Καλώς ορίσατε στο Dragon Blood..

Ελάτε μαζί μας στο εκπληκτικό ταξίδι για την εκμάθηση της μαγείας
 
ΦόρουμΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 
 

 ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Astrowitch
Έμπειρος Στρατιώτης
Έμπειρος Στρατιώτης
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 571
Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2010
Ασχολίες : Πνευματικη - Ψυχικη ανυψωση

ΔημοσίευσηΘέμα: ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ   Τετ Σεπ 08, 2010 2:16 am

Δάσκαλοι της Σοφίας είναι εξελιγμένα πνευματικά όντα. Κάποτε υπήρξαν άνθρωποι όπως και εμείς, αλλά εξελίχθηκαν πλήρως, τελειοποιήθηκαν, και με ατομικές προσπάθειες, πρωτοβουλίες και εμπειρίες, ξεπέρασαν το επίπεδο της προσωπικότητας και εισήλθαν στο επίπεδο της πνευματικότητας, στο οποίο οι συνηθισμένοι, απλοί άνθρωποι θα εισέλθουν ύστερα από αναρίθμητες μετενσαρκώσεις στη διάρκεια της κοσμικής εξέλιξης.

Τα σπουδαιότερα από αυτά τα Όντα έχουν γίνει γνωστά ως Ιεροφάντες, Μύστες, Αβατάρ, Αντέπτ, Διδάσκαλοι της Σοφίας και Μαχάτμας.

Οι Δάσκαλοι της Σοφίας κατέχουν τη Σοφία του Θεού, γνωρίζουν όλα τα μυστήρια της ζωής, είναι ιδρυτές των μεγάλων θρησκειών και Δάσκαλοι της ανθρωπότητας. Υπήρξαν οι εκπαιδευτές της ανθρωπότητας και η παρουσία τους στη Γη είναι είχε ως αποτέλεσμα την ύπαρξη των γραμμάτων και των τεχνών, των πολιτισμών και των θρησκειών, κ.ο.κ.

Τα Όντα αυτά προτίμησαν να μην εξελιχθούν περαιτέρω στα ανώτερα εσωτερικά πεδία για να υπηρετήσουν στο Σχέδιο της Εξέλιξης. Έχουν επωμιστεί την ευθύνη να καθοδηγούν, να βοηθούν και να προστατεύουν την ανθρωπότητα. Δεν εγκαταλείπουν ποτέ τους ανθρώπους και εργάζονται σκληρά ώστε να διευρύνουν βαθμιαία τη συνειδητότητά τους, ν’ αποκαλύψουν την έμφυτη θεϊκότητά τους και να γίνουν σταδιακά δάσκαλοι όπως αυτοί.

Τα Όντα αυτά σχηματίζουν τάξεις και τάγματα, που ιεραρχούνται ανάλογα με την εξέλιξη της θείας ουσίας τους και αποτελούν την Πνευματική Πλανητική Ιεραρχία, δηλαδή την αόρατη κυβέρνηση του Θεού, κάτω από το μεγάλο Τους αρχηγό, το Δάσκαλο των Δασκάλων, το Χριστό, που τον βοηθούν να επιτελέσει το έργο Του.

Οι Δάσκαλοι της Σοφίας έχουν εξελιχθεί πνευματικά τόσο, ώστε να μην υφίσταται η ανάγκη να αποκτήσουν άλλες εμπειρίες πάνω στον πλανήτη μας και ως εκ τούτου δεν ενσαρκώνονται ξανά. Η ενίοτε απόφασή Τους να εμφανιστούν στη Γη σε διαφόρους περιόδους της ιστορίας, όταν ευνοείται από τις υπάρχουσες συνθήκες, οφείλεται μόνον στην επιθυμία Τους να υπηρετήσουν το Θείο Σχέδιο, να βοηθήσουν την ανθρωπότητα στο σύνολό της, και όχι στο προσωπικό τους κάρμα.

Σύμφωνα με την Απόκρυφη Φιλοσοφία, υπάρχουν εποχές, που εργάζονται με ομάδες ανθρώπων, ενώ άλλες εργάζονται παρασκηνιακά και μόνον με άτομα. Το έργο Τους όμως περιορίζεται από την ελεύθερη βούληση των ανθρώπων την οποία δεν παραβιάζουν για κανένα λόγο.

Τώρα, στην Εποχή του Υδροχόου, οι Δάσκαλοι της Ιεραρχίας λέγεται ότι ζουν σε μακρινά όρη και ερημικές περιοχές του κόσμου, σπάνια έρχονται σ’ επαφή με τον κόσμο, και επιτελούν το έργο Τους μέσω των μαθητών Τους, με τους οποίους επικοινωνούν τηλεπαθητικά.

Πριν περίπου 150 χρόνια για πρώτη φορά η Ε.Π.Μπλαβάτσκι γνωστοποίησε την ύπαρξή Τους και εμφάνισε δημόσια τη Διδασκαλία τους, αποκαλύπτοντας πολλά απόκρυφα μυστικά. Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πληροφορίες που έδωσε στον κόσμο, είναι αυτή για την ιεράρχηση της εκδηλωμένης ζωής, την οποία παρουσίασε με σειρές Οντοτήτων διαφόρων τάξεων και λειτουργιών που υπάρχουν από το ξεκίνημα της δημιουργίας έως σήμερα.

