύπτιους.

Ο Σίτσιν τους περιγράφει φυσικά με υλική υπόσταση. Εγώ στη πρώτη θεωρεία δεν είπα κάτι το αντίθετο. Έγραψα ότι ήταν εξωγήινες οντότητες με σάρκα και οστά και είχαν ψυχή όπως έχουμε οι άνθρωποι. Επειδή ήταν όντα υψηλότερης ευφυΐας από εμάς, ήταν οι πρώτοι που κατανόησαν τους μηχανισμούς του αστρικού πεδίου, ανακάλυψαν τη μαγεία και προσπαθούσαν να βρουν τρόπους ώστε να επιβιώνουν μετά το Πρώτο Θάνατο.

Δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με βαμπιρικές τελετές, έχω μείνει μέχρι στιγμής μόνο στο θεωρητικό κομμάτι, οπότε δε γνωρίζω τη πραγματική προέλευσή τους. Λένε μερικά βιβλία ότι σε τελετές αν λάβουν μεγάλα ποσά ενέργειας μπορούν να υλοποιηθούν, οπότε μετά θα είναι εύκολο κάποιος να τους ρωτήσει και να μάθει λεπτομέρειες!

Πάντως αν υποθέσουμε ότι δεν ήταν εξωγήινοι αλλά ότι είναι δαιμονικές οντότητες δε νομίζω ότι υπάρχει διαφορά. Η ουσία είναι το δώρο που προσφέρουν στους πιστούς τους.

Προσοχή: Θα ήθελα να προειδοποιήσω ότι ίσως δεν είναι όλα τόσο ωραία και ρόδινα όσο παρουσιάζονται. Διότι σύμφωνα με τα κείμενα που έχω μελετήσει, αν εξελιχθεί η ψυχή του ανθρώπου σε Βαμπίρ θα έχει φυσικά μεγαλύτερες δυνάμεις (μερικοί ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν ακόμα και τηλεκίνηση), όμως θα έχει και μεγαλύτερες απαιτήσεις σε ενέργεια. Υπάρχουν Βρυκόλακες που λένε δοκίμασαν να μη πάρουν ενέργεια για πολλές μέρες και μετά αισθάνονταν αδυναμία στη ψυχή αλλά και στο σώμα τους. Μάλιστα η Michelle Belanger που είναι Βαμπίρ και γνωστή συγγραφέας πάνω στο θέμα, λέει ότι αρρώστησε το σώμα της μετά από καιρό αποχής από πρανική ενέργεια. Επίσης μερικά βαμπίρ, πολύ ευαίσθητα στις ενέργειες, επηρεάζονται πολύ από το ηλιακό φως, οπότε μετά ίσως να θα έχουν πρόβλημα στη καθημερινότητά τους.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Voladore
Νεοσύλλεκτος
Νεοσύλλεκτος


Αριθμός μηνυμάτων : 26
Ημερομηνία εγγραφής : 18/01/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: real or not   Τετ Ιαν 19, 2011 12:35 am

Βέβαια καλό είναι να έχουμε στο μυαλό μας ότι υπάρχει το ενδεχόμενο όλα αυτά τα “μεταφυσικά” να είναι απλά μια φαντασία!

Ας κάνουμε λίγο το δικηγόρο του διαβόλου, βλέποντας το θέμα λίγο πιο ορθολογιστικά, διότι μπορεί να μην υπάρχει καν ψυχή και να είμαστε απλά όντα με σάρκα. Αν ισχύει αυτό τότε απλά κοροϊδευόμαστε. Παρόλο ότι έχω μελετήσει πολύ αυτά τα ζητήματα δεν έχω καταλήξει ακόμα κάπου. Διότι ακόμα και η τεχνική του βαμπιρισμού ίσως να είναι μια αυταπάτη.

Για να πάρεις ενέργεια πρέπει να χρησιμοποιήσεις τεχνικές αναπνοής. Παίρνοντας όμως βαθιές εισπνοές λαμβάνουμε παραπάνω οξυγόνο το οποίο προσφέρει διαύγεια πνεύματος, μας βελτιώνει τη διάθεση και μας μειώνει το άγχος επειδή οξυγονώνεται καλύτερα ο εγκέφαλος.

Έτσι λοιπόν το περισσότερο οξυγόνο σε συνδυασμό με την αυθυποβολή που κάνεις πιστεύοντας ότι θα νιώσεις καλύτερα, ίσως να είναι η αιτία που τα βαμπίρ πιστεύουν ότι υπάρχει ο βαμπιρισμός.

Πιστεύω ότι χρειάζονται πειραματισμός και επιστημονικές έρευνες για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.

Θα ήθελα τη γνώμη σας! Πιστεύετε ότι το φαινόμενο του βαμπιρισμού είναι αληθινό ή απλά μια ψευδαίσθηση;
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Ηλιος
Βασιλιάς/ισσα
Βασιλιάς/ισσα
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 3627
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2010
Ασχολίες : Μητέρα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διατριβή πάνω στο θέμα των Βρυκολάκων.   Τετ Ιαν 19, 2011 1:06 am

Για τον φαινομενο απο την πλευρα του βαμπιρισμου δεν εχω να σου πω τιποτα.
Για την ενεργεια ομως...αυτη που λαμβανω απο το συμπαν ,Θεο,κεντρικη γεννητρια ή οπως σου ταιριαζει εχω να σου πω πολλα.Γι αυτο ισως ο δρομος του βαμπιρισμου με αφηνε αδιαφορη.

Υπαρχουν τεχνικες ενεργειακης συνδεσης που απαιτουν ομως παραλληλη εργασια με το εγω μας.
Μοναχικος δρομος επιπονος......χωρις επαρση....με συνεχη αυτοπαρατηρηση,με πτωσεις...

Για μενα λοιπον η ενεργεια ειναι σαν υλη..πια.Εχει μεγεθος ποιοτητα υφη. Μπορω να την πιασω...να την αποθηκευσω...να την διοχετευσω....να την αποστειλω....να την εισπραξω.
Δεν ανηκει στη σφαιρα του ακατανοητου......

_________________
Η ζωή είναι τραγωδία για όσους αισθάνονται αλλά κωμωδία για όσους σκέφτονται....
Horace Walpole
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
rogdia
Στρατιώτης
Στρατιώτης
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 154
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
Ασχολίες : διάβασμα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διατριβή πάνω στο θέμα των Βρυκολάκων.   Τετ Ιαν 19, 2011 2:08 am

Προσωπικά δεν έχω άποψη, όμως έχω διαβάσει ότι όντως υπάρχει αυτό το φαινόμενο όχι με την έννοια που του δίνεις αλλά ότι άνθρωποι που δεν τους αρκεί η ενέργεια τους προσκολλούνται στο μανιπούρα ή στο σβαντχιστάνα τσάκρα των άλλων και απορροφούν ενέργεια. Κλείνοντας τα τσάκρα αυτά τους εμποδίζεις και δεν μπορούν πλέον να παρασιτούν εις βάρος σου, αυτές είναι απόψεις κάποιων Ρώσων ψυχικών που μέσα από πειράματα βρήκαν ότι αυτό που λέμε μάτιασμα, βρυκολάκιασμα κατάρα δεν είναι τίποτα άλλο από επιρροές άλλων στο αιθερικό σώμα του ανθρώπου όπου μέρος της ενέργειας απορροφάται χάνεται ή παραμορφώνεται το ίδιο το αιθερικό σώμα και προτείνουν μεθόδους προστασίας αφενός και αφετέρου τρόπο συλλογής ενέργειας από δύο κανάλια το κατερχόμενο (συμπαντικό) και το ανερχόμενο (Γης). Τώρα αν αυτά ισχύουν....
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Ηλιος
Βασιλιάς/ισσα
Βασιλιάς/ισσα
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 3627
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2010
Ασχολίες : Μητέρα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διατριβή πάνω στο θέμα των Βρυκολάκων.   Τετ Ιαν 19, 2011 3:25 am

Και βεβαια ισχυουν!Οσον αφορα την συλλογη ενεργειας.
Το κλεισιμο των τσακρας......μια και ειναι σε σταθερη συνδεση με την ενεργεια δεν νομιζω να εχει βαση.
Η διαφορα ενος μεσου ανθρωπου με εναν που ασχολειται με αυτα ειναι η ταχυτητα που αυτα περιστρεφονται.
Στο δεξι μονοπατι δεξιοστροφα στο αριστερο αριστεστροφα......