Στη σύγχρονη εποχή η ύπαρξή Τους αποκαλύφτηκε ακόμα με το βιβλίο της Αλίκης Μπέιλι «Η Εξωτερίκευση της Ιεραρχίας» όπου περιγράφονται αναλυτικά οι Δάσκαλοι και το έργο Τους.

Η μυστηριώδης μορφή του Κόμη του Σαιν Ζερμαίν που αναγνωρίστηκε φανερά ως Δάσκαλος και Μύστης σε όλες τις αυλές της Ευρώπης του 18ου αιώνα, είναι ένας από τους λίγους Δασκάλους της Σοφίας που έζησαν εξωτερικά στον καθημερινό κόσμο.

Οι δάσκαλοι, ο καθένας ανάλογα με τις δυνατότητές τους, εργάζεται ακούραστα για τη σωτηρία του ανθρώπου.

Μερικοί από τους σημαντικότερους είναι οι εξής:

1) Τζβαλ Κουλ (Θιβετανός). Είχε ενσαρκωθεί σαν Κάσπερ (ένας από τους τρεις μάγους που πήγαν να προσκυνήσουν τον Ιησού Χριστό), Κομφούκιος, και μαθητής του Πυθαγόρα.

2) Μορύα. Ηγέτης της 1ης ακτίνας. Μερικές από τις ενσαρκώσεις του ήταν ο Μελχιόρ (ένας από τους τρεις σοφούς βασιλείς που ήρθαν στην γέννηση του Χριστού), Βασιλιάς Αρθούρος, Ελ Μορύα Χαν (Ινδός πρίγκιπας).

3) Κουτχούμι. Ηγέτης της 2ης ακτίνας. Σε προηγούμενη ζωή του υπήρξε ο Πυθαγόρας, ο Βαλτάζαρ (ένας από τους μάγους που προσκύνησαν την γέννηση του Ιησού), ο Φραγκίσκος της Ασίζης, ο Κουτχούμι, Λαλ, Σινγκ.

4) Παύλος ο Βενετός. Ηγέτης της 3ης ακτίνας. Σε προηγούμενη ζωή του υπήρξε ο ζωγράφος Paolo Veronesse.

5) Σέραπης Μπέι. Ηγέτης της 4ης ακτίνας. Υπήρξε ανώτατος ιερέας στην Λεμουρία, ο Λεωνίδας, βασιλιάς της Σπάρτης Ακένατον 4ος,Φειδίας ο αθηναίος αρχιτέκτονας και γλύπτης. Είναι Ιεράρχης του ερημητηρίου της Αναλήψεως , στο Λούξορ τηςΑιγύπτου (στο αιθερικό πεδίο).6) Ιλαρίων. Ηγέτης της 5ης ακτίνας. Σε προηγούμενη ζωή του ήταν ο Απόστολος Παύλος, ο αρχαίος Έλληνας Νεοπλατωνικός Φιλόσοφος Ιάμβλιχος και, Πατριάρχης στην Κύπρο.

7) Ο Διδάσκαλος Ιησούς, ηγέτης της 6ης ακτίνας, είχε αναρίθμητες ενσαρκώσεις. Μεταξύ αυτών ήταν: ο Γιοσουά, ακόλουθος του Μωυσή, ο Ζωροάστρης, Απολλώνιος ο Τυανεύς.

8 ) Σαιν Ζερμαίν. Ηγέτης της 7ης ακτίνας, Προηγούμενες ενσαρκώσεις του: Ανώτατος ιερέας στην Ατλαντίδα, ο προφήτης Σαμουήλ, ο Ιωσήφ από την Ναζαρέτ, ο Κόμης του Σαιν Ζερμαίν, ο Μάγος Μέρλιν, ο Χριστόφορος Κολόμβος, ο Παράκελσος.

Ακόμα πολύ γνωστοί είναι η Lady Nada, o Lanto, η Παλλάδα Αθηνά, η Κουάν Γιν και η Πόρσια.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
POLY
Στρατιώτης
Στρατιώτης
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 223
Ημερομηνία εγγραφής : 16/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ   Τετ Σεπ 08, 2010 5:40 am

Πολύ ενδιαφέρον Αστρο μας!!

Ευχαριστούμε!! cheers
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
neraida
Βασιλιάς/ισσα
Βασιλιάς/ισσα
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 3319
Ημερομηνία εγγραφής : 10/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ   Τετ Σεπ 08, 2010 5:53 am

I love you

_________________
Να εισαι καλος με τους ανθρωπους ανεβαινοντας επειδη σιγουρα θα τους χρειαστεις κατεβαινοντας!!!Διαβαστε με προσοχη!!!

http://www.dragonblood.org/t2770-topic

http://www.dragonblood.org/t453-topic
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
????????
ΕπισκέπτηςΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ   Τετ Σεπ 08, 2010 3:35 pm

Όντως πολύ ενδιαφέρον!Αγαπάκι ευχαριστούμε I love you
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
< kostas >
Πύργος
Πύργος
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 1101
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ   Τετ Σεπ 08, 2010 7:10 pm

Agkalia thanks
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Καλώς ορίσατε στο Dragon Blood.. :: Κανόνες για τη χρήση του Dragon Blood :: Καθιστικό του Δρακόσπιτου-
Μετάβαση σε:  
Δωρεάν φόρουμ | © phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Sosblog