Voladore!Τελικα ειναι η δεν ειναι το μονοπατι σου;
Rolling Eyes

_________________
Η ζωή είναι τραγωδία για όσους αισθάνονται αλλά κωμωδία για όσους σκέφτονται....
Horace Walpole
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Clairans
Αξιωματικός
Αξιωματικός
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 2049
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2010
Ασχολίες : γνωση και ομορφια της ζωης....

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διατριβή πάνω στο θέμα των Βρυκολάκων.   Τετ Ιαν 19, 2011 7:21 am

Μαλιστα, με συγχωρειτε πολυ, αν θεωρηθει η αποψη μου αναιδης ας αφαιρεθει...
Voladore... κι εμενα για παρασιτα μου κανουν... κι οχι για την κορυφη της τροφικης αλυσιδας.. γιατι δεν τρεφονται με ενεργεια γουρουνιου, η σπανακιου, με ενεργεια της ανθρωπινης Ψυχης τρεφονται.... παρομοιαζεις τον ανθρωπο-θυμα με αγελαδα που της παιρνουμε λιγο γαλα?? λαθος!!! αφου οι επιθεσεις γινονται απο ανθρωπο προς ανθρωπο, εχω να πω πως αυτο ειναι ενεργειακος, ψυχικος η οπως αλλιως θελεις πες τον κανιβαλισμος..... θεωρω αυτην την κατασταση πιο σιχαμερη απο το να επιναν λιγες σταγονες αιμα... δεν νομιζω πως αυτην ειναι η κορυφη της τροφικης αλυσιδας λοιπον.... επισης υπαρχει ενα ρητο ξερεις που λεει :τρωω για να ζω, δεν ζω για να τρωω... κατα παραδοξο τροπο μου ταιριαζει εδω.... μιλας για οντα που εις την αιωνιοτητα <<τρωνε>>... και τρωνε ενεργεια συνανθρωπων τους...
Βαρετο κι αηδιαστικο....
Τελος που ξερεις εσυ αν οταν πεθανεις θα συνεχισεις να διατηρεις την Ψυχη σου λογω της ενεργειας που αποθηκευσες? κι αν ειναι ανοησια ολο αυτο? κι αν απο τις καταρες που μπορει να σου ριξει καποιος - γιατι αν του παρεις ενεργεια, ολο και καποιον θα αρχισει να βριζει η να τον στελνει καπου(........) - η Ψυχη σου νεκρωσει, πονεσει, τιμωρηθει, βασανιστει?? κι αν τελος ως αντιτιμο η Ψυχη σου διαστρεβλωθει?? προσεξες φανταζομαι οτι το Ψυχη το γραφω με κεφαλαιο...γιατι ειναι.. γιατι ειναι η πιο ΔΕΙΛΗ κι ΑΠΑΙΣΙΑ πραξη το να διαστρεβλωσει κανεις την Ψυχη του... δεν το λεω για σενα.. απλα εκφραζω αποψη.
Τελος λες :Μα φτάνουν στο μέγιστο βαθμό της εξέλιξης. Για αυτό άλλωστε τους ζηλεύουν υποσεινήδητα οι άνθρωποι.
Δεν ξερω κανεναν που θα τους ζηλευε... ισως να μου αρεσε ο Ερικ στο τρουμπλαντ, μονο και μονο επειδη ειναι ωραιος αντρας... αλλα αυτο ειναι ασχετο και ψευτικο.. Ο Ανθρωπος κοιταει ψηλα, ο Ανθρωπος ξεχωριζει γιατι εχει Νου, Λογο, ΨΥΧΗ... η γιαγια μου στο χωριο οταν εσφαζε μια κοτα, οι αλλες ετρεχαν να φανε τα υπολυμματα... ο Ανθρωπος δεν ειναι κοτα, να <<φαει>> το οτιδηποτε απο αλλον Ανθρωπο... και δη οταν μιλουμε για ενεργεια, μην μου πεις οτι <<δεν τρωει κανονικα>>, γιατι ξαναλεω εχουμε νου... λογο... Ψυχη... αισχρο το να ρουφαμε ενεργεια... αν δεν τα ειχαμε, και ημασταν κοτες θα δικαιολογουμασταν ισως....
Θα προτιμουσα να εκανα 20 χρονια Ρατζα Γιογκα προσπαθωντας να φτασω απο εκει την θεωση (που και παλι δεν νομιζω πως θα τα καταφερνα-λογω μεγεθους και μονο το Συμπαν/Θεος υπερτερει, εγω μετριεμαι σε κιλα κι αυτο ειναι απειρο....) και να μην ειχα και μεγαλη εξελιξη... αλλα να τα ειχα καλα με μενα, με την ΨΥΧΗ μου... και δεν θα γινομουν ποτε βαμπιρ εστω κι αν μου προσφεροταν η θεωση σε 2 χρονια....

Οτι γραφω το γραφω λιγο αναστατωμενη ισως, μα σε καμμια περιπτωση ειρωνικη η νευριασμενη.. λεω την αποψη μου, με ολο το σεβασμο, κι ελπιζω να μην θεωρηθω αγενης σε κανεναν...

_________________
Γεννηθήκαμε με δύο μάτια και μία γλώσσα, για να βλέπουμε δύο φορές περισσότερο από όσα λέμε.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Ηλιος
Βασιλιάς/ισσα
Βασιλιάς/ισσα
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 3627
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2010
Ασχολίες : Μητέρα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διατριβή πάνω στο θέμα των Βρυκολάκων.   Τετ Ιαν 19, 2011 2:26 pm

Καλε μου βρυκολακα!Δεν μου εδωσες μια απαντηση στο ερωτημα μου.
Τι σε κανει να εισαι σε αυτο το φορυμ;
Ενιωσες ιεραποστολικη επιθυμια ή απλα θηρευεις....η η ατελης φυση μου δεν εχει δυνατοτητα κατανοησης των επιθυμιων σου;
Μηπως σε προσβαλε η καλη μας Κλαιρανς;Ειμαστε δημοκρατικοι..και επιτρεπουμε την εκφραση σε ευπρεπη πλαισια τα οποια δεν ξεπερασε....Γιατι αυτη η σιωπη;
Με υπομονη περιμενω την απαντηση σου.

Πλασμαααα!σοβαρα τωρα.Μηπως αυτο το τελειο κορμι..ρουχο της θεικης τελειοτητας σου..μηπως δεν πρεπει να παρει το δρομο των θνητων;

_________________
Η ζωή είναι τραγωδία για όσους αισθάνονται αλλά κωμωδία για όσους σκέφτονται....
Horace Walpole
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
helmos
Πύργος
Πύργος
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 150
Ημερομηνία εγγραφής : 15/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διατριβή πάνω στο θέμα των Βρυκολάκων.   Τετ Ιαν 19, 2011 10:17 pm

βασικά εγώ θέλω να πω μόνο ότι αν ποτέ καταφέρεις να ζήσεις την εμπειρία του να είσαι έστω και για λίγο κομμάτι του όλου, θα καταλάβεις ποια η διαφορά και η σημασία του να έχεις το ΕΓΩ σου η όχι. Μιλάς λοιπόν από την πλευρά του ΕΓΩ που έχεισ εμπειρία και κατακρίνεις την ενότητα με το ΟΛΟ που έτσι και αλλιώς δεν νομίζω να γνωρίζεις αρκετά. παραυτα επιλογή σου είναι. Μια βόλτα απο τις θρησκείες Κινα μεριά θα σε βοηθήσει να συλλέξεις χρήσιμες πληροφορίες.
Τώρα... όσον αφορά τον θάνατο της ψυχής κτλ έχω να πω την προσωπική μου αποψη.. ΑΝΟΗΣΙΕΣ. Καλά κάνεις και σου αρέσει ο βαμπιρισμός και αυτα που διαβάζεις αλλά ψάξε και θα βρεις και άλλα πράγματα που θα σου αρέσουν ακόμα πιο πολύ.
Τέλος θέλω να πω ότι ζούμε σε αυτόν τον πλανήτη μόλις για 70-100 χρόνια ο καθένας μας, σε ένα σύμπαν που έχει ζωή κάποια απίστευτα τρισεκατομμύρια χρόνια και όλα αυτά με βάση αντίληψη μας περί χρόνου και ύλης. Αλήθεια πιστεύεις ότι όλο και όλο είσαι αυτό που ζεις εδώ στην γη μας και άντε αν καταφέρεις να γίνεις βαμπίρ Θεός??? τέλος πάντων μπορώ να το αναπτύξω και να το παραμετροποιήσω πολύ το όλο θέμα αλλά δεν έχει νόημα. Πληροφοριακά είμαι μελετητής όλων τον μονοπατιών και δεν απορρίπτω τίποτα, πάραυτα αρχίζεις να καταλαβαίνεις καλύτερα την αλήθεια η την πιθανότητα αλήθειας σε αντικείμενα όπως αυτό όταν μπορείς να φιλτράρεις της πληροφορίες μέσα απο τις γνώσεις σου.
και μπλα μπλα μπλα μπλα..
να ξέρεις....το να ρουφάς ενέργεια απο άλλους μπορεί να σου βγεί σε κακό..ποτέ δεν ξέρεις απο ποιόν πας να κάνεις μαμ.. το είπε και ο ήλιος νομίζω.
Είσαι μικρός ακόμα, αν θες την συμβουλή μου ξόδεψε την επόμενη δεκαετία σε ερευνα.. αν ήξερες πόσα πράγματα υπάρχουν για να μελετήσεις που θα σου κεντρίσουν την δίψα για γνώση και εύκολη δύναμη(κλασσική παγίδα σε μικρή ηλικία).....
σημασία έχει πως χρησιμοποιείς την δύναμη....

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
creature
Βασιλιάς/ισσα
Βασιλιάς/ισσα
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 1437
Ημερομηνία εγγραφής : 08/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διατριβή πάνω στο θέμα των Βρυκολάκων.   Τετ Ιαν 19, 2011 10:24 pm

Ηλιος έγραψε:

Πλασμαααα!σοβαρα τωρα.Μηπως αυτο το τελειο κορμι..ρουχο της θεικης τελειοτητας σου..μηπως δεν πρεπει να παρει το δρομο των θνητων;

Το σκέφτηκα πολλές φορές, αλλά ξέρεις τι με εμποδίζει;; Δε θέλω να κάνω τέτοιες κινήσεις για να μη μπαίνω στο μάτι των άλλων.. Θα πούνε " κοίτα το ψώνιο, τι πήγε και έκανε"... και δε θέλω να με λένε ψώνιο!! Δεν είμαι!!!

_________________
Eυλογημένα να είναι τα πόδια σου που σ'έφεραν σ'αυτούς τους δρόμους.
Ευλογημένα τα γόνατά σου, που θα γονατίσουν στον Ιερό Βωμό.
Ευλογημένη να είναι η μήτρα που χωρίς αυτή δε θα υπήρχαμε.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
rogdia
Στρατιώτης
Στρατιώτης
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 154
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
Ασχολίες : διάβασμα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διατριβή πάνω στο θέμα των Βρυκολάκων.   Τετ Ιαν 19, 2011 11:17 pm

[quote="Ηλιος"] Και βεβαια ισχυουν!Οσον αφορα την συλλογη ενεργειας.
Το κλεισιμο των τσακρας......μια και ειναι σε σταθερη συνδεση με την ενεργεια δεν νομιζω να εχει βαση.
Η διαφορα ενος μεσου ανθρωπου με εναν που ασχολειται με αυτα ειναι η ταχυτητα που αυτα περιστρεφονται.
Στο δεξι μονοπατι δεξιοστροφα στο αριστερο αριστεστροφα......Όσο αφορά τη συλλογή ενέργειας όντως ισχύουν, η περιστροφή των τσάκρας είναι εναλλάξ ένα δεξιόστροφα ένα αριστερόστροφα σε κάθε άνθρωπο έτσι τουλάχιστον αναφέρεται στο βιβλίο των τσάκρα ( Shallila Sharamon & Bodo Baginski). Η μέθοδος για κλείσιμο των τσάκρα αναφέρεται σε δημιουργία ενεργειακής ασπίδας γύρω από όλα τα άλλα εκτός των μουλαντάρα και σαχασράρα από όπου γίνεται η εισροή του γήινου και του συμπαντικού ρεύματος αντίστοιχα.
Για τον voladore..αφού υπάρχει αστείρευτη ροή ενέργειας γιατί να πάρεις την ενέργεια των άλλων;
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Ηλιος
Βασιλιάς/ισσα
Βασιλιάς/ισσα
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 3627
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2010
Ασχολίες : Μητέρα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διατριβή πάνω στο θέμα των Βρυκολάκων.   Τετ Ιαν 19, 2011 11:41 pm

Ρογδια!Για μενα ισχυει οτι αισθανομαι..μεγαλοκοπελα γαρ ειμαι στην πρακτικη εδω και χρονια...Το καθε τσακρας θα μπορουσαμε να πουμε...οτι παιρνει για λογαριασμο του ενεργεια.Το μπλοκαρισμα τους μου μοιαζει τραγικο ακομα και για την υγεια του υλικου σωματος.Και ειναι αληθεια οτι πρωτη φορα ακουω για ασπιδα τετοιου τυπου...
Ενα απο τα σημεια των καιρων μας ειναι η υπερπληροφορηση.Χρονια στο 'κουρμπετι'του μεταφυσικου εχουν δει τα ματια μου και εχουν ακουσει τα αυτακια μου..πολλα.Απο δασκαλο θιβετιανο που τελικα καμια σχεση...μεχρι βιβλια κομματια αλλων βιβλιων που επανακυκλοφορουν σαν φρεσκες και λαχταριστες εμπειριες...
Παρα πολλοι προς αγραν πελατων...
Σε ευχαριστω που περασες το βιβλιο.Ειναι παντα εξαιρετικα και ολοκληρωμενα τα ποσταρισματα σου. SmileΠλασμα μου...αν σε πει κανεις ψωνιο...ξερεις ποσες μαινομενες θα βρει μπροστα τουΤελειος και ψωνιο..δεν γινεται!

Χελμο!Χαρα μας να σε βλεπουμε!

_________________
Η ζωή είναι τραγωδία για όσους αισθάνονται αλλά κωμωδία για όσους σκέφτονται....
Horace Walpole
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Aribeth
Έμπειρος Στρατιώτης
Έμπειρος Στρατιώτης
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 319
Ημερομηνία εγγραφής : 13/12/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διατριβή πάνω στο θέμα των Βρυκολάκων.   Πεμ Ιαν 20, 2011 1:14 am

''Φυσικά ένας άνθρωπος που απλά ασκεί βαμπιρισμό, αλλά όμως δεν έχει έρθει σε επαφή με τους Θεούς, δεν είναι Βρυκόλακας! Είναι απλά ένας μάγος που αποκτά αρκετή ενέργεια μη γνωρίζοντας τι να την κάνει. Μπορεί βέβαια η ψυχή του να επιβιώσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στο αστρικό πεδίο, όμως δεν έχει αποκτήσει την αληθινή αθανασία και έτσι πάλι κάποτε θα πεθάνει. Οι απλοί βαμπιριστές μάγοι πεθαίνουν, ενώ τα αληθινά βαμπίρ ποτέ!''

Ωραία η αναφορά σου δεν λέω...
Απ όσο ξέρω η ψυχή δεν πεθαίνει ποτέ.... είναι αθάνατη!
Δεν νομίζω ότι πρέπει κάποιος να τραβήξει μια τέτοια πορεία για να ονομαστεί ''πραγματικό βαμπίρ!'' Αλλο τα αστρικά βαμπίρ κ άλλο οι άνθρωποι βαμπίρ...
Δεν επιδιώκω βέβαια να σε διορθώσω (για τυχόν παρεξηγήσεις) απλά λέω αυτά που πιστεύω και γνωρίζω... Έχω ασχοληθεί με βαμπιρισμό... αλλά κάτι τέτοιο δεν βλέπω να ισχύει...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Voladore
Νεοσύλλεκτος
Νεοσύλλεκτος


Αριθμός μηνυμάτων : 26
Ημερομηνία εγγραφής : 18/01/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: strigoi   Πεμ Ιαν 20, 2011 4:22 am

Δε θεωρώ τον εαυτό μου ειδήμονα. Διάβασα απλά μερικά βιβλία και έγραψα τα συμπεράσματά μου για το βαμπιρισμό, με σκοπό να ανταλλάξω απόψεις και ιδέες με άλλα άτομα. Πολύ πιθανόν να έχω λάθος σε αρκετά από αυτά που ανέφερα στο αρχικό μου μήνυμα.

Αν γνώριζα την απόλυτη αλήθεια δε θα υπήρχε κανένας λόγος άλλωστε να βρίσκομαι στο φόρουμ. Οπότε όλες οι διορθώσεις και οι επισημάνσεις που μου κάνετε είναι ευπρόσδεκτες!

Ένα μόνο γνωρίζω. Ότι δε γνωρίζω τίποτα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Ηλιος
Βασιλιάς/ισσα
Βασιλιάς/ισσα
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 3627
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2010
Ασχολίες : Μητέρα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διατριβή πάνω στο θέμα των Βρυκολάκων.   Πεμ Ιαν 20, 2011 4:40 am

Κανεις μας δεν γνωριζει την αληθεια...η ισως οι δυο μας..για να μη μιλαω εκ μερους τριτων!
Καλως ηλθες λοιπον! Very Happy

Η καθε ψυχη εχει το δρομο της.Ευχομαι,οπως και για μενα,να τον βρεις και να εχεις το κουραγιο να τον περπατησεις.Συγνωμη αν σου φανηκα επιθετικη....εχουμε παιδια στο φορυμ..και μια και ειμαι μητερα και γιατι να το κρυψω μεγαλη...νιωθω παντα την αναγκη να τα προστατευσω απο οτι μπορει να τα εντυπωσιασει και να τα αποπροσανατολισει...και παλι καλως ηλθες!

_________________
Η ζωή είναι τραγωδία για όσους αισθάνονται αλλά κωμωδία για όσους σκέφτονται....
Horace Walpole
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Motro
Στρατιώτης
Στρατιώτης
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 148
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2011
Ασχολίες : Τέννις, Βιβλία, Μεταφυσική

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διατριβή πάνω στο θέμα των Βρυκολάκων.   Παρ Ιαν 21, 2011 2:42 am

Εγω παντως βρισκω ενδιαφερον το βαμπιρισμο... Smile
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/bill.frantzis
usui
Αξιωματικός
Αξιωματικός
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 1843
Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2010
Ασχολίες : Πολλά και Διάφορα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διατριβή πάνω στο θέμα των Βρυκολάκων.   Παρ Ιαν 21, 2011 3:23 am

Motro έγραψε:
Εγω παντως βρισκω ενδιαφερον το βαμπιρισμο... Smile

Εγώ πάντως δε θα' θελα με τίποτα να βρεθώ στο δρόμο τους!!!

Γιατί, δε λέω.... ομορφούλης ο πως τον λέγαν στο Twilight Saga.... αλλά....
Μπρρρρρ! affraid

_________________
Μ΄έλεγαν μάγισσα που καρδιές ράγισα.
Η ζωή μου η τρελή, μια φωτιά, μια μάγισσα.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
Διατριβή πάνω στο θέμα των Βρυκολάκων.
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Καλώς ορίσατε στο Dragon Blood.. :: Κανόνες για τη χρήση του Dragon Blood :: Καθιστικό του Δρακόσπιτου-
Μετάβαση σε:  
Forumgreek.com | © phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Δημιουργήστε ένα δωρεάν μπλογκ